Huh! Luulin että edellisen osan ilmestymisestä oli vain viikko, max puolitoista, mutta siitähän on jo päälle 20 päivää! Kauhistuin niin kovin, että muokkasin tänään kaikki ottamani kuvat ja saatte suunnitellut puolikkaan osan sijasta kokonaisen sims-viikollisen verran tavaraa!

Kuvia on 156 kipaletta (.png), joten sama vanha saarna: antakaa sivun ladata (pitkä) hetki ennen "lukemista". :) Kiitokset ihanista kommenteista edellisessä osassa. Jos jokin mietityttää, kysykää vapaasti ladattuja ynnämuita kommenteissa tai tuolla sivupalkin cboxissa.

Aloittakaamme ensin 8.sukupolven (ei-perijän) Colin Merriot II:n yliopistoseikkailuilla!











Ei mennyt aikaakaan, kun tyttö #1 oli jo jäänyt romantiikkatavoitteisen Colinin pauloihin! SCORE! :D













(Olen aivan rakastunut tähän Monica-nimiseen opiskelijatyttöön. Hän on erään vanhan legacyni 2:n sukupolven perijättären ilmetty kopio! Minun taitaa olla pakko ennemmin tai myöhemmin parittaa Monica ja Colin, ei tässä muu auta...!)







Ensimmäinen lukuvuosi lensi kuin siivillä! Colin oli kotiutunut hyvin suureen opiskelija-asuntolaan, joka suorastaan kuhisi vastakkaisen sukupuolenedustajia. Ja sehän sopi romantiikan nälkäiselle nuorelle herralle paremmin, kuin hyvin!



"Minäminäminäminäminä" :)











Awwwwss<3







Saanen esitellä toisen kaunottaren, joka tulee ennemmin tai myöhemmin päätymään osaksi Merriotien iloista katrasta! Neidin kulmakarvat saavat tosin lähteä vaihtoon...





SCORE #2 & Colinin stalkeri.













Vaikka yliopistosta oli nopeasti tullut Colinille uusi koti, piti hänen välillä päästä kotinaapurustoonsa hengailemaan pyjamassa päästelemään höyryjä.





...ja tapaamaan tuttuja naamoja.



SCORE #3





SCORE #4



Colin on oikea ylisuoriutuja! Kolmatta yliopistovuottaan aloittelevalla herralla oli tyttöystävien lisäksi kampuksen parhaat arvosanat! Way to go Mr. Merriot!



Pian hänellä olisi jotain muutakin- ikioma opiskelija-asunto! (Tässä ennen muodonmuutosta. Talohan on siis eräs Yöelämän mukana tulleista valmistaloista!)















Well, hello there handsome! (Minua alkaa kohta jo kaduttaa, etten valinnut Colinia perijäksi.. heh!)





Colinin uusi ulkomuoto näytti tehoavan myös erääseen yliopiston vanhoista emo-professoreista!



Colin oli opiskellut jo senverran kauan, että pääaineen valitseminen kävi ajankohtaiseksi. Hän valitsi sisarensa Cassien tavoin pääaineekseen taiteet. Mutta tosin kuin taiteellista sisartaan, Colinia kiinnosti enemmänkin viihde-ala ja helppo raha.













Viimeinen lukuvuosi alkakoon!



En tiedä olenko ainoa, mutta minä oikeasti, OIKEASTI pidän pelin mukana tulleista hatuista/ hassuista hiuksista. Toivoisin, että niitä olisi hieman helpompi käyttää simeillä ilman, että he näyttäisivät ihan vinksahtaneilta :D







Ötököiden metsästys on yhä Colinin suosikkipuuhaa. Jos en olisi kokoajan lopettamassa toimintoja, herra viettäisi kaiket päivät/yöt ulkona pyydystäen jos millaista mönkijää tai pörisijää.











SCORE #5!









Colin valmistui yliopistolta huippuarvosanoin sekä viiden tyttöystävän kera!



Tällä hetkellä hän asustelee pienessä omakotitalossa Sardinessa (aivan Nilesin ja Maddyn naapurissa). Hän on saanut töitä viihde-alalta ja tienaa oikein mukavia summia. Jos kaikki menee suunnitelman mukaan, joku kaunis päivä Colin saattaa rauhoittua ja vakiintua elelemään yhden Monican naisen kanssa loppuelämäkseen.

Ja sitten Merriotien perintötalolle!





Cassie jaksoi raskaudestaan huolimatta auttaa Vincentiä läksyjen kanssa päivittäin. Nuori herra oli kovin tunnollinen opiskelija ja luokkansa priimus. Cassie tahtoi lähettää pojan yksityiseen kouluun saamaan parempaa opetusta, mutta päätti odottaa ainakin siihen saakka, kunnes taaperoikäinen Nicolas olisi aloittanut koulunkäynnin.









9. sukupolven kolmas lapsi on viimein täällä!!





Pieni tulokas paljastui tytöksi ja sai nimekseen Florence (Florrie perheen kesken). Hän oli perinyt suvussa kauan kateissa olleen pisamaisen ihon, vanhempiensa ruskeat silmät sekä isänsä vaaleat hiukset (joita ei olekkaan näkynyt sitten 4. sukupolven<3).





Potty face a la Juliana!









Nicolaksesta kasvoi mitä ihastuttavin poika! <3
Kasvettuaan hän sai kuulla myös perheessä vaietusta salaisuudesta- totuuden isästään. Sekä Cassie että Gil vakuuttivat, että Nicolas voisi ottaa yhteyttä Nilesiin, jos vain tahtoi. Vaikka oikean isän tapaaminen olisi jännittävää, se myös pelotti poikaa kovin.





Luojan kiitos! Vihdoin ja viimein Tommy on oppinut käyttämään lemmikeille vartavasten hankittuja koirankoppeja! Nyt jos perheen koira vielä pystyisi samaan...











Seis! Pysähtykää kaikki hetkeksi ja katsokaa tätä kuvaa. Oikein tarkasti. Kyllä, kyllä vain. Perheen hovimestarihan tekee jotain JÄRKEVÄÄ! En voi uskoa silmiäni! :D Ensimmäinen kerta muutamaan sukupolveen...



Muun perheen ollessa töissä ja koulussa, Edward oli jätetty kaksin Florencen kanssa. Isoisä päättikin piristää pienokaista vastaviritetyn pianon soitannalla.







Viimeinen katsaus pieneen Florrie-vauvaan!



.................................................................... VOI LUOJA.



Huh! Hätä ei ollutkaan tämän näköinen! Muodonmuutoksen jälkeen tyttöhän muuttui kovin sieväksi, vaikka monen sukupolven kasvonpiirteet alkavatkin tehdä tekojaan tämä suvun genetiikassa.













Florriella on luonnetta! I like it!









Vasta yhdeksännessä sukupolvessa muistin niinkin upean asian, kuin mahtimaito! En voi uskoa, että olen unohtanut sen olemassaolon! Kyseisen ihmejuoman ansiosta Florence oppi taidon kuin taidon hetkessä.





Juliana oli jo pidemmän aikaa ollut kovin onneton. Hän ikävöi vanhoja ystäviään, jotka olivat lopettaneet yhteydenpidon Merriotien muuttaessa uuteen naapurustoon. Vaikka Merriotien perintötalo oli jatkuvasti täynnä ihmisiä, ei suosio-tavoitteinen Juliana voinut olla tuntematta oloaan yksinäiseksi.







Vierailulle tullut Colin oli vakuuttunut, että hänen äitinsä oli viimein pimahtanut lopullisesti :D









Eiiiiii Juliana :( Sinun aikasi on tullut aivan liian aikaisin! Tulen kaipaamaan sinua kovin :( </3 Juliana on ehdottomasti ollut yksi lemppareistani.











Florrie oli hieman liian nuori ymmärtämään talossa tapahtunutta murhenäytelmää. Tytön ansiosta perheen muutkaan jäsenet eivät jääneet suremaan, vaan jatkoivat elämäänsä eteenpäin- niin Julianakin olisi halunnut.





Teenage time!!





Vincentille arpoutui perhe-tavoite! Vince on tainnut katsoa aivan liian monta vakooja- elokuvaa pienenä, sillä hän on varma, että hänen elämällään on vain yksi tavoite - olla seuraava Bond. James Bond. Se, kuinka vakoojaksi tullaan, on pojalle vielä arvoitus.





Uskomatonta! Tuntuu, kuin vasta eilen Lucas olisi käynyt ostamassa Cassielle kissan ja koiran vanhan Sparklen kuoltua. Nyt Tommynkin turkki oli harmaankirjava.



...Bellan turkista ei ole tietoa, sillä peijakas lähti karkuteille Julianan kuoltua. Kiittämätön kirppukasa.



Sarjassamme: Mitä Merriotien hovimestari tekee päivät pitkät?!





Gil: "Mmmmm... Alennus..." :)



Nicolas: "Voi ei! Mikä tragedia! Sain kympin!" D:
...Mikä tätä perhettä vaivaa?















Nyt, kun Vincent oli teini-ikäinen, huomasi hän himoitsevansa kaikkea, mitä ei ollut ajatellutkaan aiemmin: krääsää, jota kaikilla muillakin oli! Niinpä hän matkusti naapuruston (ainoaan) kauppaan hankkimaan sitä sun tätä perheen loputtomilla käteisvaroilla.





Vierailulla hän tapasi myös ihmisen, josta puhuttiin, muttei tavattu- Nicolaksen oikean isän Nilesin! Vince- raukka oli niin hämmentynyt, että hädintuskin sai sanaa suustaan.





Nicolas oli kovin vakava poika. Muiden pelatessa tietokonepelejä tai konsolilla, hän mielummin lueskeli kirjoja kaikessa rauhassa. (Ihan oikeasti, Nicolaksen hupi-palkkia ei saa täyteen millään muulla keinolla. Uskokaa, olen kyllä kokeillut :D Ihme heppu!)











Nicolaksen ja Nilesin kauan odotettu ensitapaaminen sujui hyvissä merkeissä! Poika oli ensin kovin hermostunut, mutta Nilesistä paljastui oikein mukava mies, ei kovin erilainen kuin Gilistä, joka Nicolaksen omassa mielessä oli hänen isänsä, oli heillä yhteisiä geenejä eli ei.







Cassie ei tiedä miten päin olisi, kun saman pöydän ääressä istuu hänen kaikkien lapsiensa isät.







Hyvästi rikkaruohot! Be no more!





Tämän osan lopetammekin kuvaan Florriesta, joka seuraavassa osassa onkin jo lapsi!

.
.
.

Tiedän, tässä osassa ei oikein tapahtunut mitään. :D Mutta sellaista se arki välillä on, eikö niin?
Mitäs pidätte 9. sukupolven edustajista? Huvittavaa, että samassa sukupolvessa on yksi mustahiuksinen, yksi ruskeahiuksinen ja blondi!

En tiedä, milloin saan seuraavan osan julkaistua. Pääsykoe-rumba alkaa taas pikkuhiljaa olla ajankohtainen, sillä kirjat ilmestyvät ensiviikolla... Lukeminen, (vielä haussa oleva) uusi asunto sekä työt tulevat varmaan pitkälti viemään kaiken aikani seuraavat 2 ja puoli kuukautta :(

Mutta toivotaan, että saisin vielä (ainakin) yhden osan julkaistua tähän johonkin väliin :) Tapaamisiin ystäväiset!