Salamajulkaisija-paperitahra iskee jälleen! Olen saanut viimeosassa syntyneen sukupolven jo yliopiston läpi, joten osia on taas kertynyt vaikka muille jakaa!
Viikko 16 sisältää 121 kuvaa!

Mollyn ja Bastianin esikoinen Chris Merriot kasvoi viime osan lopussa taaperoksi!

Perhe-sim Juliet ei voinut olla onnellisempi saadessaan taas kuulla pienten jalkojen tepsutuksen talossa. Hän oli jäänyt eläkkeelle viihdealalta jo aikapäiviä sitten, joten Chris toi mukanaan myös tekemistä kotona vietettyihin päiviin. Poika tarvitsikin paljon opetusta ja opastusta opetellessaan lapsille tärkeitä taitoja, kuten puhumista.

Merriotit päättivät pian hankkia myös toisenlaista perheenlisäystä. Tämä pieni karvapallo sai nimekseen Tara.

Nähtävästi ötökäntäyteiset kasvit alkoivat olla liikaa, jopa luontoa rakastavalle Serdarille.

Perhepotretti! Huomatkaa myös Mollyn uusiin mittoihin kasvanut vatsa. Ei menisi aikaakaan, kun Chris saisi seuraa sisaresta tai veljestä.

Tulipalonuhka oli tavanomainen asia perheen elämässä. Vaikka herra hovimestari oli palvellut perhettä uskollisesti jo vuosia, tuntui hän jättävän tehtävänsä puolitiehen. Esimerkiksi puutarha ei tuntunut koskaan olevan huolletun näköinen, ellei Juliet tai Serdar ottanut asiakseen sitä hoitaa.

Viidennen sukupolven toinen edustaja paljastui tyttövauvaksi! Tyttö nimettiin Oliviaksi, ja hän oli perinyt veljensä tapaan isänsä piirteet.

Serdar ei vieläkään voi sietää haisevia kakkavaippoja.

Molly, joka oli saanut potkut töistään ennen äitiyslomalle jäämistään, oli päättänyt nyt heittää lopullisesti äidinroolin roskiin ja astua täydellä teholla takaisin työelämään. Hänen arvomaailmansa rakentui uran ja työnteon ympärille, eikä ajatus kotiäidiksi jäämisestä edes käväissyt Mollyn mielessä. Hän saikin pian töitä, aloittaen erään tuontifirman varajohtajana.

awww<3

Ei mennyt päivääkään, kun Molly jo saapui kotiin ylennys takataskussaan. Ehkäpä hän oli vihdoin löytänyt itselleen sopivan alan, jossa hänen osaamistaan ja tietotaitoaan arvostettaisiin.

Myös Bastian oli päättänyt laittaa enemmän kapuloita rattaisiin. Eihän armeijassa päässyt ylenemään vain istuskelemalla, vaan ylennyksen eteen tuli tehdä töitäkin. Bastian haaveili yhä pääsevänsä aina armeijan ylimpään johtoportaaseen saakka.

Viimein oli Chrisin aika heittää hyvästit vaipoille ja siirtyä lasten joukkoon.

Mollyn oli perijänä aika saada oma muotokuvansa perheen perijöiden joukkoon. Serdar oli arkkitehtuurin parissa työskentelevänä piirrellyt sitä sun tätä jo vuosia, ja otti nyt vastaan haasteen maalata tyttärensä kuvan.

Chris oli reipas ja aktiivinen poika. Hän rakasti leikkimistä, eikä pistänyt pahakseen, vaikka joutuikin viettämään aikaansa yksin. Olivia oli vielä niin pieni, ettei hänestä ollut viillille pojalle leikkiseuraa.

Oliviasta kuoriutui suloinen pieni nirppanokka. (Nimesin Olivian pian kauhukakaraksi, koska hän oli yksi hankalimmista taaperoista pelissäni.. ikinä! Todellinen vaikea luonne.)

Bastian päätti ottaa hieman vapaata töistä, viettääkseen enemmän laatuaikaa perheensä kanssa, ja etteivät lapsen jääneet ihan täysin ilman vanhempiensa seuraa. Mollya oli tuskin näkynyt kotona hänen aloitettua uudessa työpaikassaan.

Tarakin oli kasvanut jo aikuiseksi kissaksi kaiken tohinan keskellä.

Julietin auringonotto-harrastus alkoi jo saada sairaalloisia piirteitä. Edes 10 asteen pakkanen ei saanut vanhusta pysymään sisätiloissa. (Älkää tosin missään nimessä olko huomaamatta paleltumien alla olevaa rusketusta, oi voi!)

?! :D

...kissat.

Mollyn jatkuva poissaolo oli alkanut hiertää Bastianin ja Mollyn välejä. Bastian kyllä ymmärsi, minkä takia Molly tahtoi edetä urallaan ja tienata rahaa (he olivat kummatkin mammona-tavoitteisia), mutta se, kuinka hänen vaimonsa jättäytyi täysin pois perheen arjesta oli asia, jota Bastanin oli hankala sulattaa.

(Ei hätää, Panda on yhä elossa!)

"Sain kympin!" D:

Molly ei pitänyt siitä, kuinka hänen perheensä tuntui tuomitsevan hänen haaveensa ja kovan työnsä. Se sai hänet hakemaan lohtua ja läheisyyttä eräältä, jolta oli sitä saanut aiemminkin. Sisarensa Alicen kihlatulta, Richardilta.

Serdar oli todellinen teräspappa! Hän oli vuosikaudet joutunut olemaan aikuisiällä työttömänä, eikä tahtonut lopettaa työntekoa nyt, kun se tuntui vihdoinkin luonnistuvan häneltä.

(Chris, oletko AIVAN varma, että olet tarpeeksi lähella televisiota? Siinä olisi vielä muutama sentti liikkumavaraa...)

Ja niin oli Serdar Merriotin, 4. sukupolven perijän Juliet Merriotin aviomiehen aika poistua seurastamme.

Surullisten tapahtumien keskellä oli hieman iloakin, Olivia kasvoi muiden huomaamatta lapseksi.

Miten jokin, joka tuntui niin oikealta, olla niin väärää?

 

...Näin lopetamme viikon 16 parissa! Pyytäisin etenkin kriittistä palautetta, missä voisin mielestäsi parantaa? Onko teksti omituista (hyvin mahdollista, että on :D)? Kuvat huonolaatuisia/tylsiä? Päivitän liian usein? ...heh!

PS. Viikonlopun aikana tässä blogissa tehtiin päiväkohtainen kävijämäärä ennätys! Kiitos kaikille lukijoille, teidän vuoksennehan minä tätä julkaisen. Kiitos kaikista annetuista kommenteista ja terveisistä! :)