Tämän viikon pelaaminen oli erittäin hauskaa. Niin hauskaa, että taisin samaan putkeen pelata koko yliopistoajan (eli ensiosan). :D
Tämä osa on kirjoitettu Melody Gardotin Worrisome Heart- albumia kuunnellen. 110 kuvaa!

Edellisessä osassa näimme, kuinka ura vei perheen äidin, Mollyn mukanaan, saaden Bastianin ja Mollyn suhteen pakkasen puolelle. Ei mennyt aikaakaan, kun Molly jo etsi lämpöä avioliittonsa ulkopuolelta. Perheen muut jäsenet eivät olleet tietoisia Mollyn teoista, ja arki tuntuikin jatkuvat aivan normaaliin tapaan Merriotien taloudessa.

Tämän lähempänä Molly ja Bastian eivät olleet olleet toisiaan miltei viikkoon. Pari nukkui harvoin enää samassa vuoteessakaan, sillä perheen lapset valtasivat sängyn itselleen aina, kun kerkesivät.

Chrisistä ja Oliviasta oli tullut mitä parhaimmat ystävykset. Olivia oli rämäpäinen, eikä pistänyt pahakseen veljensä leikkivalintoja, kuten joku muu kymmenen vuotias tyttö olisi.

Sekä Bastian, että Molly olivat nuoruuden vuotensa jo nähneet ja kokivat pienet keski-iän muodonmuutokset.

Perhe päätti viikonlopun kunniaksi lähteä viettämään yhteistä aikaa kaupungin keskustaan. (En tosin itse valitsisi Julietia kuskiksi- rouva eli aivan viimeisiä elinpäiviään.)

Pikkuhiljaa myös Bastian ja Molly alkoivat jälleen lämmetä toisilleen. Tämä perhe oli aiemminkin kokenut vastoinkäymisiä, ja vain yksi pariskunta koko suvun historiassa oli ottanut avioeron. Ja tulihan heidän ajatella myös Chrisin ja Olivian parasta.

(Älkää missäännimessä olko huomaamatta rusketusintoilija-Merriotin upeaa rusketusta keskellä talvea!)

Vaikka Molly oli vähentänyt työpanostaan toimistolla, hänen piilevät kykynsä oli huomattu yrityksen asioista päättävien keskuudessa. Nyt hän saisi olla yksi heistä, sillä hänet ylennettiin yrityksen presidentiksi.

Oli Chris Merriotin aika kasvaa teiniksi! Hänen tavoitteekseen arpoutui romantiikka (toinen tavoite on perhe.. o-ou). Jos poika saisi päättää, hän osallistuisi juhliin päivät päästään, eikä koskaan tekisi normaalia työtä.

<3

Chris oli kuullut huhuja takapihalla sijaitsevan kaivon taikavoimista. Romantiikkasiminä hän toivoi sitä, mitä hänen olettaisikin toivovan- romanssia.

...

Karma is a bitch, Juliet!

3.sukupolven perijän, Juliet Merriotin oli viimein aika siirtyä ajasta ikuisuuteen rakkaan aviomiehensä Serdarin luokse. Sinua tullaan kaipaamaan, vaikka olitkin aivan vinksahtanut vanhus!

EI! CHRIS!

.

.

.

Gotcha!

Mikä tämän sukupolven lapsilla on kymppejä vastaan?!

Askel askeleelta kohti uran huippua!

Cordelia Back oli eräs niistä naisista, jotka olivat tutustuneet Chrisiin kävellessään Merriotien talon ohitse. Romantiikkasiminä Chrisille tulisi taatusti jokaikiselle puhelinnumerolle käyttöä tulevaisuudessa.

Perheen elämä oli päällisin puolin täydellistä, sillä Bastian oli yhä autuaan tietämätön vaimonsa syrjähypyistä. Jos hyvin kävisi, mies ei saisi koskaan niistä tietääkään.

Eräänä päivänä Pandan häkki löytyi tyhjyyttä ammottaen. Vanha mamsteri oli ollut vuosikaudet osa perhettä, mutta kukaan (tai mikään) ei elä ikuisesti.

Olivia Merriot heitti hyvästit lapsuudelle ja päätti tulevaisuudessa keskittyä ystävyyssuhteiden luomiseen! Toiseksi tavoitteeksi hänelle arpoutui mammona.

Perheen teinit pakkasivat mukaansa vain muutaman vaatekerran ja lähtivät samantien matkaamaan kohti yliopiston ihmeitä. (Käytän tätä yliopistoa!)

Nuoreksi aikuiseksi kasvanut Chris Merriot.

Sekä sisarensa Olivia Merriot!

Koska me kaikki tiedämme, ettei rakkaus sammu tuosta vaan, kurkistetaan vielä nopeasti, mitä Richardin ja Mollyn välillä tosiasiassa kävi.

Mollyn vanhempi sisar Alice oli hiljattain mennyt viimein naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Richard Frankin kanssa.

Avioliitto ei tosin ollut mikään hidaste Mollyn ja Richardin suhteelle- olivathan he olleet tekemisissä jo Alicen ja Richardin kihlautumisesta saakka.

Eräänä päivänä Alice sai kuitenkin parivaljakon kiinni itseteosta!

Alice ja Molly olivat olleet parhaimmat ystävykset jo vaippaiästä saakka. Soppaa pahensi kaiken lisäksi vielä se, että Alice oli saanut huomata odottavansa Richardin lasta. Niinpä Alice pyysi Mollya hiljaa katoamaan perheen elämästä, jotta he voisivat kaikessa rauhassa yrittää korjata perheensä ja tarjota lapselle toimivan ja kokonaisen perheen. Mollylle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin suostua sisarensa pyyntöön- olihan hänellä omakin perhe.

Loppuun vielä pari kuvaa perheen rakkaasta ja ärhäkästä kantaisästä Colin Merriotista! Miksikö? Koska 5.sukupolvi on kasvanut aikuisiksi, olen virallisesti haasten PUOLESSA VÄLISSÄ! :O
Jessus!