Heipsan! Kuten tuolla cboxissa jo ehdinkin kertoa, viikolta 30 on koneellani 400 KUVAA. Uskokaa tai älkää, taisin hieman innostua pelatessani, heh! Tässä osassa pysytellään vielä turvallisesti Merriotien kotitontilla, mutta osassa 2 sukellamme jälleen yliopiston ihmeelliseen maailmaan!

Kuvia on 139 kpl (.png) eli kannattaa antaa sivun ladata ennen lukemista. Kiitos kaikille ihanista kommenteista, ne saavat aina minut kovin hyvälle tuulelle. :)

Jos muistatte, 8.sukupolvi sai yllättäen uuden jäsenen edellisessä osassa. Tämä riemukas veitikka on Colin Merriot II,  joka on saanut nimensä suvun kantaisän mukaan.

(Vaihdoin korvaavat ihoni, jonka vuoksi Juliana sai pienen tahattoman muodonmuutoksen. Kaikki perheen muut jäsenet pysyivät muuttumattomina, sillä käyttävät custom-ihoja.)

Bella ja Tommy, perheen uudet lemmikit, tulevat yhä mitä mainiommin toimeen keskenään.

Cassie vietti yhä paljon aikaa "myyjäpojun" kanssa, joka työskenteli läheisessä tavaratalossa. Niles oli kovin ujo, eikä oikein tiennyt, kuinka suhtautua, kun Cassie yritti viedä heidän suhdettaan seuraavalle tasolle.

Eddie oli alkanut kaikessa hiljaisuudessa kirjoittaa ensimmäistä romaaniaan. Se oli vielä kovin alkutekijöissään, mutta kertoi tarinan siitä, kuinka alienit tuhosivat maan ydinräjähteillä.

Colinista kasvoi mitä suloisin poika! Hän ei ole todellakaan jäänyt sisarestaan jälkeen, mitä tuli ulkonäköön! (Mikä tekee perijän valitsemisesta yhä vaikeampaa.... yhyy!)

Koska perheen arki oli käynyt kovin yksitoikkoiseksi, päättivät he piristää itseään pienellä lomamatkalla kaukoitään! Ed, joka ei ollut kovin vakuuttunut paikallisten hotellejen tarjonnasta, päätti samantien ostaa perheelle loma-asunnon paikanpäältä.

Pieni kierros perheen luksusasunnossa! (Talo on pelin valmistalo, enkä ole tehnyt siihen mitään arkkitehtuurisia muutoksia)

(Cassie-raukka oli luullut pääsevänsä Ranskaan lomailemaan, mutta saikin pettyä karvaasti perille päästyään :D)

Vaihdettuaan päälleen jotain rennompaa, perhe päätti viettää ensimmäisen päivänsä vain rentoutuen ja uutta taloaan tutkien. Adele ja Lucas olivat kuin vastarakastuneet, kuherrellessaan talon kuistilla ulkoilmasta nauttien.

Upporikkaan Eddien rahanhankinta ei ota loppuakseen edes lomamatkalla!

Seuraavana päivänä koko konkkaronkka päätti lähteä paikalliselle torille tutustumaan lomakohteen kulttuuriin.

...Tämä perhe ei kyllä paljoa ruokaillessa puhu. Jokainen vaan tyytyy lappamaan ruokaa suuhunsa jokaisella jäsenellään ennätysajassa!

Torilla ollessaan Cassie tutustui Sam-nimiseen kanssaturistiin, jonka kanssa hän tuli juttuun mitä parhaiten! Se sopivatkin tapaavansa seuraavana lomapäivänä Merriotien loma-asunnolla.

Edwardin elämäntavoitteena oli maksimoida kaikki taitopisteet. Herra halusi kovasti saavuttaa tavoitteensa ennen vanhuudenpäiviä, joten päätti lomallakin opetella muutaman uuden ruokalajin, joilla kiusata perheenjäseniään.

Mitä olisi loma ilman kunnon lomaromanssia! Sam oli kovin lumoutunut Cassien uudesta ruskettuneemmasta ulkomuodosta. Vaikka Cassie olikin kotipuolessa tapaillut Nilesia jo jonkin aikaa, ei hän aikonut kertoa pojalle kaukoidän seikkailustaan. Mitä tapahtui lomalla, jäi... lomalle? :D

Lucas, vanha nero, ei ollut uskoa silmiään hävitessään kivi-sakset-paperi- pelin seitsenvuotiaalle lapsenlapselleen!

Cassie hyvästeli Samin haikein mielin, mutta antoi hänelle kuitenkin sähköpostiosoitteensa tulevia yhteydenottoja varten. Ja ehkäpä hän pääsisi joku kerta tapaamaan Samia Twikii- saarelle, josta poika oli kotoisin.

Bella oli pakahtua onnesta perheen palatessa kotiin. Lemmikit olivat joutuneet olemaan talovahdiksi palkatun mummon armoilla koko viikon!

Cassie ja Niles olivat viimein päättäneet virallistaa suhteensa. Onni oli kuitenkin vain väliaikaista, sillä Cassie oli lähtössä pian yliopistolle. Niles lupasi seurata perästä päin, kunhan saisi kaiken ensin järjestettyä työpaikkansa kanssa.

Viimeiset stipendit saatuaan Cassie hyppäsi taksiin, suunnaten kohti Brainian yliopistoa! Here we come!

...

Päätin tällä kertaa hieman rikkoa kaavojani ja lähettää Cassien ennen veljeään yliopistolle. Saa nähdä lähetänkö Colinia edes yliopistolle, sillä hän on luonteensa puolesta romantiikka-sim, eikä naisten kallistamiseen taideta tarvita yliopistotutkintoa :D
Mitäs sanotte, onko Cassie hyvä valinta perijäksi, vai pitäsikö minun vielä miettiä päätöstäni?

Kiitos lukemisesta! Tekstiä taisi olla valitettavasti tässä osassa entistä vähemmän... hups! Mutta toivottavasti kuvat puhuvat puolestaan :)