Tänään se sitten iski. Tässä osassa pääsemme nimittin jo Merriotien KAHDEKSANTEEN sukupolveen!! :O Vain kaksi enää ja tämä haaste on suoritettu...
Kiireiden takia tämän osan julkaisu hieman venähti, mutta toivottavasti olette jaksaneet sitä odottaa. Kiitokset kaikille viimeosan kommenteista, toivottavasti jaksatte kommentoida myös tähän osaan.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tässä osassa on 117 kuvaa!

7 sukupolven riehuessa yliopistolla, Merriotien perintötalossa oli rauhallista. Vuosiin ei talossa ollut ollut yhtä vähän asukkaita! Lucas ja Adele ottivatkin kaiken irti hiljaisuudesta ja keskittyivät taitopisteiden kerryttämiseen Chrisin (joka on todellisen teräspappa!) opetellessa puutarhuroinnin saloja.

...

Sopimuksen mukaan Mark ja Vicky olivat muuttaneet pois perintötalosta ja rakennuttaneet pienen (hieman omituisen näköisen) talon Fourth Streetille. Heidän mukaansa oli lähtenyt perheen rakas koira Puffy.

Puffy oli jo nähnyt monta sukupolvea ja pian Viikatemies kävi vierailulla, hakien Puffyn parempaan paikkaan.

Puffyn tilalle hankittiin pian Brian- koira (ei Suzy, kuten peli alunperin minulle ehdotti... koira on siis uros :D), joka oli oikea persoonallisuuspakkaus!

Vaikka Vicky oli aluksi ollut kovasti muuttamista vastaan, uusi talo tarjosi ihanteellisen ympäristön tehdä mitä haluaa, juuri kun haluaa. Hän aloittikin uudelleen ruoanlaitto- harrastuksensa ja taikoi ties minkämoisia kakkuja ja piirakoita Markin syötäväksi.

Pian tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta. Victoria oli jo pitkään kärsinyt pahasta flunssasta, mutta eräänä päivänä tauti kävi sietämättömäksi ja Mark sai huomata asuvansa upouudessa talossa yksin.

...

Toisaalla, Merriotien perintötalossa Edward toivotettiin tervetulleeksi kotiin.

Vaikka Eddie oli ikävöinyt perhettään, oli hänellä aivan toiset asiat mielessään - Juliana.

Koska tämä on legacy, Juliana sai pian huomata asuvansa muun perheen kanssa saman katon alla.

Juliana Tucker on suosio tavoitteinen kaunotar, joka haaveilee pääsevänsä työskentelemään arkkitehtuurin parissa. Hänen suurin haaveensa olisi yletä uran huipulle.

Pian vietettiin aivan toisenlaisia juhlia, nimittäin Edward Merriotin ja Juliana Tuckerin häitä! Jos Juliana olisi saanut päättää, juhlat olisivat olleet vuosituhannen isoimmat ja hienoimmat. Adele ja Lucas kuitenkin vaativat nuorta paria pitämään vain pienet pidon perheen kesken. (...koska surkea varaläppärini ei tykkää pyörittää Merriotien iso tonttia, puhumatakaan suurista juhlista kys. tontilla...)

Eddie yllätti uuden vaimonsa pienellä häämatkalla etelän lämpöön!

Ei mennyt aikaakaan, kun Juliana huomasi voivansa jatkuvasti pahoin ja olevansa jatkuvasti väsynyt. Aluksi pari epäili syynä olevan pari päivää aiemmin nautittu hummeri- ateria, mutta pahoinvoinnin jatkuessa syyn täytyi olla aivan toinen. Kahdeksas sukupolvi, täältä tullaan!

Saanen esitellä varttunut Lucas Merriot, ladies and gentlemen!

Eddie päätti pitkän harkinnan jälkeen ottaa vastaan työpaikan musiikin parista. Vaikka Merriotin perhe oli upporikas, ei Edward voinut vastustaa kiusausta tienata hieman omaakin varallisuutta (Ed on mammona- tavoitteinen, jos muistatte!)

Julianakin löysi unelmiensa työpaikan, mutta jättäytyi äitiyslomalle jo ennen ensimmäistä työpäivää.

Mark vieraili muun perheensä luona aina aika-ajoin. Anaïs oli yliopistosta valmistuttuaan muuttanut isänsä luokse, joka vieläkin taisteli päästäkseen yli Victorian kuolemasta. Onneksi veljensä ja isänsä näkeminen sai miehen aina paremmalle tuulelle.

Myös Adelen oli aika harmaantua!

EI! Rakkaimpani, 5. sukupolven perijän Chris Merriotin oli aika siirtyä tuonpuoleiseen. Chris on koko suvun pisimpään elänyt sim ja ehdottomasti oma suosikkini koko (tähän astisesta) suvusta. </3 Sinua tullaan kaipaamaan velhoveikko!

Koko talo havahtui eräänä aamuna, kun Juliana ilmoitti synnytyksensä alkaneen viiltävin huudoin!

Pian taloon syntyi mitä suloisin tyttövauva, joka nimettiin muutama päivä aiemmin menehtyneen Chris Merriotin inspiroimana Cassie Merriotiksi. Tyttö on ENSIMMÄINEN suvun mustahiuksinen lapsi! Woot!

Näihin tunnelmiin lopettelemme tältä erää! Mukavaa jos luitte tänne saakka! :)