Heipähei! Tässä osassa pääsemme kurkistamaan, kuinka 7. sukupolven yhteiselo kampuksella oikein onnistuukaan! Kiitos edellisen osan kommenteista, arvostan niistä jokaikistä :) Tämä osa on nyt siis pelattu vanhalla romuläppärilläni, jolle asensin pelini varasuunnitelmana. Kuvat saattavat siis olla hieman huonompia, kuin aiemmin, pahoittelut!

Kuvia huikeat 131 kappaletta! Kannattaa antaa sivun ladata hetken ennen lukemista, koska kuvia on... noh, paljon.

Koska edellisessä osassa sanoitte menneenne hieman sekaisin perheen lasten kanssa, olen sisällyttänyt tähän osaan pienet esittelyt, jottette nyt ihan menisi sekaisin heidän kanssaan. :D

Aloitamme yliopisto-osamme Markin ja Victorian esikoisten kanssa, eli Anaïksen sekä Steven kanssa. Kaksoset valitsivat asuinpaikakseen erään kampuksen asuntoloista, sillä he eivät olleet muistaneet hakea stipendejä ennen yliopistolle lähtöään.

Anaïs Merriot on kaksosista vanhempi ja perinyt huomattavasti suvulleen ominaisia kasvonpiirteitä. Hän tavoittelee elämältään nautintoa ja haluaakin pyhittää elämänsä uusien kokemuksien kokemiselle. Hän ei ole kuitenkaan aivan täysi haihattelija, vaan on päättänyt joku päivä tulla menestyneeksi tiedemieheksi, laboratorioineen kaikkineen. Hän on luonteeltaan oikea täydellisyys- siisti, menevä, leikkisä ja kiltti. Hänen ainoaksi paheekseen voisi mainita laiskuuden.

Steve Merriot on kaksosista hiljaisempi yksilö. Hän haaveilee sisarensa tapaan helposta ja nautinnollisesta elämästä. Ujoudestaan huolimatta hän toivoo, että jonain päivänä hänellä olisi vielä 20 erittäin hyvää ja läheistä ystävää, joiden kanssa viettää aikaa ja järjestää juhlia. Hänen luonteensa on miltei identtinen sisarensa kanssa.

(Laittakaa tämä herra korvan taakse, sillä joku sukupolvi minä vielä hänet nappaan...! :D)

Aika kului, kuin siivillä ja pian myös toinen osa Merriotien 7. sukupolvesta muutti asuntolaan! Stefanie Merriot (tuttavallisemmin Stephie) on kaksosten nuorempi sisar. Hän on aina ollut hyvin läheinen perheensä kanssa ja haluaisi jonain päivänä saada omankin perheen. Lemmikit ovat osa perhettä, ja jos Stephie voisi päättää hänen perheeseensä voisi kuulua jopa 20 lemmikkiä! Hän on luonteeltaan sotkuisa, menevä, aktiivi, vakava, mutta hieman ilkeä.

Edward Merriot eli "Eddie" on kolmen aiemmin esitellyn serkku, Lucasin ja Adelen esikoinen. Hän on luonteeltaan hyvin järkevä ja laskelmoiva- näitä taitoja hän on ajatellut käyttää mammonan kartuttamiseen. Myös taitopisteet ovat lähellä pojan sydäntä. Hän haluaisikin jonain päivänä olla oikea taituri ja maksimoida kaikki taidot. Hän on luonteeltaan siisti, menevä, vakava, kiltti ja laiska. Eddie on, jännittävä kyllä, perinyt vihreät silmänsä monen monen monen sukupolven takaa, 3. sukupolven isältä Serdar Merriotilta.

(Stephien huone)

(Eddien huone)

(Kaksosten huone)

I'M SEXY AND I KNOW  IT.

Steve oli iskenyt silmänsä Erin- nimiseen blondiin kaunottareen. Saatatte muistaa Erinin 5.sukupolven Chrisin yliopistoajoilta, ja jos muistatte, Erin taisi oli koko kampuksen ainoa tyttö, jota Chris ei saanut suostuteltua kanssaan petipuuhiin. Hyvä niin, sillä nyt hänen lapsenlapsensa oli korviaan myöten ihastunut tähän kaunottareen.

Viimein viimeinenkin 7. sukupolven edistajista rantautui yliopistolle! Elise Merriot on Eddien nuorempi sisar ja näin ollen Lucasin ja Adelen kuopus. Hän arvostaa ystävyyssuhteita ja tahtookin tulla muistetuksi suosittuna ihmisenä. Suosion lisäksi hän arvostaa rakkautta, ja haluaisi löytää yliopistolta itselleen aviomiehen, jonka kanssa viettää kultavuosipäivää vuosien päästä, kun yliopistoajat ovat enää vain kaukainen muisto. Elise on luonteeltaan menevä, aktiivinen, kiltti, vakava ja sotkuinen. (Jos perheen tytöt menevät sekaisin, Anaïs on pitkähiuksisin, Elisellä on hartiapituiset hiukset ja Stephiellä on poikamaisen lyhyt leikkaus hiuksissaan.)

Jos Elise etsi elämältään rakkautta- sitä hän tuli myös saamaan. Jokaikinen yliopiston rastapää oli ihastunut uuteen opiskelijaan (rastat taitavat olla oikea trendi yliopistolla tänävuonna...). Elise oli kuitenkin jo iskenyt silmänsä erääseen Violet Hillsin rakennustyömiehistä- Monty Heathiin.

Muistatteko Cordelia Beckin? Ilmiselvästi naisessa oli jokin vetovoima, sillä heti yliopistolle saavuttuaan Eddie iski silmänsä juuri häneen. En millään haluaisi kierrättää simnaisia suvussa, mutta saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Elisen prinsessa-huone.

Ilmeestä huolimatta Elise ja Anaïs tulivat erittäin hyvin toimeen keskenään. Elise ei ollut koskaan tuntenut ketään serkuistaan kovin läheiseksi, koska he olivat kaikki huomattavasti vanhempia, kuin hän itse. Yliopistolla ikäero oli kuitenkin mitätön ja Elise sai huomata omistavansa muutaman ystävän lisää.

Eddie oli aivan lumoutunut Cordealiasta, eikä ajatellut mitään muuta, kuin häntä. Ja koska en ole ilkeä sim-jumala, päätin antaa tälle parille mahdollisuuden.

Jos Cordelia oli ollut Edwardin elämän nainen, kaikki sen tyyppiset ajatuksen tuntuivat katoavan kuin tuhkatuuleen, kun tämä tumma kaunotar käveli asuntolan ohitse.

Juliana Tucker, tervetuloa Merriotin perheeseen!

...

En ole edes varma, ketä täällä peiton alla heiluu. Elise jonkun kanssa, mutta onko se joku Monty vai joku asuntolan rastapäistä, se on suuri mysteeri...

<3

Toisaalla myös toinen perheenjäsen tuntui saaneen hieman sutinaa elämäänsä. Irwin oli tämän punapään nimi, joka oli kaikessa hiljaisuudessa mennyt rakastumaan rakkaaseen Stefaniemme.

Hyvästi asuntola, tervetuloa oma talo ja rauha!

Kuka ikinä olikaan valloittanut nuorikkomme sydämen, se taisi olla väliaikaista. Näyttää siltä, että Monty tulee pysymään kuvioissa hieman pidempää.

Jollain toisellakin oli hieman pysyvämmät kuviot mielessä. Julianasta tuli pian Merriotin perheen perijän, Edwardin kihlattu.

Oikea rakkauden aalto tuntui pyyhkäisseen talon läpi ja 7.sukupolven lapset yksi toisensa jälkeen vakituistivat suhteensa valitsemansa partnerin kanssa. Anaïs oli heistä ainoa, joka ei ollut löytänyt itselleen seurustelukumppania. Hän ei kuitenkaan laittanut tilannetta laisinkaan pahakseen, sillä hänen katseensa oli jo kaukana tulevaisuudessa ja tieteilijän urassaan.

Steve oli jo pidemmän aikaa jättänyt opiskelunsa vähemmälle huomiolle. Aivan yliopistotaipaleensa viime metreillä hän päätti, ettei jaksaisi lukea enää sivuakaan tai kirjoittaa esseetäkään. Yhdellä puhelulla hän keskeytti opintonsa ja palasi Violet Hillsiin, jonne he olivat Erinin kanssa suunniteleet rakennuttavansa pienen talon ja aloittavan yhteisen elämän.

Steven lähtö sai muutkin tajuamaan, että heidän yliopistoaikansa olisivat pian ohitse. Rähjäinen opiskelija-asunto muuttui hetkessä greek houseksi (suomeksi?), jonne seuraavan sukupolven lapset voisivat tulla asustelemaan yliopiston ajaksi. Taloa vartioimaan valittiin Eliseen ihastunut rastapäinen Jar.

Anaïs päätti hänkin viimein pitää hieman hauskaa opiskelun lomassa... Jarkin näytti nykyään unelmoivan nykyään aivan toisesta Merriotin tytöstä, kuin Elisestä.

Viimein yliopistoaika oli ohitse!

Perijäksi valitsin siis Eddien, joka palaa Julianansa kanssa perintötalolle asap! Olen joutunut väliaikaisesti laittamaan kommenttiboksiin tarkastussanan, koska blogiin on spämminyt viimeaikoina mainoskommentteja... Toivottavasti se ei kuitenkaan hidasta teidän kommentointianne, tahtoisin ilomielin kuulla kommenttejanne, kysymyksiänne sekä mielipiteitänne!