Pieni neuvo, ennen kuin sukellamme osan pariin. Hakekaa lasi vettä/mehua tai kupponen kahvia. Jos on epäilystäkään siitä, että sinulla mahtaisi olla nälkä, suosittelen myös pienen naposteltavan hakemista käden ulottuville. Syy on tämä: aion nyt esitellä sekä viikon 12 ETTÄ viikon 13 tapahtumat. Kuvamäärä taitaa lähennellä kirkkaasti sitä 200. (Jos aivan oikein muistan, se taitaa olla 194.) :D

Kuvamuoto on vahingon kautta jälleen .jpg, eli pientä suttuisuutta saattaa olla havaittavissa. Ehkäpä pitäisi vaan muistaa jättää kuvanmuokkausohjelman asetukset .png:lle tai bmp:lle...

Varoitus: Lisää niitä lapsia.

Viimeosan lopuilla Merriotin perheen nuorimmainen, Vanessa kasvoi suloiseksi taaperoksi.

Julietin oli aika kokea pieni keski-iän muodonmuutos.

...Hänen oli myös aika kokea aamuiset pahoinvointikohtaukset. Juliet oli jälleen raskaana, odottaen neljättä lastaan.

Juliet ja Serdar olivat alkaneet seurustella Julietin opiskellessa yliopistolla, ja he olivat olleet onnellisesti yhdessä koko aikuisikänsä. He eivät kuitenkaan olleet ehtineet (kaiken sen lapsenteon keskellä) käydä kertaakaan treffeillä. Niinpä Serdar hyppäsi erään työpäivän jälkeen Yzman kyytiin (eli perheen auton, jos kukaan sitä enää muistaa) ja haki Julietin kotoa romanttiselle illalliselle, jättäen perheen lapsikatraan Jayn hoivaan.

(Yhteisötontti Annan käsialaa. )

Vaikka Jay oli yrittänyt korvata Samanthan menetystä useilla irtosuhteilla, hän oli yhä palavasti rakastunut tähän. Jayn suurin pelko olikin unohtaa, minkälainen heidän rakkautensa oli ollut ja rakastua johonkin toiseen.

Serdar palasi eräänä päivänä töistä apein mielin. Hän oli kolleegoineen tehnyt tutkimusta meritäiden lisääntymisetä ja elintavoista, mutta eliöt olivat ottaneet ja kuolleet hänen vahtivuorollaan. Serdar ei kuitenkaan vähäisestä lannistunut, vaan korvasi fiksuna miehenä kuolleet täit uusilla. Valitettavasti hänen pomonsa huomasi ennen pitkään eliöiden uuden ulkomuodon ja erotti tästä hyvästä syyllisen.

Perhe sai uuden, tällä kertaa hieman karvaisemman lisäyksen. Pieni läikikäs marsu (vai hamsteri?) nimettiin Vanessan toiveesta Pandaksi.

Viimein perheen oli aika saada myös sitä oikeaa, hieman karvattomampaa lisäystä. Max (tuttavallisemmin Maxxie) oli perinyt Vanessan kaltaiset geenit, saaden blondin hiusvärinsä sekä vihreät silmänsä isältään, mutta pisamaisen ihon äidiltään.

Monesta lapsesta seuraa myös monet syntymäpäivät. Perhe viettikin Alicen sekä Vanessan juhlia samanaikaisesti.

Vanessa Merriot

Perheen esikoinen, Alice Merriot, joka tavoittelee elämältään tietoa kaikesta elävästä- ja kuolleestakin. Hän haaveilee seitsemän taidon maksimoimisesta huippuunsa.

Tämä herra ei näytä tutulta, eihän...? Hän on perheen uusi hovimestari! Vanha hovimestari sai lähtöpassit miltein tapettuaan perheen pienokaiset.

...Lisää syntymäpäiviä?

Maxxie Merriot.

Ja saanen esitellä, työtön rouva Merriot! Juliet oli luonnontieteilijänä vastustanut erään arkiologisesti merkittävän paikan uudelleenrakentamista. Eräs rakennusyhtiö ei tästä kuitenkaan innostunut ja haastoi Julietin oikeuteen töiden viivästyttämisen vuoksi. Koska Julietin ei onnistunut löytää luonnontieteellisiä todisteita sille, minkä takia rakennustöitä olisi pitänyt viivyttää, sai hän seuraavaksi vastustaa kyseisiä hankkeita onnellisesti kotoa käsin - työttömänä.

Muistattelo vielä Mollya, perheen toista lasta? Tässä hän on, elossa ja onnellisena! :D

Ja tässä on Vanessa! Yhtä uskomattomia ilmeitä en ole nähnyt sitten viime sukupolven Andrewn!

EIIII! Hyvästi rakkaani, minä ainakin jään kaipaamaan sinua. :( Sinne menee Merriotien viimeinen elossaoleva toisen sukupolven edustaja, Jay Merriot. (tai pikemminkin 2. sukupolven edustajan aviomies, jos tarkkoja ollaan.)

Onneksi Jayn poismenoa ei ehditty surra kauaa, sillä vuoden lämpimin ja riemuisin juhla oli jo nurkan takana!

Vasemmalta oikealle, Vanessa, Molly & Alice.

Ja 4. sukupolven ainoa miespuolinen edustaja, Maxxie Merriot.

...Näine hyvine perhe pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa ja muutti upouuteen naapurustoon!

Violet Hillsistä löytyi mysteerisesti kopio perheen taloista. Heidän ei tarvinnut edes luopua irtaimistostaan, vaan kaikki vanhat tavarat löytyivät tutuilta paikoiltaan sukista mattoihin. (Heh ;>)

Violet Hillsiin muutettuaan Juliet sai huomata olevansa jälleen raskaana. Tämä raskaus tosin jäisi mitä todennäköisemmin rouvan viimeiseksi, sillä vanhuus kolkutteli jo uhkaavasti ovella.

Luokaa viimeinen silmäys taapero-Maxxieen...

...ja tervehtikää riemukasta lapsi-Maxxieta!

Myös Mollyn oli aika liittyä sisarensa Alicen luokse teiniyteen. Hänen tavoitteekseen arpoutui mammona. Rahanhimosta huolimatta hän haluaisi elämänsä aikana käydä 50 ensitreffeillä.

Molly.

Maxxie.

Vanessa. (<3)

Alice.

Hovimestari- tittelistään huolimatta perheen hovimestari oli pikemminkin perheenjäsen, kuin palvelija. Tiskivuorten kasaantuessa tai rikkaruohojen kukoistaessa herralla oli tapana vain kohauttaa hartioitaan ja pelata vaihtoehtoisesti pelikonsolia perheen lasten kanssa.

Molly oli kyllästynyt katsomaan, kuinka hänen vanhempansa istuivat päivät pitkät kotona, tekemättä mitään. Raha-naisena hän päätti ottaa ohjat käsiinsä ja haki paikkaa levykaupan myyjänä. Hän haaveili myös yliopisto-stipendistä, jonka hän oli kuullut saavan menestyksestä työuralla.

Pieni Brandon poikkesi muista sisaruksistaan. Hän oli Serdarin dominoivien piirteiden sijasta perinyt Julietille ominaisen tumman, pisamaisen ihon sekä punaiset hiukset. Ainoa, joka viittasi Serdariin, olivat vauvan kirkkaan vihreät silmät.

Uusi kaupunki, uudet kuviot. Fokshiren surkeiden työmahdollisuuksien jälkeen Serdar oli hypätä kattoon, kun hänelle soitettiin Violet Hillsin eräästä menestyneimmästä rakennusfirmasta. Hän aloitti tavallisena duunarina, mutta jo ensimmäisen työpäivän jälkeen ylennettiin johtaja-tasolle.

Alice oli kerrankin nostanut nenänsä kirjoista ja iskenyt silmänsä Richard- nimiseen poikaan. Heillä synkkasi enemmän kuin hyvin ja pian kirjat saivat jäädä unholaan. Alicen pää oli täynnä romanttisia haaveita yhteisestä tulevaisuudesta komean Richardin kanssa.

Myös Juliet oli löytänyt itselleen uutta, elämäntavoitteeseensa sopivaa (eli hyvin tienaavaa) työtä. Pian hän esiintyi jo Broadwayn lavoilla, häikäisten yleisön laulu- ja esiintymistaidoilla, joiden olemassaolosta kukaan ei ollut edes tiennyt!

Violet Hills Private Schoolsin rehtori, herra Steve otti pian yhteyttä Merriotin perheeseen tarjoten perheen lapsille paikkaa yksityiskoulussaan. Ennen hyväksymistä perheen oli kuitenkin päästävä läpi haastattelusta, johon kuului mm. varallisuuden esittelyä, maukkaita aterioita sekä paljon myötäilyä ja positiivista keskustelua.

Haastattelu sujui, kuin leikki. Jo parin tunnin jälkeen rehtori ilmoitti lasten olevan tarpeeksi hienostuneita hänen eliittikouluunsa.

Ei mennyt aikaakaan, kun pienen Brandonin oli aika alkaa opettelemaan taaperolle ominaisia asioita.

Syntymäpäiviään vietti myös Nessa, joka päätti äitinsä tavoin haluta elämältä vain yhtä asiaa- lapsia.

Mollyn musikaaliset lahjat huomattiin vihdoin levykaupassa, ja hänelle tarjottiin töitä pianon virittäjänä, aiempaa huomattavasti paremmalla palkalla.

Serdar ei ole vieläkään oppinut sietämään vaippojen hajua. Luulisi viiden lapsen opettaneen...

Suurinosa perheen teinien ajasta kului nenä kiinni kirjassa. Mollyn päätettyä tienata stipendinsä työnteolla, Alice ja Vanessa olivat valinneet sen klassisemman tien.

Merriotien talokin oli saanut kokea pieni uudistuksia siellä täällä. Monihenkinen perhe pakotti suunnittelemaan huonejaon uusiksi. Tämä, entinen Samanthan ja Jayn ullakkohuone oli nyt Vanessan valtakunta.

Kaiken opiskelun keskellä Alicella oli yhä aikaa tapailla Richardia. He olivat alkaneet seurustella hieman vakavammin kaikessa hiljaisuudessa.

Myös Vanessan ja Richardin välit olivat mitä parhaimmat. Nessa oli Richardille yksi jätkistä siinä, missä Alice oli hänen tyttöystävänsä. (Onko tässä lauseessa nyt mitään järkeä:D)

Viimein oli Brandoninkin aika ottaa askel kohti (silti) kaukana haamottavaa teiniyttä.

Vaikka Brandon ja Maxxie olivat melkein samanikäisiä, he olivat kuin kuu ja aurinko keskenään. Brandon oli kiltti, mutta erittäin ujo, kun taas Max oli tullut enemmän sukuunsa. Maxxie oli jopa ilkeä, ja jo pienestä pitäen leikkinyt vanhempien sisarustensa kanssa hieman rajumpia leikkejä.

Myös Molly oli löytänyt itselleen seuraa vastakkaisesta sukupuolesta. Roy oli tumma, ja söpö poika, johon Molly oli ihastumassa päätä pahkaa.

(Ostin kaikki puuttuvat kamasetit peliini... ja katsokaa! Kukkia! Ne ovat IHANIA!<3)

Serdar hoiteli yhä viljelmiään. Perheen hovimestarilla oli huono tapa (silloin, kun hän edes päätti tehdä töitä) kastella istutukset kuoliaaksi.

 

Ja tähän päätämme tämänkertaisen osan Merriotin perheen parissa. Oletteko lukeneet tänne saakka? Oletteko yhä hengissä?! :D
Kuka lapsista on suosikkinne? Vai menevätkö he kentien teillä sekasin (minullakin menevät, vaikka minähän tällä perheellä pelaan...)?

Ja eihän tähän mennyt kuvan muokkauksineen ja kirjoituksineen, kuin neljä tuntia! ...