...nimittäin pelini kanssa. Täyden uudelleenasennuksen sekä hirvittävän käännön ja väännön jälkeen olen päässyt tähän lopputulokseen: peli toimii hyvin. Itseasiassa paremmin, kuin hyvin. Se on uudelleenasennuksen jälkeen miljardi kertaa nopeampi, kuin aiemmin. Ainoaksi ongelmaksi onkin jäänyt se, etten pysty klikkaamaan mitään pelitilassa. (En siis ehdi valita esim. "istu" tuolia klikatessa, kun valikko on jälleen kadonnut ulottumattomiini....)

Sama ongelma toistuu, oli minulla päällä kuvankaappausohjelma tai ei. Sama juttu ladattujen kanssa, eli ongelma ei ole peräisin sieltä. Minua turhauttaa ja harmittaa, olen käyttänyt nyt kaikki tämän viikon vapaapäiväni pelini kanssa leikkimiseen- ja vieläpä turhaan.

Nyt kysyisin teiltä, joilla on Windows 7 käyttöjärjestelmänä: voisiko ongelma olla siinä? Miten oma pelaamisenne on onnistunut kys. järjestelmän kanssa?
Entä onko Kartano ja Puutarha- lisäosalle kenties päivitystä? Voisiko sen puute olla ongelmani ydin? Viimeisin asentamani päivitys on Kaupunkikämpälle, sillä se oli viimeisin, jonka löysin pelin virallisilta sivuilta.

Muutoin pelkään pahoin, että oma osuuteni sims-kommuunille saattaa tulevaisuudessa rajoittua vain simeihin ja sisustettuihin taloihin...

Now, let's make some magic!