Hieman myöhässä (pahoitteluni!) esittelen teille osan 7a. Tästä piti tulla vain yksi osainen, mutta siinä vaiheessa, kun tajusin osan tulevan sisältämään n. 200 kuvaa, päätin jakaa sen kahteen osaan.
Tässä osassa on nyt siis 109 kuvaa, jotka kuvaavat Merriotin perheen selviytymistä 3.sukupolven kasvatuksesta!
Sidenote:
ACR pääsi tätä osaa pelatessani valloilleen, eivätkä osan tapahtumat ole ennalta suunniteltuja. Todellakaan.

Edellisessä osassa pääsimme todistamaan Julietin ja Andrew Merriotin syntymää (vauvat ovat siis serkuksia, eivät sisaruksia, jos muistanette).

Samantha päätti vapaa-ajallaan alkaa kirjoittaa scifi-novellia, jonka juoni meni jotakuinkin näin: Vauva. Ambulanssi. SIREENI! Alien. Lentävä lautanen. Loppu.

Ennen kuin perhe huomasikaan, oli jo Andrewn ja Julietin aika kasvaa kokemaan taaperoiän ihmeitä.

Juliet Merriot (Samanthan ja Jayn esikoinen)

Andrew Merriot (Deirdren ja Joshuan esikoinen)

Merriotien muuten hieman kolkko talo tuntui heräävän jälleen eloon pienien jalkojen tepastelusta. Andrew ja Juliet tulivat toimeen mitä mainiommin, vaikka heidän luonteensa erosivatkin toisistaan, kuin kuu ja aurinko. Juliet oli laiska, mutta kiltti pieni taapertaja, kun taas Andrew oli selvästi perinyt enemmän suvulle ominaisia luonteenpiirteitä. Drew oli aikamoinen keppostelija ja välillä ilkeä, mutta samalla erittäin sosiaalinen ja touhukas pieni poika.

Welcooome Platinum Aspiration!

Jay tuntui uppoutuvan uuteen, kaupunkinsa kansalaisia suojelevaan toimenkuvaansa täysin rinnoin. Häntä näkyi harvoin kotona, tai jos näkyi, hän oli työpäiviensä jälkeen niin poikki, että tuskin jaksoi tehdä mitään. Kaikkien onneksi mies rakasti työtään ja ylenikin aikamoista vauhtia urallaan.

Urallaan yleni toisaalla myös Samantha (joka oli jo viime osan aikana vaihtanut alaansa Journalismin). Hän oli jokaisen ylenemisen myötä askeleen lähempänä tavoitettaan päästä Journalismi- uran huipulle.

(Suosikkikuvani IKINÄ. Joshua on niin suloinen Andrewta leikittäessään. Muuta hän ei oikein pelissä teekkään. :D)

Saanen esitellä: Hullu tiedemies Colin Merriot kirjoittamassa blogiaan 'Konsolipelien salat'.

Merriotien elämä oli täydellistä. Ainakin päällisin puolin. Todellisuudessa perheeseen naineet puolisot olivat huomanneet kaipaavansa sitä vapautta, josta he olivat luopuneet menemällä naimisiin Merriotien perijöiden kanssa...

:(

Joshua ei voinut sietää ajatusta siitä, että Dee, joka oli toimillaan oli rikkonut heidän perheensä, pääsisi teostaan, kuin koira veräjästä, vaan vaati Deirdreä poistumaan ja otti tästä eron.

Jos päivä ei ollut alkanut huonosti, tilannetta pahensi se, että juuri tänä päivänä oli Julietin ja Andrewn aika kasvaa lapsiksi. Valitettavasti samaan aikaan tapahtui myös jotain muuta...

Hyvästi Colin Merriot, legacymme perustaja ja ainainen kiukkupussi! Sinua jäädään kaipaamaan.

(Huomatkaa taustalla näkyvä loma-taxi. Lisää perheen lomasta voitte lukea/katsella seuraavassa osassa :>)

Hei siellä Deirdre, vanha ystävämme!

Kaikesta päätellen Joshua oli vähitellen oppinut olemaan sinut sen kanssa, että Dee oli pettänyt häntä toisen miehen kanssa, sillä tämä ei mielestäni näytä normaalilta "vihaan sinua, petit minua!!"-käytökseltä.

...Ja tämä on sitä vielä vähemmän.

Joshua oli kaiken miettimisen tuloksena (tai pikemminkin sen puutteen vuoksi) tullut siihen tulokseen, että oli antanut Deelle tämän virheet anteeksi ja halusi jälleen palata yhteen tämän kanssa, ja jatkaa rattoisaa yhteiseloa.

Valitettavasti Deirdre oli itse jo niin tottunut uuteen vapauteensa, ettei voinut kuvitellakkaan palaavansa niihin kahleisiin, joina hän avioliittoa piti.

Kyllä, Jaykin on yhä osa tätä perhettä. Ja todella komea. :)

(Sama kuva isompana, koska rakastan Jayta. Hehe!)

Saanen esitellä Merriotien uuden 'perheenjäsenen'. Hänet nimettiin Yzmaksi. :D

Colinin kuoltua Jeannie oli ollut hiljainen ja poissaoleva. Onneksi Andrew jaksoi aina viettää aikaa mummonsa kanssa, ja pyysi tätä kertomaan tarinoita ajoista, kun hän oli asunut pienessä hökkelissä kasvattamassa kolmea lastaan.

...Miksi olet alasti Jay?

KUKA TUO NAINEN ON?!

EIIIIIIIIIIiiiiiiii......!! (Tiivistelmä päässäni käyneestä kauhusta, kun tajusin, mitä pelissäni oikeen tapahtuu.)

Seuraavan yön Samantha vietti veljensä vieressä miettien, oliko hänellä mitään mahdollisuutta pelastaa tuhoutunutta avioliittoaan menettämättä viimeisiäänkin arvon rippeitään.

Näihin tunnelmiin lopettelemme Merriotien 7. osan parissa. Kommentit ovat kivoja! :)

 

Pieni loppu kevennys: Mistä Merriotit puhuvat keskenään? (Huomatkaa kuulijakunta)