Ongelmani ovat viimein ohitse, jos kaikki merkit pitävät vain paikkansa! Hullun taistelun jälkeen päättelin viimein vian olevan mahdollisesti USB-portissa- eli juuri siinä, missä pidin hiirtäni! :D Siirsin hiiren toiseen USB-liitäntään ja voila. TOIMII. Ajan kanssa selviää, ovatko ongelmat lopullisesti takana päin...!

Muistutukseni : Lapsitilanne on 2-3
Mark & Vicky                Lucas & Adele
Steve                             Eddie
Anaïs                             Elise
Stephie

Kuvia 110 kpl!

Ketäs nämä hurmaavat vanhukset sitten ovat? Hehän ovat tietenkin 5. sukupolven Olivia yliopiston aikaisine poikaystävineen. Pariskunta oli elellyt jo vuosia yhdessä pienessä talossaan, joka sijaitsi vain muutaman metrien päässä Merriotien perintötalolta.

Sitten takaisin perintötalolle, jossa koko perhe oli kokoontunut todistamaan Elisen kasvuriittiä!

Cheerio oli uusi lisäys perheen karvapeitteiseen joukkoon! Pieni otus sai kunnian olla perheen historian kolmas mamsteri- toivottavasti hänelle ei käy yhtä hassusti, kuin lajitovereilleen... :D

Vielä viimeinen katsaus näiden ihastuttavien lasten pyöreisiin kasvoihin, sillä...

Stephie oli kuin yksi pojista. Hän rakasti rajuja leikkejä, autoja ja pyssyjä, mikä kävi Eddielle paremmin, kuin hyvin. Serkukset olivat miltei erottamattomat.

Kaksosista kasvoi oikein hurmaavia! Anaïs näyttää päiväpäivältä enemmän isoisoisoäidiltään Julietilta.

(Kyllä, Adelekin on yhä olemassa... Rouva tuntuu vaan jäävän helposti muiden perheenjäsenten varjoon.)

Kivi-sakset-paperi on vakavaa puuhaa!

Näin heitämme hyvästit kaksosille, jotka siirtyvät jo hieman ennenaikaisesti yliopiston puolelle. Olin aivan varma, että ongelmat pelissäni nimittäin johtuivat Larger Households- hackista (myöhemminhän selvisi, ettei siitä ollutkaan kyse), joten lapsoset saivat tehdä tilaa muulle perheelleen.

Elise oli mitä ihastuttavin taapero. Tyttö rakasti sitä, kun häneen kiinnitettiin huomiota, muttei laittanut pahakseen, vaikka joutui viettämään muutaman tovin yksikseen leikkien. Kymmenen hengen huushollissa lasten tasapuolinen huomioiminen oli välillä todellinen haaste.

Ah, voin melkein jo haistaa menestyksen...!

Monet avaruusmatkat ovat tainneet jättää pysyvät vauriot rakkaan Lucasimme päähän...

Hyvästi vaipparalli, saaneen esitellä teille 7. sukupolven viidennen lapsen, Elise Merriotin!

Hyvästit saamme heittää myös perheen ikuiselle känkkäränkälle. Mark sai käyttää yhden perheen taikalampun toiveista ja käytti sen ikuisen platinamielen hankkimiseen.

Eskariin mennessään Elise sai todeta todellisen maailman olevan paljon karu paikka. Edes prinsessat eivät saaneet kymppejä kotiin tuotavaksi ensimmisenä koulupäivänä.

Ei mennyt aikaakaan, kuin Eddie ja Stephie viettivät hekin syntymäpäiviään. Kaksikko pakkasi samantien kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttivat kaksosten seuraksi yliopistolle. He olivat kuulleet villejä huhuja rajuista juhlista, eivätkä malttaneet odottaa pääsevänsä niihin osallisiksi!

Vanhempien lasten lähdettyä talo alkoi tuntua hirvittävät hiljaiselta. Merriotit alkoivatkin viettää hiljaiseloa ja puuhastelivat kukin mitäkin, välillä hieman töitäkin tehden. Työt olivat tälle perheelle enemmänkin harrastus kuin pakko, sillä he olivat sukupolvien saatossa keränneet lähemmäs 800 000 simeleonin säästöt tililleen.

Eräänä päivänä koko perhe istuutui yhdessä ruokapöydän ääreen keskustelemaan eräästä tärkeästä asiasta- perijän valinnasta. Koska kuudennessa sukupolvessa oli ollut kaksi perijää, oli 7. sukupolven perijän valitseminen aiempaa vaikeampaa. Hetken juttelun jälkeen pöydässä päätettiin, että jompikumpi Lucasin ja Adelen lapsista tulisi perimään perintötalon. Kaikkein raskaimmin päätöksen otti Vicky, joka olisi halunnut viettää vanhuuden päiviään talossa, jota oli vuosien saatossa oppinut rakastamaan. He muuttaisivat Markin kanssa muualle naapurustoon, kun 7. sukupolven perijä oli valmistunut yliopistosta.

Viimein oli myös Elisen aika teiniytyä! Tyttö tilasi samantien keltaisen taksin talon eteen ja lähti kohti yliopistoa, jossa häntä odottivat veljen lisäksi kolme serkkua! Seuraavassa osassa pääsemme siis jälleen tutkimaan kampuksen ihmeitä.

Kommentteja, huomautettavaa? Asiallista palautetta? Kaikkea otetaan vastaan :)