Hellou, kukaan tuskin ehtii edes odottaa uutta osaa, kun sellainen jo ilmestyy. Tämä taitaa olla jonkinlainen sairaus. Hullun sims-pelaajan tauti? :D
Jos alkaa olla eksynyt olo, etkä ole oikein varma, missä sukupolvessa nyt mennään ja kuka oli millälailla sukua kenelle, tarjoan vaivoihinne parannuksen: Tiivistelmä Merriotin perheen jäsenistä tietopläjäyksineen.

VAROITUS: Lapsia. Paljon lapsia. Osa sisältää 95 kuvaa.

Nuori Alice Merriot oli ulkonäöltään, kuin pienikokoinen naispuolinen kopio Serdarista, vaikka hänen silmänsä olivatkin Julietin peruja. Myös luonteesta päätellen Merriotit olivat pääsemässä eroon perhettä piinanneesta ilkeydestä.

Juliet odotti innolla perheen toista lasta, eikä voinut odottaa Alicen saavan leikkitoverin itselleen. Juliet, joka oli kasvanut suurperheessä, haaveili sellaisesta myös itselleen.

Perheen työllistyneet: 2, Perheen työttömät: 2

Serdarin ei vieläkään ollut onnistunut löytää itselleen töitä arkkitehtuurin parista. Työttömällä oli tosin paljon vapaa-aikaa, jonka hän vietti Alicen kanssa, opettaen taapertajalle erilaisia taitoja, joita tämä tulisi elämänsä aikana vielä tarvitsemaan.

Note to self: Älä pidä kahta syöttötuolia silloin, kun perheessä on vain yksi taapero. Alice raukka oli miltein kuolla hovimestarin heitellessä tätä penkistä toiseen, antamatta ruoan hiventäkään.

Serdar ja Joshua olivat vaihtaneet nyrkit tyynyihin ja vähitellen perheen tappelupukaritkin alkoivat löytää yhteisen sävelen.

Julietin toive ei mennyt hukkaan, sillä hän synnytti terveen tyttövauvan, joka oli geneettisesti kuin kopio Alicesta. Tyttö nimettiin Mollyksi.

(Ei mennyt edes YHTÄ SIMPÄIVÄÄ?! Voiko tämä edes olla mahdollista...)

Tämä talon ohi kulkenut muukalainen oli niin vakuuttunut Joshuan persoonasta, että pyysi tätä töihin yksityiseen etsivätoimistoon rikospaikan tutkijaksi.

Myös Serdar oli kyllästynyt vain istumaan kotona ja odottamaan rakennusalan noususuhdannetta. Serdar löysikin itselleen väliaikaisen työpaikan kalastuksen parista.

Pysähdytäämpä hetkeksi. Tässä istuvat Juliet ja Serdar. Mikä voisikaan olla puheenaiheena? Aivan. Miettikääpä hetki. Hmm. Kyllä. Aivan.

Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja. Vauvoja.

Viimein oli maailman suloisimman Alicen aika lapsistua.

Ei hätää! Jay on The Man Who Lived.

Jay oli romantiikkasiminä kärsinyt masennuksesta ja yksinäisyydestä Samanthan kuolemasta lähtien. Onneksi apu löytyi läheltä, kun hän hurmasi Ally nimisen työtoverinsa (joka on naimisissa.)

Eräs toinenkin oli löytänyt tiensä Jayn vällyjen väliin. Muistatteko hänet?

Oli Mollyn aika kasvaa taaperoksi!

Julietin raskausvatsa alkoi jo näkyä. Tässä tiivistettynä se, mitä mieltä Jay oli asiasta. Peukku.

Attitude! I like it! (Uskoisi tai ei, Alicen ja Mollyn luonteetkin ovat identtiset. Siitä poiketen Mollylla tuntuu olevan vähän enemmän särmää, Alicen ollessa enemmänkin sitä good-girl-tyyppiä.)

Alice ja Molly tulivat toimeen mitä mainioimmin, vaikka Alicen mielestä pikkusisko olikin välillä vähän hassu. Molly oli vastikään opetellut puhumaan, joten kommunikointi ei ollut siitä helpoimmasta päästä.
Alice - "Sinun autosi ei mennyt katsastuksesta läpi. Nyt se täytyy viedä korjautettavaksi ennen seuraavaa tarkastusta!"
Molly - "Prrrrffff Fruuum Fruuuum!!"
Alice - "Äiti, Molly leikkii taas väärin!!"

Julietin kolmas synnytys tapahtui odottamattomissa merkeissä. Juliet tunsi yhtäkkiä supistustensa alkavan perheen viettäessä rauhallista keväistä iltapäivää takapihalla.

Pienokainen peri Julietin pisamaisen ihon, muutamaa astetta vaaleampana ja Serdarin blondit hiukset sekä vihreät silmät. Tyttövauva nimettiin Vanessa "Nessa" Merriotiksi.

I'M A SCATMA...STER!

Surprise!

Joshua Merriot, 2.sukupolven toinen perijä, sinua tullaan kaipaamaan.

Ensimmäiseksi syntymäpäiviään vietti Molly, josta kasvoi sievä nuori neiti...

... Jonka jälkeen kasvoi myös Nessa. Nessasta paljastui ujo, mutta leikkisä taapertaja, joka ei kuitenkaan pelännyt olla välillä hieman ilkeäkin.

Oletteko jo sekaisin perheen lasten kanssa? Julietilla ja Serdarilla on tässä vaiheessa nyt siis kolme tyttöä. Alice, fiksu esikoistyttö. Molly, rämäpäinen poikatyttö. Sekä Vanessa. Mahtavatkohan tytöt saada itselleen vielä lisää sisaruksia?