Hyvää joulua kaikille! Joulumielen ja oikean vapaapäivä- putken (2 päivää...) innoittamana tarjoilen teille seuraavan osan!
Varoituksen sana: CASSIE. Cassie on tietenkin Merriotin perheen 8. sukupolven ensimmäinen jäsen ja tämä osa tulee pyörimään hyvin vahvasti naperon ympärillä. :D

Pahoittelen pientä katoamista sims-maailmasta, mutta ei hätää, yritän lueskella osianne pikkuhiljaa ja jättää kommentteja vierailustani! :)
Tässä osassa on 96 kuvaa!

Merriotien elämä pyöri vahvasti perheeseen juuri syntyneen vauvan, kotitöiden ja taitopisteiden kartuttamisen välillä. Edward ja isovanhemmat olivat kaikki ottaneet töistä muutaman päivän vapaata, auttaakseen Julianaa vauvan hoidossa.

Onneksi Violet Hillsin poliisivoimat olivat parantaneet poliisiensa koulutusta, eikä Merriotien idylliä kavahduttanut varas päässyt karkuun. Mokoma tollo oli jopa säikähtänyt varashälytintä niin paljon, että jäi keskelle aulaa odottamaan poliisien tuloa!

Suosio-tavoitteisen Julianan suosikkiharrastus oli yhä juhlien pitäminen. Hänen juhlistaan puhuttiinkin jo kaupungin parhaina pirskeinä! Vanha hovimestari ei ollut tottunut jatkuvaan hälinään ja huomasikin olevansa varsin avuton juhlakansan keskellä.

Cassiesta kasvoi mitä ihastuttavin taapertaja! Persoonalliset posket omaava tyttö paljastui erittäin ujoksi tapaukseksi, ja saikin ujoudestaan tunnetun Adele-mummon aivan pauloihinsa. Cassie on vasta toinen sukuun syntynyt ujo sim, isänsä serkun Steven lisäksi.

Cassie sai jopa Lucasin irroittamaan nenänsä hetkeksi kirjoistaan... ihme on tapahtunut!

Juliana oli löytänyt Adelesta (noin koko kaupungin lisäksi) itselleen hyvän ystävän. Naiset saattoivat istua tunteja sohvalla, juoruten kaupungin menosta, suosikki saippusarjoja katsellen.

Juliana oli jo pitkään miettinyt sisaruksen hankkimista pienelle Cassielle. Edwardin työputken vuoksi (musiikkiala oli rankka business), sekä hänen omien juhliensa keskellä pari ei ollut kuitenkaan ehtinyt tehdä päätöstä suuntaan eikä toiseen. Asia tuntui jääneen roikkumaan ilmaan- lapsia tulisi, jos olisi tullakseen.

Musiikkileirin ohjaajan epäsäännöllinen työaikataulu alkoi pikkuhiljaa näkyä Edin vatsan seudulla, jolloin yläkerran pölyttynyt kuntopyörä sai jälleen käyttöä.

(Rahasta ei ainakaan ole puutetta...)

Perheessähän eleskeli myös mamsteri (#3), nimeltään Cheerio... muistaako kukaan? :D

Jokainen perhe tarvitsee oman hullunsa. Merriotien perheessä se oli Juliana, jolla oli tapana öisin karata haistelemaan kukkapenkkiin istutettuja kaktuksia...

Eläkkeellä ollessaan Lucasilla tuntui olevan jatkuvasti aikaa käytettävissään. Sen ajan hän halusi käyttää vaimonsa Adelen kanssa, oli tämä valveilla tai ei. Lucasilla oli tapana lukea tieteisromaaneita vaimonsa unta valvoen.

(Taidan lahjoittaa 7. sukupolvelle platinamielet, elleivät he niitä omin avuin ole itselleen ennen vanhuutta hankkineet.)

Nyt, kun Lucas ja Adele kummatkin olivat harmaantuneita ja raihnaisia, päättivät he muistaa yhdessä hääpäiväänsä samalla paikalla, jolla he olivat vuosia sitten menneet naimisiin.

(Tapahtumahan olisi ollut erittäin romanttinen, ellei se olisi loppunut olohuoneen kärähtämiseen... Onneksi vanhukset selvisivät pelkällä säikähdyksellä!)

Nyt on aika heittää hyvästit taapertavalle Cassielle...

...ja toivottaa perheeseen tervetulleeksi samanniminen lapsonen!

Cassie syntymäpäivien kunniaksi Lucas päätti viedä pojantyttärensä sekä vapaapäivää viettäneen Julianan kierrokselle Violet Hillsin keskustaan!

 

Ja näin lopettelemme jälleen Merriotien viikon numero 27 parissa! Oikein hyvää joulua kaikille, levätkää kunnolla ja mässäilkää sielunne kyllyydestä...! :D