Viime osassa tapahtui paljon, mm. kaksi syrjähyppyä ja yksi ero! Nyt jatkamme jälleen Merriotien perheen tarinan parissa.
93 kuvaa!

Jayn syrjähyppy sai tummat pilvet laskeutumaan perheen päälle. Samantha tuskin puhui muille perheenjäsenilleen samalla, kun Jay yritti esittää, kuin mitään ei ollut tapahtunutkaan.

Jay oli onneksi tajunnut tekojensa seurauksen ja pitkän keskustelun jälkeen sai Samanthan antamaan anteeksi. Ja niin perhe pääsi palaamaan normaaleihin rutiineihinsa.

Colinin kuoleman jälkeen Jeannie oli ollut ailahtelevainen. Toisena hetkenä hän oli se sama, rakastava isoäiti, kuin kaikki nämä vuodet ja seuraavana hän nalkutti jopa perheen hovimestarille kaikesta, mistä löysi korjattavaa.

Merriotit ovat iloista kansaa!

Jayn ja Samanthan uusiin liekkeihin roihahtanut rakkaus oli saanut muutakin aikaan, kuin auvoisen olotilan- Samantha sai huomata olevansa raskaana, vieläpä niin vanhalla iällä!

(Huomatkaa taustalla oleva Juliet. Nämä kaksi tekevät KAIKEN kahdestaan. Olen joutunut useastakin kuvasta rajata toisen pois, etteivät he esiinny osan kaikissa kuvissa kaksin.)

Kärttyisyydestään huolimatta Jeannie on yhä smoking hot, vanhukseksi, tietenkin.

Vihdoin oli Julietin ja Andrewn aika kokeilla angstista teinielämää!

Juliet sai tavoitteekseen suosion...

...samalla kuin Andrew otti tavoitteekseen hurmata kaikki karismaattiset maskinaamat!

Vihdoin ja viimein oli Samanthan laskettu aika, ja yön pimeydessä alkoi Merriotien viimeisen kolmannen sukupolven edustajan matka kohti maailman ihmeitä!

Pienokainen nimettiin Ben Merriotiksi.

Benin syntymän jälkeen Jeanniekin tuntui pääsevän masennuksensa ja raivokohtaustensa yli. Hän keskittyi täysin voimin pienen lapsenlapsensa hoitamiseen muiden perheenjäsenten ollessa koulussa tai töissä.

Perheen teinit alkoivat olla huolestuttavan tylsistyneitä Merriotien kolkossa majassa, joten he päättivät lähteä kruisailemaan ympäri Forkshiren naapurustoa.

Saanen esitellä: Suloisin pelin generoima townie aikoihin! :3

(Aiheeseen kuulumattomana- Frida on eräs suosikkisimeistäni IKINÄ!)

Vaikkei Joshua sitä ääneen sanonutkaan, pienestä Benistä tuli miehen silmäterä. Hän teki kaikkensa ollakseen paras eno perheen uusimmalle tulokkaalle.

Joshua osaa yhä käyttää ninjataitojaan.

Tällä perheellä on yhä mitä mielenkiintoisimmat puheenaiheet.
"Samantha rakas, muistatko kun petin sinua kerran työkaverini kanssa? :)"

It's birthday time!

Sarjassamme Merriotien 'ihania' parkuvia taaperoita.


Olisi kiva tietää, lukeeko tarinaani yksi vai kymmenen ihmistä. Olisi kiva, jos laittaisitte vaikka "HEP!" tai "Luin!" tai vastaavaa kommenttiboksiin osan lukaistuanne. :) Kiitos!