Hei, pienen ilmoituksen aika jälleen!
Vanha rämäläppärini, jolla olen pelannut viimeiset kaksi sukupolvea on nyt viimein sanonut itsensä irti. Vanha romukasa saa tuskin Windowsia auki hönkimättä savua ja tulikuumaa ilmaa... Pelitallennukset ovat onneksi tallella sekä kovalevylläni, että oikealla läppärilläni... Mutta oikealla läppärillä pelaaminen tarkoittaa jälleen vanhan ongelmani palaamista.

Jos muistatte, kerroin aiemmin ongelmanani olevan se, etten saa pelitilassa klikattua mitään -> En pysty ohjailemaan simejäni -> En pysty pelaamaan. Tehtävä valikko katoaa, ennen kuin saan valittua mitään toimintoja simeilleni.
Olen nyt alkanut jälleen kysely-kierroksen suuremmissa ja hieman pienemmissäkin Sims 2 & 3- foorumeissa, josko joku osaisi auttaa ongelmani kanssa. Elättelen vielä toivoa, mutta aika toivottomalta tämä meno näyttää...

Olen uudelleenasentanut pelini kokonaan, päivittänyt jokaikisen lisäosan/kamasetin, vaihtanut hiirtä, poistanut väliaikaisesti ladattuni, päivittänyt kaiken mahdollisen, kokeillut pelata toisella tietokoneen käyttäjällä... EIKÄ MIKÄÄN AUTA.
Noh, mutta toivottavasti palailen seuraavan kerran iloisempien uutisten kanssa! Ehdotuksia ja neuvoja otetaan yhä vastaan, jos teillä on niitä antaa :)

Hyvää Loppiaista!