100 kuvaa! Ilman sen suurempia selittelyjä siirrymme osan pariin ->

Viime osan lopulla Larissa Merriot menehtyi vaikeaan raskauteensa. Suru oli vahvasti läsnä koko perheen jokapäiväisessä elämässä, mutta vaikeinta aikaa eli Chris, joka oli kertaheitolla menettänyt elämänkumppaninsa, vaimonsa sekä heidän syntymättömän lapsensa.

Suru ei voinut jatkua kuitenkaan ikuisesti, sillä oli Markin aika kasvaa lapseksi. Hän ja Lucas olivat kuin kaksi marjaa päästä jalkoihin. Larissan geenit olivat välittyneet vahvasti kuudennelle sukupolvelle.

Perhe päätti lähteä hetkeksi pois kaupungin hulinasta, ja siirtyä nauttimaan raittiista vuoristoilmasta. Maiseman muutos oli juuri sitä, mitä tämä rikkinäinen perhe tarvitsi. Mukaan otettiin myös Chrisin sisar, Olivia, joka oli pitänyt tiiviisti yhteyttä veljeensä ja muuhun perheeseensä muutettuaan pois perintötalosta.

(Chris taitaa olla epätoivoisempi, kuin kuvittelin... :D)

Markista paljastui oikea kalamestari ja kotiin päästyään hänen saaliinsa pääsivät koristamaan alakerran aulan seiniä.

Tara oli kaiken matkustus-tohinan keskellä ehtinyt muuttua vanhukseksi! Vanha kissa oli tuonut monelle sukupolvelle paljon iloa, ja hänestä oli tullut vankkumaton osa perhettä.

Tyhjältä tuntuvaan taloon päätettiin kuitenkin hankkia vielä yksi karvainen kaveri. Puffy oli sen koiranpennun nimi, joka sai uuden kodin Merriotien talosta.

Molly sai viimein sumopainijan murhasta kertovan kirjansa valmiiksi, ja myi sen kustantajalle hyvään hintaan. Molly oli itsekin yllättynyt omista kirjailijan taidoistaan.

Mark ja Lucas olivat jo varhain aloittaneet taitopisteiden kerryttämisen yliopistoa varten. Lucas päätti keskittyä esiintymistaitoon sekä mekaniikkaan, Markin valitessa hieman fyysisempiä tapoja stipendin hankkimiseen.

Vaikka pojat olivat kaikintavoin identtisiä (ulkonäöltään ja luonteeltaan), erottivat mielenkiinnonkohteet sekä ystävyyssuhteet heidät toisistaan. Lucas oli jo varhain näyttänyt olevansa kiinnostunut tieteistä sekä opiskelusta. Mark puolestaan oli kiinnostunut tytöistä, joita hänellä olikin usealle sormelle. Hän oli koko Violet Hillsin ala-asteen suosituin poika.

... :3 Tara, why you so awesome?!

Pahuksen flunssa oli tehnyt kohtalokkaan paluun. Pieni köhä koitui yllättäen Mollyn, 4. sukupolven perijän kohtaloksi. Bastian löysi vaimonsa vasta aamulla kylpyhuoneen lattialta, jonka jälkeen koko perhe piti mummolleen pienen muistotilaisuuden.

Lucasin tavoitteeksi arpoutui tieto (tuo noppa tuntuu lukeneen ajatukseni!). Hän haaveili tietopisteiden ohella myös oman yrityksensä perustamisesta. Se, minkä alan yritys se tulisi olemaan, ei vielä ollut tiedossa.

(Pitäisikö minun alkaa pelkäämään syntymäpäiviä, sillä aina ennen syntymäpäivää, joku simeistäni tuntuu kuolevan... :( sniif)

Muutoksia tapahtui myös muualla...

...nimittäin ikioma Chris Merriotimme oli päättänyt alkaa pahaksi velhoksi!

"Faija... mitä ihmettä sulla on oikein päällä?"

"Eikö täällä saa enää suippohattua pitää rauhassa!"

Kuka tämä hurmaava turre oikein on? Sehän on tietenkin aikuiseksi kasvanut Puffy! (Olitteko unohtanut,. että tässä huushollissa on myös koira? Minäkin olin! :D)

Perheen lemmikeillä tuntui olevaan keskenään oikea viha-rakkaus-suhde.

Koko tämä "Olen ilkeä velho"- juttu ei oikein tuntunut toimivan Chrisin kohdalla. Hän oli aivan liian hyväntahtoinen ja mukava ollakseen 'pahuuden lähettiläs.'

Perhe oli viimein sopeutunut uudenlaiseen elämään. Enää kaksi tyhjää tuolia ruokapöydässä olivat muistuttamassa heidän menetyksestään.

Jess, niin sitä pitää Violet Hillsin poliisivoimat!

Taran ja Puffyn välit olivat tulehtuneet siihen pisteeseen saakka, että Puffy päätti jättää Merriotin perheen menneisyyteen ja karata elämään villikoiran elämää!
(Onneksi se ei ollut Tara, muuten olisin varmaan alkanut itkemään. :D Rakastan Taraa!)

Chris oli päättänyt alkaa harjoittamaan hieman neutraalimpaa maginaa, mikä sopikin paremmin hänen luonteeseensa. Nyt hänen nimensä oli enää "Chris Merriot The Warlock"

It's bday time! Mark Merriot sai tavoitteekseen suosion (toiseksi tavoiteeksi arpoutui nautinto). Pelkkä Markin lihasten näkeminen sai Lucasin vihan valtaan. :D
 

Ensiosassa seuraamme hetken teinielämää, jonka jälkeen tämä kaksikko lähtee kokeilemaan opiskelijaelämää!
Kommentteja? Pelkkä 'luin' ilahduttaisi :)