En vihaa MITÄÄN niin paljon, kuin yliopiston pelaamista. En mitään. 85 kuvaa!

Tähän jäimme siis viimekerralla, kun Merriotin 4. sukupolven lapsikatras matkusti kampukselle!

Alice

Richard - Alicen poikaystävä

Molly

Nessa

Maxxie

Brandon

Ja herra Maurice, eräs lupaavan näköinen dormie, eikö? ;)

Sarjassamme: Vanessan parhaat ilmeet!

Vanessa oli yhä salaisesti palavasti rakastunut Richardiin, vaikka hänellä ja Mauricella olikin hyvin alkanut suhde. Hän päätti kuitenki pitää kiinni moraaleistaan ja ihailla sisarensa poikaystävää vain etäisyydeltä.

Viimein nuorten opinnot olivat edenneet jo siihen vaiheeseen, että heidän oli aika päättää pääaineensa. Maxxie valitsi valtiotieteet, koska oli kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista sekä politiikasta, ja aikoikin ryhtyä poliitikoksi yliopistosta valmistuttuaan. Alice päätti fiksuna opiskella fysiikkaa, sillä hän oli ollut jo pitkään kiinnostunut tieteistä. Molly päätti ryhtyä biologistiksi samalla, kun Vanessa valitsi aineekseen historian ja Brandon taloustieteet.

Bastian Bauer oli miehen nimi, joka lopulta löysi tiensä Mollyn sydämeen. Parivaljakko oli tavannut sattumalta vuosia sitten, Mollyn vielä ollessa lukioikäinen. Parin ikäero oli ollut huima vielä muutaman vuosi takaperin, mutta nyt, kun Molly oli jo yliopistossa, muutaman vuoden ikäero ei enää tuntunut missään.

Vanessa oli vannonut pysymään erossa Richardista moraaliensa nimessä- samaisten moraalien, joita Mollyllä taas ei tuntunut olevan. Alicen ollessa jollain luennoistaan, päättivät Richard ja Molly ottaa tilaisuudesta vaarin. Molly, joka oli tunnetusti erittäin hyvää pataa vanhemman sisarensa kanssa ei edes osannut tuntea syyllisyyttä jostain, jonka teki vain puhtaasta kokeilun halusta.

Toisaalla myös Maxxie oli löytänyt punapään, joka sai hänen sydämensä sykkimään. Mistään sen vakavammasta ei sentään ollut kyse, sillä Max (nautinto/romantiikka- siminä) pelkäsi sitoutumista enemmän, kuin mitään muuta.

(Brandon taas.. en tiedä MIKÄ siinä on, mutten ole löytänyt vielä yhtään tyttö, jolla olisi kemiaa Brandonin kanssa.)

Pikkuhiljaa Molly päätti jättää Richardin menneisyyteen ja kääntää katseensa tulevaisuuteen - Bastianiin.

Kuka heistä pääsee Merriotin perheen perijäksi? Arvauksia, kuten muitakin kommentteja ja kysymyksiä, huomautuksia ja palautetta otetaan vastaan!
Kiitos :)