Kuten lupailin, tässä teille Merriotien uusi osanen! Edellisestä kokopitkästä osasta taitaakin olla jo kuukausia aikaa! Anteeksi siitä.
Tässä osassa on 102 kuvaa ja kuten tapana on, vain näennäisesti tekstiä. Heh!

Älkääkä unohtako äänestää perheen 9. sukupolvelle perijää täällä!
Sitten asiaan ->

Koska edellisestä osasta on hieman aikaa tässä pieni muistutus, ketä perheeseen kuuluukaan:
Ikuisesti elävä isoisä(-rokkistara) Edward Merriot (7. sukupolvi)
Äiti Cassie Merriot (8. sukupolven perijätär) sekä aviomies Gil Merriot
Lapset Vincent (teini), Nicolas sekä Florence (lapsia)











Kuten teini-ikään yleensä kuuluu, alkoi Vincentiä pian kiinnostamaan vastakkainen sukupuoli. Kiersten oli ihastuttava vaaleaverikkö Vincentin luokalta, joka ei laittanut ollenkaan pahakseen tummahiuksisen pojan iskuyrityksiä.





Perheen kissasta Tommysta oli tullut pian lapseksi kasvaneen Florrien parasystävä. Leikkivä kissaherra ja perheen kuopus olivatkin tuttu näky milloin missäkin päin Merriotien perintötonttia.



Nicolas oli yhä se sama vakava ja fiksu poika, joka hän oli ollut pienen elämänsä ajan. Mikään ei hänestä vetänyt vertoja kiinnostaville tiedekirjoille, joiden parissa nuorukainen käyttikin kaiken vapaa-aikansa.







Pian suuri tragedia kohtasi perheen. Poloinen Gil oli saanut jälleen flunssan töistä, joka ei millään ottanut parantuakseen. Jo toistamiseen Gil tunsi Viikatemiehen kutsun ennen aikaansa, tällä kertaa lopullisesti.













Surun keskellä perhe haki lohtua ja turvaa hieman erilaisista asioista. Joskus muun perheen mentyä nukkumaan, Vincent hiipi perheen viinakaapille ja kulautti oikein reilun annoksen kurkustaan alas, surua turruttamaan.





Kuten aina, jossain vaiheessa kivun oli hellitettävä. Pian ulkoisesti suuresta menetyksestä kielivät vain päivittäin Gilin muistolle esiin laitetut kukkaset.









The Merriot's- ravintola alkoi olla jo niin suosittu, ettei Eddie pystynyt sitä omin avuin pyörittämään. Onneksi pienessä kaupungissa oli paljon osaavaa ja innokasta työvoimaa.







Työvoiman lisäksi kaupungissa oli myös jatkuvasti uusia tuttavuuksia tavattavana. Eräs näistä oli Janice, räväkkä vanhus, joka tuli erinomaisesti juttuun Edwardin kanssa. Rouvalla oli tapana tulla päivittäiselle juttutuokiolle joko ravintolalle tai perheen kotiin. Cassie kerran kysyi nauraen, tulisiko perheeseen uusi isoäitipuoli, saaden vain päänpudistuksia vastauksesti. Edward Merriotin sydämessä oli tilaa vain yhdelle naiselle - Juliana Merriotille.











Rakkauskirje taivaasta :(

















Eddie on kyllä oikeasti aikamoinen teräspappa! (Ihan niinkuin Lucaskin oli!) Ed oli vanhus jo Vincentin ollessa taaperoiässä. Jos hyvin käy, herra saattaa jopa nähdä tämän perheen 10. sukupolven!









Kappas, Nicolas saavutti teinin kunnioitettavan iän! Hänen tavoitteensa tuskin yllättänee ketään. :D Elämäntavoitteeksi arpoutui yllättäen 20 pelehtimiskumppania. Tämä hiljainen poika on aikamoinen yllättäjä!





...ja oikea söpöläinen!!







Vincent ja Nicolas päättivät lähteä juhlistamaan yhteistä teini-iän taipalettaan pienellä keilausturnauksella!





















Jälleen yksi urapalkinto perheen kasvavaan kokoelmaan!













Viimein Cassie ja Ed saivat projektinsa päätökseen - Perheen ruokatilaa koristi viimein kaikkien perijöiden muotokuvat! (Kuvaan ei mahtunut kanta-isä Colin Merriotin kuvaa, mutta siellä hän on. Uskollisesti vaimonsa Jeannie Merriotin vierellä!)





Perheen pihalla tönöttävä toivomuskaivo oli saanut olla rauhassa jo muutaman vuoden. Cassiesta oli kuitenkin tullut kovin yksinäinen Gilin kuoltua, joten hän päättikin kokeilla pitivätkö puheet kaivon voimista todella paikkaansa.







Rauhallisesta perheenäidistä Cassie Merriotista oli pian tullut oikea puuma!





Etenkin Vincentin oli vaikea niellä äitinsä uutta miestennielijän mainetta. (:D)







Vinksahtanut vanhus nostaa jälleen päätään! "Kuinka sinä KEHTAAT hurrata olohuoneellemme!"







Yksityiskoulun rehtori hädintuskin malttoi syödä illallistaan loppuun, kun hän jo ilmoitti, että perheen lapset olivat mitä lämpimämmin tervetulleita hänen opinahjoonsa!





Cassien uusin valloitus oli rouvaa huomattavasti nuorempi, mutta aika suloinen herra!













Pian teini-iän rakkaus sattui myös Nicolaksen tielle! (En muista tämän sulottaren nimeä, mutta en usko että hänen geeninsä olisivat muutenkaan kovin tervetulleita tähän legacyyn... minusta on tullut tarkka :D)











Toisena päivänä Tommy leikki tavalliseen tapaan Florrien kanssa, seuraavana hän olikin jo kissojen taivaassa. Vanhasta kissaherrasta oli ollut paljon iloa perheelle vuosien ajan. Häntä jäädään kaipaamaan kovin! Hyvästi sinä sekopäinen karvakasa :(





















Ja kas! Näin oli Florencenkin aika kasvaa teini-ikään! Viimein 9. sukupolven nuoriso pääsi pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan keskelle kampuksen kiireitä!

Kiitos lukemisesta pitkän tauon jälkeen! Kielellisesti osa on taatusti ollut päin ... :D En ole kirjoittanut luovaa tekstiä sitten viimeisimmän ilmestyneen osan, josta onkin jo aikaa.
Muistakaa äänestää 9. sukupolven perijää, kiitooos!

Oikein hyvää ja onnellista uuttavuotta kaikille!