Hellurei. Huomenna aloitan uuden työni (iik!) ja tulin tänne nyt purkamaan hieman hermostuneisuuttani uuden osan merkeissä. Olkannee hyvät!
Osassa on 88 kuvaa!

Huom! Poikkean sillälailla normaaleista legacyn säännöistä, että käytän chicadeeleenkin käyttämää tapaa valita tavoite simin luonteen mukaan. Kys. tavan alkuperäisestä keksijästä ei ole tietoa, mutta kiitos hänelle, tuntuu paljon mukavemmalta valita simin luonteeseen sopiva tavoite, kun päättää se tuosta vaan.
Jos jotain nyt jäi kiinnostamaan, mikä tämä 'tapa on', tavoite määräytyy näin:
Mammona: Sim on ilkeä (eli 5 tai alle kiltti) & vakava (eli 5 tai alle leikkisä)
Tieto: Sim on vakava ja ujo
Romanssi: Sim on sosiaalinen (outgoing, siis ei ujo :D) ja aktiivinen
Suosio: Sim on aktiivinen ja kiltti
Nautinto: Sim on leikkisä ja laiska
Perhe: Sim on siisti ja kiltti

Vielä yhteenkään simiin en ole törmännyt, jonka tavoitetta en olisi tämän listan avulla voinut päättää. Jos useampi sopii, arvon. (Anteeksi väärät termit, en ole pelannut peliä vuosiin suomeksi.)

 

Aloitamme täten menestyksen merkeissä!

Perheen elämä sujui tavalliseen tapaansa. Mikään ei kielinyt tulevasta muutoksesta, paitsi kellarista esille kannetut vauvantavarat, sekä Jeannien loputon väsymys ja kiukkuisuus. Ihan kuin Merriotit kaipaisivat toista kiukkupussia Colinin lisäksi.

Yön pimeydessä eräälle sattui oikea onnenpotku. Merriotit olivat saaneet kerättyä jo jonkinmoisen tukun rahaa, mutteivat olleet muistaneet sijoittaa siihen tärkeimpään- perheen turvallisuuteen.

Onneksi Jeannie nukkui kevyesti ja kuuli vieraat askeleet lastenhuoneessa, ja riensi pää kolmantena jalkana hälyttämään apua.

FAIL.

Murtovarkaan pakomatka ei ollut omiaan parantamaan Colinin yleistä mielialaa, vaan perheenjäsenet joutuivat olemaan entistä enemmän varpaillaan, etteivät saaneet Colinia raivoihinsa.

<3

Ylennyksiä satelee! Nyt Colin oli jo ylennyt keksijäksi, mikä tarkoitti itsenäistä työskentelyä, vaikkakin pitkän työpäivän tekemistä laboratoriolla.

Samanthan oli aika kasvaa teiniksi!

Hänestä tuli romantiikkaa havitteleva hurmuritar!

Supistusten alkaessa Colin on aivan yhtä hyödytön, kuin aiemmilla kerroillakin..

Pieni tyttövauva oli hyvin sisarustensa näköinen. Ainoa erottava tekijä oli pienokaisen astetta tummempi iho, kuin kellään perheensä jäsenenistä.

Ei enää vauvoja! Ei enää vauvoja!

Huomatkaa lastenhoitajan salaperäinen paluu.

Josh on ilmiselvästi isäänsä tullut.

:)

Samantha päätti kokeilla hurmurinsiipiään koulusta tuomansa pojan kanssa, mutta sai kylmän vastaanoton kerta toisensa jälkeen. Ehkäpä neidon kyvyissä oli vielä parantamisen varaa.

Ehkäpä tämän legacyn nimeksi tulisi muuttaa 'Kaikki rakastavat Saharaa'? ;)

Hyvästi pölypunkit ja täydet roskikset! Hyvästi haisevat vessanpöntöt ja likaiset astiat! Hyvästi petaamattomat pedit! Merriotit lisäsivät siivoojan palvelijoidensa yhä kasvavaan listaan. Kenties joku päivä taloudesta löytyisi jopa hovimestari!

Oli jälleen syntymäpäivien aika!

Joshua, joka oli joutunut Samanthan kasvettua leikkimään aivan yksin (poika tuskin koskaan toi kavereita koulusta kotiin) ei voinut olla onnellisempi saadessaan Saharasta itselleen leikkitoverin! Ja Saharan kanssa hänen ei tarvinnut edes leikkiä sillä typerällä nukkekodilla, jolla he aina Samin kanssa olivat leikkineet!

Perheen varoilla laitettiin yläkerran pieni olohuone uuteen uskoon! Colinin pienestä yhden huoneen asunnosta oli tultu jo pitkälle!

Viimeinen katsahdus Joshuan lapsenpyöreisiin kasvoihin, sillä seuraavaksi...

Joshuan luonne kertoi hänen havittelevan nautintoja elämältä. Mitä herran naismakuun tuli, hän rakasti juhlapukuisia naisia. Tai naisia ilman juhlapukuja. Kumpikin käy.

Samalla sekunnilla, kun Josh oli liittynyt teinien värikkääseen kirjoon, hän bongasi Nerissan, joka oli eräs Samanthan parhaista ystävättäristä.
(Joudutte jäämään jännityksen valtaan, sillä seuraava kuva Nerissasta tulee vasta hetken perästä ->)

Sahara ei ollut lapsi siitä helpoimmasta päästä. Jos totta puhuttiin, hän lähenteli valittamisasteikolla Samanthaa, jonka koko perhe olisi voinut helposti äänestää vaikeimmaksi taaperoksi. ikinä.

Aamiaiset olivat yhä perheen yhteistä laatuaikaa. Nyt heitä oli vain yksi ruokittava suu enemmän istumassa pöydänääressä.

Joshua ja Nerissa jatkoivat tapailua hiljakseen. Kumpikaan ei halunnut hypätä sen vakavampaan suhteeseen suinpäin, vaan opettelivat yhdessä seurustelun saloja.

Kaikki ne opiskelun parissa vietetyt tunnit lapsuudessa alkoivat tuottaa tulosta, ja pian Joshuasta oli tullut perheen mekaanikko. Hän osasi korjata rikkinäiset televisiot, videokonsolit, astianpesukoneet, suihkut...!

Jos en paremmin tietäisi, voisin melkein vannoa, että Jeannie olisi sytyttänyt tulipalon.

Nerissa ja Joshua päättivät kaikessa hiljaisuudessa ottaa uuden askeleen suhteessaan.

Viereisessä huoneessa kaikkeuden surkeimmalla romantiikkatavoitteisella teinityttöllä Samanthalla ei ollut seuraa muusta, kuin omasta kuvajaisestaan.

Hän oli useaan otteeseen yrittänyt lämmittää suhdettaan Jeffiin, mutta tuloksetta. Poika ei suostunut edes halaamaan, pilaten sen pilaavan hänen miehekkään imagonsa.

Tuplasynttärit!

Viimeinen katsahdus rakkaaseen ajoittajaamme...

josta tuli vanhus. Neuleliivineen kaikkineen.

 

Siinähän se taas oli! Kommentit piristävät päivääni, kiitos jo kaikille aiemmin kommentoineille. :)
Seuraava osa ilmestyy mitä todennäköisemmin myöhemmin tällä viikolla!