No niin... Kolmas kerta toden sanoo? Olen jo pariin kertaan yrittänyt postata uutta osaa teille luettavaksi, mutta se on kadonnut kuin tuhka tuuleen julkaise- nappia painaessani! Kokeillaan, josko tällä kertaa onnistuisi.
Edellisestä osasta alkaakin olla jo aikaa! Anteeksi pieni viivästys julkaisuaikataulussa, mutta viime kuukausi on ollut yhtä hullunmyllyä muutoineen, hulluine työaikatauluineen sekä (kyllä, minulla on sellainenkin!) sosiaalisen elämän rientoineen.

Tämän pienen tauon aikana Merriotit ovat saavuttaneet 1 vuoden kunnioitettavan iän! Kyllä, uskokaa tai älkää, olen siis pelannut perheen yhdeksänteen sukupolveen vain reilussa vuodessa! Superkiitos kaikille, jotka olette jaksaneet pyöriä mukana koko suvun ajan, tai vasta edellisestä osasta! En jaksaisi millään julkaista osia ilman piristäviä kommenttejanne ja kysymyksiänne :)

Tämän lyhyehkön osan (54 kuvaa) tarkoituksena on hieman kerrata, keitä perheessä tällähetkellä heiluukaan ja muistutella teitä hieman Merriotien olemassa olosta. Sitten vain osan pariin! :)

PS. Edellisen osan läpilukeminen lämpimästi suositeltavaa!







Kappas, kukas tämä Cassien näköinen blondi tyttö onkaan! Meet Florence "Florrie" Merriot, 9. sukupolven kuopus, joka pääsi viimein veljensä Nicolaksen tavoin leikkimään lapsuuden leikkejä!











Perheen arki soljui rauhaisasti eteenpäin. Koko perhe vietti runsaasti aikaa taitopisteitä kerryttäen, kuka ylennyksen toivossa, kuka pelkän huvin vuoksi. Perheen vanhin poika, Vincent haaveili jo yliopistoelämästä, mutta päätti hankkia vähintään pari stipendiä takataskua lämmittämään. Hän oli kuullut yliopistoasuntoloiden riehakkaasta ja sotkuisesta menosta, ja hän haaveilikin omasta, pienestä opiskelija-asunnosta aivan yliopiston laitamilta.





Bella, perheen kiittämätön kirppukasa oli päättänyt ottaa hatkan perheestä lopullisesti. Onneksi Tommy, perheessä jo vuosia hämmennystä aiheuttanut hullu-kissa, oli yhä maisemissa.







Koska perheen arki alkoi käydä kovin ennalta-arvattavaksi, päättivät he pakata kimpunsa ja kampsunsa ja lähteä koko perheen voimin tutkimaan eksoottisia kohteita!



(Sinä mokoma rakki, kehtaatkin näyttää naamaasi täällä...)









Myös Colin- eno pääsi viettämään lomaa perintötalon asukkaiden kanssa. Florrie kuunteli hämmentyneenä, kun Colin kertoili lukuisista nais-seikkailuistaan nuorelle siskon tytölleen. (Florrie on muuten aivan selvä romantiikka/suosio- sim! Odottakaas vaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan...!)











Eddie on kyllä yksi kuumimmista simeistäni ikinä! 70-vuoden ikäisenäkin herra on elämänsä kunnossa!





Nicolas, pidä katseesi vaan ikkunassa, vieressäsi taitaa nimittäin tapahtua sopimattomuuksia...







Vaikka Nicolas oli kovin vakava ja yksinäisyyteen taipuvainen poika, hän oli kovin iloinen saadessaan jälleen ikäistään leikkiseuraa. Riehakas Florence sai usein veljensäkin villiintymään hippaa tai sokkoa leikittäessä.



Vincent alkoi olla liian vanha nuorempien sisarustensa leikkeihin. Hän pukeutui mielummin joulunväriseen pyjamaansa ja tanssahteli Eye Of The Tigerin tahtiin hotellin aulassa, kuten jokaisen kunnon teinipojan kuuluu.





















Eddien onnistuessa kaikessa, mitä tekee...





...Gil on malliesimerkki siitä, kuinka epäonnistua elämässä.



















Muun perheen nauttiessa nuotion lämmöstä, Gil ja Cassie olivat karanneet kuhertelemaan kauniisti tuikkivan tähtitaivaan alle. Vaikka pari oli kokenut paljon yhdessä, käyttäytyivät he välillä, kuin vastarakastuneet. Yhteisiin eläkepäiviin ei ollut enää pitkäkään aika.





Vielä samana iltana hotellilla tarjoiltu hummeri-ateria osoittautui pilaantuneeksi ja Gil huomasi saaneensa pahan vatsataudin! Perhe kokosi kiireen vilkkaa tavaransa kasaan ja matkasi kohti koti naapurustoa. Gil oli jo kerran joutunut tapaamisiin viikatemiehen kanssa pahaisen flunssan takia, eikä perhe halunnut kokeilla, miten vatsataudin kanssa kävisi!

Loppuun vielä pari kuvaa siitä, kuinka kaoottista tämän perheen kanssa pelaaminen on:






Anteeksi muutama hutaisten muokattu kuva! Jättäkää ihmeessä tervehdys/kommentti, jos olette tänne saakka päässeet. Olisi kiva tietää, jaksaako kukaan seurata tätä legacya loppuun saakka. :)