Radolassa kansa on saanut antaa ääniään haluamalleen perijäehdokkaalle, joista ylivoimaisesti voiton vei Juliet! Lopullinen äänestystulos oli Andrew 6, Juliet 12 ja Ben 5.
Juliet siis pääsi muuttamaan takaisin kotiin kultaakin kalliimpaan, kun Andrew ja Ben saivat etsiä itselleen naapurustosta uudet asuinpaikat.

Muuten, jos lukemista vailla olette, etsin pitkästä aikaa käsiini vanhan legacyni. Nämä ovat tosin keskenjääneitä, mutta jos pieni vertailu tai kehitystutkimus kiinnostaa, olkaatte hyvät! ;) LC Sterman & LC Rawley.

Tämä osa käsittää 113 kuvaa! Kommentointi suotavaa, muttei pakollista!

Nuorison riehuessa yliopistolla, Merriotien talo oli kokonaan vanhusten käyttössä, mitä he eivät pistäneet laisinkaan pahakseen. Olihan elämä hieman rauhallisempaa, mutta Samanhta, Joshua ja Jay olivat oppineet keksimään yhteistä tekemistä elämän käydessä tylsäksi.

Hellooo there gorgeous! Tervetuloa Merriotien legacyyn tulevaisuudessa!

Herrat pormestari ja supersankari!

Deirdre viihdytti perhettä vierailullaan aika-ajoin. Hänen ja Joshuan suhde oli muuttunut kovin kylmäksi Deirdren kieltäydyttyä menemästä Joshin kanssa uudelleen naimisiin, joten naisen oli tyytyminen Jayn seuraan. Jaystä ja Deestä oli tullut yhteisten elettyjen vuosien aikana läheisiä ystäviä.

Eräänä päivänä kullankiiltävä taikalamppu oli ilmestynyt Merriotien etupihalle!

Kysymys kuuluukin, MIKSI oi MIKSI lamppua ei voitu toimittaa esim. silloin, kun Colin asusteli hökkelissä ilman lattioita ja suihkua? Elämän suuria kysymyksiä.

Saatatte ihmetellä, kuinka perhe on selvinnyt tähän asti ilman yhtään kummituskuolemaa/säikähdystä? Vastaus onkin simppeli- Colinin kuoltua Jeannie pelkäsi perheen jättävän hautojen hoidon liian vähälle, joten he päättivät turvautua kaupungin hautausmaan tarjoamiin palveluihin.

Juliet palasi intoa puhkuen, uunituore yliopistotutkinto takataskussa kotikulmilleen. Jokaisen perijän tavoin hän päätti uudistaa ulkomuotoaan soveliaampaan muotoon.

(Jos Julietin luonne/persoona olisi hieman räväkämpi, olisin taatusti valinnut hänelle tämä hiukset. Ne sopivat neidolle kuin... silmät päähän? You got the point. :D Kuvassa Juliet on muuten täysin ilman minkäänlaista ehostusta.)

Julietin elämäntavoitteena oli tienata 100 000 simeleonia, joten hän päätti kokeilla avoimista työpaikoista sitä, jossa oli korkeimmat tulot. Se sattui tälläkertaa olemaan luonnontiede.

Koska tämä on legacy, ei mennyt kuin puolipäivää ja Julietin kihlattu Serdar jo tallusteli rennosti kohti Merriotien perintötaloa.

Serdarista paljastui arkkitehtuurin ihmeitä havitteleva tiedonjanoinen sim. Miehen ainoaksi viaksi voidaan lukea sotkuiset elämäntavat, joista perheessä kärsivät myös Jay ja Joshua.

Serdarilta ei mennyt kauaakaan löytää oma paikkansa perheessä. Koska Fokshiren rakennusbisnes ei menestynyt kovin hyvin, joutui mies viettämään päivänsä työttömänä kotona. Onneksi talossa oli paljon tekemistä tylsistyneelle, ja kevään tulo tarkoitti myös parasta istutusaikaa. Serdar rakasti intohimoisesti luontoa ja kaikkea sen ihmeitä.

Niin oli Samantha Merriotin, perheen 2. sukupolven vanhimman edustajan aika siirtyä tuonpuoleiseen.

Serdarin intohimo luontoon sai myös muunkin perheen innostumaan omasta puutarhasta. He päättivät aloittaa neljällä hedelmäpuulla, tavoitteenaan joku päivä olla täysin omavarainen ruoantuotannon suhteen. Lähettipalveluiden hinnat kun lähentelivät taivasta! (Ihan kun Merrioteilla olisi rahasta pulaa, mutta periaate on periaate. ;))

Kas, ketäs nämä juhlapukuiset vierailijat ovat? Daisy ja Andrew olivat eräitä niistä harvoista ja valituista, jotka kutsuttiin juhlistamaan Julietin ja Serdarin häitä. Julietin raskaus eteni nopeasti, eikä perhe pitänyt yleisesti hyväksyttävänä lapsen saamista ennen naimisiinmenoa.

Hääjuhlat olivat perin onnistuneet ja kaikki lähtivät onnellisina koteihinsa. Kaikkein onnellisimpia olivat kuitenkin vastavihityt, Juliet ja Serdar Merriot!

Julietin raskausaika sujui rauhaisasti, ilman sen suurempia häiriötekijöitä. Joshua ja Jay kävivät ahkerasti töissä Serdarin ja Julietin yrittäessä kotona sopeutua ajatukseen uudesta perheenjäsenestä.

Kaikista perheen laiskoista aviomiehistä Serdar taisi olla pahin. Ei, nuku vaan...

...vaimosi tässä vaan synnyttää juuri ESIKOISTASI. Ei muuta.

Pieni tyttövauva nimettiin Aliceksi. Hän oli perinyt äitinsä harmaat silmät, mutta isänsä vaalean ihon sekä vaaleat hiukset.

Jossain välissä Joshua oli kaikesta päätellen tulehduttanut välinsä Serdarin kanssa, mitä luultavimmin Merrioteille ominaisella raivopäisyydellään.

Lyöt vanhusta? Serdar, ei sinusta olisi uskonut...

Ei mennyt simpäivääkään, kun Juliet huomasi jälleen olevansa raskaana! Perhesimit...
(Kuten olen jo aiemminkin maininnut, annan kaikkien perheen lasten syntyä ACR:n avulla, enkä "pakota" perheenjäseniä hankkimaan lapsia. Ja koska Serdar on tieto/perhe- tavoitteinen ja Juliet suosio/perhe- tavoitteinen, he tuntuvat olevan kovin.. eh, tuottelijaita sillä alalla.)

Julietilla oli tapana järjestää pieniä, perhepiirissä pidettäviä juhlia kerran viikossa, jonne kutsun saivan kaikki veljistä serkkuun ja täteihin saakka. Sahara taitaa tosin olla ikinuori, hänenhän pitäisi loogisesti laskettuna olla jo vanhus.. hups!

Serdar, sehän on vain Alice! Muistatko, esikoisesi? Se, jonka vaippoja vaimosi SETÄ tässä juuri vaihtaa?

Alicen vauvaikä hujahti ohi vauhdilla ja olikin jälleen taas eräiden syntymäpäivien aika. Millainen taapero Alicesta kuoriutuu? ...Sen saatte tietää ensiosassa!

.

.

.

.

.

HUIJASIN!

Alice Merriot, 4. sukupolvi