It's been a while!! Mutta täällä sitä taas ollaan, uuden osan kera. Tätä osaa on ollut kovin vaikea pelata. Ensinnäkin, olen todella huono tekemään valintoja ja tässä osassa on täytynyt tehdä useampi. Toiseksi, pelini tuntui taas ottaneen ohjat omiin käsiinsä ja tapahtui yhtä sun toista, jota en ollut alunperin suunnitellut.
Mutta pidemmittä puheitta, päästän teidän katselemaan/lukemaan seuraavaa osaa! Kuvia 107 kpl (.png).

Ainiin ja koska edellisestä osasta on jo hetki, pieni muistinvirkistys: Merriotien perheeseen kuuluu tämän osan alkaessa vanhuspariskunta Eddie (7. sukupolvi) ja Juliana, heidän lapsensa Colin (teini) sekä perijätär Cassie miehensä Gilin kanssa. Viimeosassa perheeseen syntyi myös 9.sukupolven edustaja, pieni mustatukkainen poika, joka sai nimekseen Vincent. Ai niin, sekä tietenkin perheen pörröinen kokoonpano asustelee yhä talossa, eli perheen koira Bella sekä hullu-kissa Tommy.

Varoitus: Taaperospämmiä!!!











Edwardilla oli pitkä ja rankka työura takana, mutta herra itsepäisesti kieltäytyi jäämästä eläkkeelle. Hän rakasti työtään ja jaksoi vielä kotonakin soitella milloin mitäkin instrumenttia perheensä iloksi.















Vincent oli ihastuttava taapero. Hän oppi nopeasti ja mielellään ja oli aina hymyssäsuin, vaikka kuinka häntä riepoteltiin leikitettiin. Vince oli valloittanut etenkin vanhusten sydämet, jotka viettivät ilolla aikaansa pojan kanssa.











Sekopäisen kissan paluu.









PAHUKSEN FLUNSSA!!! Vaikka Cassie juoksi henkensä edestä, ei hän ehtinyt pelastaa Giliä viikatemiehen odottamattomalta vierailulta. Tilannetta pahensi entisestään syyllisyys syrjähypystä vain muutamaa päivää aiemmin. Kuinka Cassie voisi koskaan elää kaksinaamaisuutensa kanssa?









Gilin kuolema pysäytti perheen arjen täysin. Vanhukset pitivät lomaa töistä ja Cassie tuntui murtuneen täysin rakastettunsa menettämisestä. Pieni Vincent ei voinut ymmärtää, miksi äiti tuli joka kerta kun hän huusi isää paikalle.



Kaikenlisäksi Cassie oli alkanut kärsiä aamupahoinvoinnista. Kaikki merkit viittasivat siihen, että hän oli raskaana... mutta kelle?
Niles oli useaan otteeseen yrittänyt ottaa Cassieen yhteyttä, mutta turhaan. Cassie ei voinut kuvitellakkaan näkevänsä Nilesia enää koskaan, niin paljon hän katui hairahdustaan.

















Colin-raukka oli kovin toivoton romantiikkasim. Vaikka hän kuinka yritti, ei hän tuntunut löytävän itselleen rakkautta... kunnes hän uskalsi kokeilla sukupolvelta toiselle periytyneen kaivon taikaa. Legendan mukaan kaivolta pystyi toivoa mitä ikinä tahtoi. Ja mitäs muuta Colin tahtoikaan kuin romanssia.





















Cassie oli kyllästynyt rypemään itsesäälissä ja surussa ja päätti tehdä jotain asialle...





<3
(Kysymys kuuluukin, miksen ole tullut ajatelleeksi tätä aiemmin!?)









Vaikka Gil nousi kuolleesta yhtenä palana, joskus pohdin jäikö osa aivokapasiteetista matkan varrelle...



Suloisesta taaperosta kasvoi suloinen lapsi! Vincent Merriot, ladies & gents!



















"En voi uskoa että me saamme vielä toisen lapsen! Tuleekohan pienestä kaverista tyttö vai poika?" Gil hehkutti Cassien yrittäessä pitää yllä iloista hymyä. Heidän elämänsä oli ollut kovin onnellista Gilin herättyä henkiin, joten Cas ei millään saanut aikaiseksi kertoa miehelleen, että oli hyvä mahdollisuus, ettei lapsi ollutkaan hänen...











Pieni poika sai nimekseen Nicolas. Oli ilmiselvää, että Niles oli tämän ruskeahiuksisen ja harmaa silmäisen poikalapsen isä.







Karu totuus selvisi myös Gilile, hyvin epämieluisalla tavalla.
"Cassie en voi uskoa sinua!! Kuinka sinä voit!! Kaiken sen jälkeen, mitä me koimme yhdessä!"
"Mutta Gil.. sinä olit KUOLLUT. Mitä minun olisi pitänyt tehdä?!"



Gil, joka oli luonteeltaan kovin kiltti ja anteeksiantavainen, suostui vaimonsa kömpiä viereensä nukkumaan jo muutaman päivän päästä, kun pahin raivo oli laantunut.







Perheenjäsenillä ei ollut sydäntä paljastaa Gilille Cassien raskauden alkaneen jo ennen Gilin kuolemaa. Ed oli ainoa, joka uskalsi ottaa Nicolaksen puheensi miehen kanssa, mutta tuloksetta. Gil yksinkertaisesti kieltäytyi kuulemasta yhtään pahaa sanaa vaimostaan ja lapsesta, jota hän oli päättänyt pitää omanaan.



Kaiken tohinan keskellä päätin lähettää Colinin yliopistolle. (Tiedän, se ei aluksi ollut suunnitelmissa, mutta Colin oli jatkuvasti onneton ja ainoa helposti toteutettava toive oli yliopistolle lähteminen. Tahtoisitteko kuulla hieman lisää Colinista joskus tulevaisuudessa? :))

















(Ei hätää, Nicolas senkun komistuu kasvaessaan!)





Muodonmuutoksen / Raskauden aika! Gil ja Cassie olivat ilmiselvästi sopineet lopullisesti välinsä.











Gilin hattu on tehnyt paluun! ...tosin hieman erilaisessa muodossa :D















(Tästä huomaa, että Gil ilmiselvästi yrittää... Kaikista talon 1000 sohvasta/tuolista, Gil päättää istuskella lastenhuoneessa, jossa Nicolas on nukkumassa. Niin söpöä!)







(Juliana ja Vincent ovat aikamoinen parivaljakko! heillä on jatkuvasti 100/100- suhteet muiden seilaillessa 90 ja 100 välillä)











Cassie toivon totisesti että tuo on vettä... En usko että maha-asukkisi selviää hengissä tuollaisesta viinamäärästä D: !

Ja vielä, mitäs tapahtui Nilesille? Cassien lopetettua puheluihin vastaamisen Niles päätti (hetken masentelun jälkeen) aloittaa deittailun.



U MAD BRO?! Cassie, itsehän valintasi teit! (Tai, noh, minä ne tein... :D)



Maddy oli Nilesia lähes 10 vuotta vanhempi, mutta ikäero ei tätä rakkautta kukistanut!





Maddysta tulikin Maddy Jarvis eräänä kauniina kesäpäivänä!

...

Kiva kun luitte! :) Ajatuksia / kommentteja?