Uhmaten kaikkia vaistojani, kirjoitan teille nyt vahvan lääkityksen alaisena uuden osan pienen tauon jälkeen. :D Toisaalta, mitä muutakaan tekemistä voisi olla, kun on ollut kotona kipeänä jo viikon verran (ja tenttikirjat senkun pölyttyy...)! Heh!
Viimeosassa seurasimme 6. sukupolven poikien, Lucasin ja Markin varttumista teineistä nuoriksi aikuisiksi. Nyt on kuitenkin aika palata Merriotien perintötalolle!

Victoria sopi perintötaloon, kuin nappi silmään, olihan hän ollut Markin paras ystävä jo ala-asteajoista, eivätkä Merriotit olleet muuttaneet minnekkään vuosikymmeniin.

Mark ja Victoria eivät kuitenkaan olleet ainoita, jotka olivat palanneet talolle tavaroineen. Lucasista, Markista ja Vickystä oli muodostunut täydellinen kolmikko yliopiston aikana, ettei yhden jättäminen pois tullut edes kysymykseen.

Edesmennyttä Tara-kissaa korvaamaan hankittiin pieni Sparkle, joka oli edeltäjäänsä verrattuna oikea enkeli.

Myös Chris asusteli yhä talossa, vaikka hän ei olemassa olostaan suurta numeroa tehnytkään. Hänen isänsä poismeno (edellisessä osassa) oli iskenyt arkaan paikkaan ja Chris tunsikin tarvitsevan hieman miettimisaikaa ja hiljaiseloa.

Muistatteko Adele Ridleyn? Hän on nimittäin tehnyt paluun, valmiina valloittamaan rakkaan Lucasimme sydämen!

Hmmm... voin melkein jo haistaa seitsemännen sukupolven!

Raskaus tarkoittaa myös toista asiaa- on häiden aika!

Lucas on varma siitä, että hän on kuumin pakkaus maan päällä :D

Victoria rakasti lapsia ja odotti äidiksi tulemista (sekä sen mukana tulevaa vastuuta) enemmän, kuin innoissaan. Pieni hulluttelu ja lapsellisuus ei kuitenkaan koskaan voisi tehdä pahaa, eihän?

Koska tämä on legacy Lucas kaipasi jo omaa osaansa perijyydestä, Adele muutti pian Merriotien luokse. Talossa alkoi olla jo kuhinaa kahden lemmikin, vanhuksen ja neljän aikuisen kanssa- tulevista lapsista puhumattakaan!

(Tässä välissä talo koki pienen muodonmuutoksen! Älkää ihmetelkö ympäristön muutosta ;))

Adele oli täydellinen, rauhoittava persoona monipuolistamaan talon menoa.

Meet Tara, the cat-ghost!

Viimein Lucasin intohimoinen taivaalle tiirailu tuotti tulosta...

...Lucas itse ei tosin ollut varma, oliko tulos haluttu vai ei.

Chris on vanhuksenakin aikamoinen komistus...! 

Vihdoin ja viimein Victoria sai heittää hyvästit pyöristyneelle ulkomuodolleen!

Mark hieman ihmetteli Steven tummaa ihonväriä, mutta sai pienellä surffailulla selville, että tällaisia ihmeellisyyksiä saattoi tapahtua, vaikka todennäköisyys siihen oli hyvin pieni.

Edes kaksi taloon juuri syntynyttä vauvaa ei saanut perheessä vallitsevaa rakkauden huumaa katoamaan. Pian hentoista helinää kuului yhden makuuhuonen sijaan kahdesta...!

Kukas tämä söpöläinen on? Senhän on tietenkin Sparkle, jonka turkki sai odottamattoman värin ja kuvion katin kasvettua. (Onneksi en mennyt nimeämään Lumipalloksi, niinkuin alunperin ajattelin :D)

Lucasia ja Adelea yhdisti rakkauden (ja tulevan perheenlisäyksen) lisäksi yksi asia- intohimo tietoon ja uuden oppimiseen. Nämä kaksi löysikin mitä todennäköisemmin jostain päin taloa kerryttämästä taitopisteitään.

BDAY TIME!

Anaïs Merriot, joka oli perinyt paljon suvulle ominaisia piirteitä.

Sekä Steve Merriot, joka taisi olla ensimmäinen (!) sukuun ikinä syntynyt ujo sim.

Pian talo oli jälleen täynnä raskausvatsoja! Vickysta oli ihanaa, kun hänellä oli joku, jonka kanssa jakaa kokemuksiaan ja ongelmiaan. Hän kertoikin innolla Adelelle ensimmäisen synnytyksensä kauhuista.

(Talossa alkaa tosissaan olla jo aikamoinen kuhina... Uusia vauvoja odotellessa!)

Talon miehet saivat pian huomata, ettei kahden taaperon hoivaaminen ollut mitään lasten leikkiä. Victorian raskaus oli erittäin vaikea, eikä hän pystynyt syömisen ja lepäämisen ohella muuta juuri tehdä. Onneksi Lucas avusti veljeään lastenhoidossa ilomielin- hän ei malttanut odottaa oman esikoisensa syntymää!

Raskauden edetessä oli myös Adelen ja Lucasin aika avioitua. Adelella oli päällään Larissan (Markin ja Lucasin nuorena kuolleen äidin) hääpuku, jota oli varjeltu juuri tällaisia erityistilaisuuksia varten.

 

Näihin tunnelmiin lopettelemme tälläkertaa! Todellisuudessa minulla olisi ollut tälle viikolle kuuluvia kuvia vielä ainakin 100 lisää, mutta laiskuuttani siirrän ne sitten seuraavaan osaan. Huomasitte varmastikkin, ettei Lucasin alienvierailu tuottanut tulosta. Vihreitä vauvoja tähän suuntaan, kiitoos!


Olisitteko olleet kiinnostuneita pienestä taloesittelystä/ muunlaisesta esittelystä? Ehdotuksia ja kommentteja olisi ihana lukea, kiitos kaikille, jotka olette aiemmin niitä jättäneet! :)