...Missed me? :D Takana päin on tämän legacyn pisin päivitystauko, säälittävät 10 päivää! Viimein minunkin opintoni ovat alkaneet ja tasapainottelu vapaa-ajan, työnteon (jota haluaisin tehdä paljon enemmän, kuin tällä hetkellä pystyn), opiskelun ja kavereiden välillä on uskomattoman hankalaa. Joten kannattaa varautua tällaiseen normaalimpaan päivitystahtiin myös tulevaisuudessa. Myös oman henk.koht. blogin aloittaminen on vienyt aikaa simittämisestä.
Kiitoksia kaikille kommenteista edellisessä osassa, nyt palatkaamme Merriotien 6. sukupolven elämän pariin! 109 kuvaa.

Merriotien talossa kaikki sujui tavalliseen tapaan. Lucas rakasti yhä kaikkea mysteeristä, etenkin avaruutta ja sen ihmeitä. Hän oli alkanut lukemaan isoäitinsä Mollyn kirjoittamaa "Sumopainijan murha"- kirjaa, jota piti hieman hassuna, vaikkakin hyvin kirjoitettuna.

Viimeosassa Mark Merriot kasvoi veljensä tapaan teiniksi, eikä olisi voinut nauttia uudenlaisesta elämästään enempää. Hän oli jo nuorempana ollut erittäin suosittu koulussa (etenkin tyttöjen keskuudessa), mutta teininä hän näki aivan uudenlaisten mahdollisuuksien avautuvan edessään.

Victoria Lee oli yhä eräs Markin parhaista ystävistä. Salaa sisimmässään poika toivoi, että jonain päivänä he voisivat olla jotain enemmän... Toistaiseksi hän kuitenkin piti unelmansa omana tietonaan.

Lucas ei ollut veljensä tapaan itsevarma, mitä tuli tyttöihin. Luke tykkäsikin enemmän kartuttaa taitopisteitään kaikessa rauhassa, ennen yliopistolle lähtemistä.

(Bastianissa on yhä potkua, vaikka hänen elämänsä onkin muutamaa päivää vajaa täysi)

Lucas ja Mark tulivat kuitenkin kaikesta erilaisuudestaan huolimatta toimeen mitä loistavimmin. Kasvaminen ilman äitiä oli saanut nämä kaksi hakemaan turvaa toisistaan jo vuosien ajan.

Chris oli viimein päättänyt hankkia hieman rakkautta elämäänsä. Mistään vakavammasta ei kuitenkaan ollut kyse- Larissa oli yhä ainoa nainen Chrisin sydämessä, ja mitä todennäköisemmin tulisi aina olemaan.

Maailman suloisin kissa, Tara Merriot haudattiin pienin seremonioin perheen pihassa olevan lammen rannalle.

Tervehtikää aikuistuneita Lucasia ja Markia. Palatkaamme vielä hetkeksi perintötalon tapahtumiin...

Aivan, kuin Puffy olisi aistinut arkkivihollisensa Taran kuoleman! Puffy otettiin kuitenkin sydämellisesti vastaan karkuretkeltään. Iloinen turre oli juuri sitä, mitä Bastian ja Chris tarvitsivat hiljentynyttä arkeaan ilostuttamaan.

(Huomatkaa taustalla oleva Merriotien alkuperäinen talo! Se on yhä pystyssä, vaikkakin bugivaltaus jatkuu yhä)

Kun Chris oli jälleen aloittanut hurmurina olon, ei yhteen ollut tyytyminen. Herrahan oli yliopistoaikoinaan kaatanut sänkyynsä useamman nuoren neidon!

Chris oli vihdoin ja viimein tajunnut todellisen luonteensa, ja päättänyt keskittyä hyvään taikuuteen. Hänet yleisesti tunnettiinkin nykyään nimellä Chris Merriot The Nice Wizard.

Kaikilla meillä on aikamme, myös 4. sukupolven aviopuolisolla, Bastian Merriotilla. Hän oli elänyt harvinaisen pitkän ja onnellisen elämän. Sinua tullaan kaipaamaan! </3

Samoilla hetkillä oli Chrisin aika kokea ensimmäiset harmaat hiuksensa. Ja sitten yliopistolle!

Mark Merriot

Lucas Merriot

Victoria Lee, tuleva Merriot!

...

Nuoret oppivat pian asumaan omillaan, ja huolehtimaan kotitöistä yhdessä. Lucasista oli silti hieman outoa nähdä Victorian kävelevän ympäri asuntoa alusvaatteisillaan, kun hän yritti kirjoittaa esseetä keittiönpöydän ääressä. Luke ei kuitenkaan halunnut luoda minkäänlaista kitkaa asunnon väen välille, sillä heillä olisi vielä monta pitkää opiskeluvuotta jäljellä.

Lucas oli kyllästynyt olemaan yksinäinen, ja otti yhteittä treffipalveluun. Pian hän olikin löytänyt itselleen deittiseuraa, jonka treffimummeli vakuutteli olevan juuri sitä, mitä hän etsiikin.

Helen oli mitä ihastuttavin nainen, muttei ehkäpä vaimomateriaalia. Hän kuitenkin antoi Lucasille ensisuudelman sisäksi hieman enemmänkin hellyyttä.

Mark ja Vicky olivat mitä siirappisin pari. Vaikka Victoria oli hieman liioitellut auringonottoharrastuksensa kanssa, edes muutama palovamma ei olisi voinut saada Markin rakkautta lapsuudenystäväänsä kohtaan laantumaan.

Lucas ei ollut luovuttanut "sen oikean etsinnässä". Muutaman epämieluisan kokemuksen jälkeen taivaalta tipahti oikea kultakimpale!

Pienen muodonmuutoksen jälkeen Adele Ridley oli kaikkea sitä, mitä Lucas olisi voinut toivoa. Älykäs, kaunis, kunnianhimoinen... ja mustahiuksinen.

Kolmannen lukuvuoden alkaessa opiskelijat saivat mahdollisuuden vaihtaa tavoitettaan toiseksi. Vain Victoria päätti käyttää mahdollisuuden hyväkseen, sillä hän oli jäänyt täysin ilman tavoitetta. Hänelle arpoutui perhetavoite, ja hän haaveilee 100 000 simeleonin tienaamisesta elämänsä aikana.

Muutkin valinnan tulivat pian ajankohtaisiksi. Lucas valitsi pääaineekseen matematiikan, Mark politiikan ja Victoria kirjallisuuden. Kukaan heistä ei ollut vielä päättänyt, mitä uraa he alkaisivat tulevaisuudessa havittelemaan, mutta he tiesivät ainakin sen, mitä he eivät tulisi tavoittelemaan.

Kolmannen lukuvuoden alkaessa huomasivat kampuksen asukkaat kaipaavansa vaihtelua. Yliopistoelämä oli pian koettu ja tenttien tulva alkoi pikkuhiljaa puuduttaa. Ainoa, joka nautti opiskelusta täysin rinnoin oli Lucas, joka rakasti uuden oppimista enemmän kuin mitään muuta.

Nuoret tulivat lopulta siihen tulokseen, etteivät jatkaisi yliopistolla enää neljättä lukuvuottaan. Muutamalla puhelulla heidän tietonsa oli pyyhitty yliopiston tietokannasta ja taksi tilattu asunnon eteen.

Kumpi pojista palaa perintötalolle, Mark vai Lucas? Spekulointi sallittua, lopullisen ratkaisun näette seuraavassa osassa! :)