TIEDÄN, tämä on aivan hullua, kuinka nopeasti pystynkään päivittämään. :D
Takataskussani vaan polttelee tällähetkellä kuvat seuraavaan neljään osaan, enkä anna itseni pelata seuraavaa sukupolvea, ennen kuin olen julkaissut ainakin muutaman toisen sukupolven osista.
Tämä osa sisältää 97 kuvaa, ja on siis kooste Merriotin perheen kolmannesta viikosta.

Aivan viimeosan lopussa Merriotit saivat toisen lapsensa, joka paljastui Colinin kauan kaipaamaksi poikavauvaksi.

Josh sai rutkasti rakkautta perheen kaikilta jäseniltä.

Vaikka kaikki oli päällisin puolin hyvin, Colin kärsi yhä ajoittaisista raivokohtauksistaan.

Sitten olikin Samanthan jo aika kasvaa lapseksi.

"Äiti, isä...? Minne te menitte?"

Äidillä ja isällä tuntuu olevan muita kiireitä... (pahoittelut alkeellisesta sensuuristani :D)

Samantha ei pitänyt siitä, että joutui taistelemaan äitinsä jakamattomasta huomiosta Joshin kanssa. Jeannie kuitenkin vakuutteli Samillekkin jäävän oma osansa äidin ajasta.

Samanthan luonne ei yllättänyt, kun sen vihdoin muistin katsoa. Sam oli tullut isäänsä, joka oli tunnetusti kaupungin pahin kiukkupussi.

Eräs päivä säikähdin oikein todenteolla, kun huomasin Samanthan juoksevan (tavalliseen tapaansa) valittaen/parkuen huoneeseensa...

...kunnes tajusin sen vain johtuvan Colinin riidasta perheen vieraana olevan punapään kanssa. Jopa Jeannie on niin tottunut miehensä toilailuihin, että osaa jo sulkea silmänsä oikealla hetkellä.

It's birthday time!

Jaan nyt kanssanne seuraavat kuvat demonstroidakseni, että jopa parikymppinen voi pitää hauskaa samalla tavalla, kuin ala-asteikäinen.

::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joshin lopullinen muodonmuutos jäi kuitenkin kaavailtua rauhallisemmaksi. Poijasta kasvoi oikein suloinen päivänpaiste.

Jeannie oli päättänyt palata takaisin työelämään äitiyslomansa jälkeen. Koska Colinillakaan ei ollut vielä kertynyt uudessa työpaikassaan lomaa, Merriotit jäivät hankalaan tilanteeseen, johon oli vain yksi ratkaisu.

!!!!

Joshuan osalta tämä antoi pojalle miltei vapaat kädet kujeilla ja riehua, sillä lastenhoitaja ei enää vanhalla iällä tuntunut pysyvän pienokaisten vauhdissa mukana.

Tämän takia en palkkaa lastenhoitajia. Onneksi Merriotin mukulat olivat senverran fiksuja, että tajusivat olla syömättä ruokaa, joka näytti ja tuoksui epäilyttävältä.

Vähitellen Samkin oli päässyt eroon kateudestaan veljeään kohtaan, ja saikin pojasta pian itselleen uuden leikkikaverin.

Näen Merriotin suvun periytyviä piirteitä. :D

Lastenhoitajan ura perheessä jäi lyhyeen, kun he unohtivat maksaa rouvan palkan ajallaan.

(Pahoittelen plussia! En saanut niitä millään rajattua kuvan ulkopuolella, ja lopulta päätin vaan jättää ne siihen.)


Kukin perheenjäsen oli niin kiireinen omien menojensa kanssa, joten ainoaksi koko perheen yhteiseksi ajaksi jäivät aamiaiset, jolloin he vaihtoivat kuulumisia ja kertoivat päivistään.

Koska Colin rakastaa videopelejä, hän päätti viedä luokkansa peliluolaan luokkaretken nimessä. Valitettavasti hän törmäsi paikanpäällä koulunrehtoriin, jota tällainen käytös ei miellyttänyt. Niinpä Colin sai alennuksen. :(

Pian oli jälleen syntymäpäivien aika, kun Joshua liittyi lasten kastiin.

Hänestä tuli mitä vekkulein, ja mahdollisesti myös itsevarmin pieni pojankolttiainen.

Perheen arki alkoi pikkuhiljaa vakiintua uomiinsa. Jeannie ja Colin katsoivat onnellisina, kun heidän taaperonsa olivatkin yhtäkkiä kouluakäyviä lapsia. Ei menisi aikaakaan, kun teini-ikä alkaisi kolkutella ovilla.

Samanthasta ja Joshuasta oli tullut erottamaton parivaljakko. He tekivät kaiken yhdessä opiskelusta leikkeihin.

Tollo & Tollompi.

Sitten tapahtui jotakin, mitä ei osattu lainkaan odottaa...

Jeannie oli ilmiselvästi jälleen raskaana. (ACR jyllää... Kaikki perheen lapset ovat syntyneet Colinin & Jeannien omatoimisella aktiviteetillä, eikä minulla ole ollut lainkaan sananvaltaa jälkeläisasioissa. )

Kaikesta päätellen Colin oli saanut koulunrehtorin lepytettyä ja sai jälleen kemian- ja fysiikanopettajan pestinsä takaisin!

Tieto uudesta lapsesta sai Colinin ja Jeannien suhteen jälleen roihuamaan. Pari vaihtoi pieniä hellyydenosoituksia pitkin päivää, kun lapset eivät olleet katselemassa.

<3

Koska Jeannie alkoi vähitellen olla keski-ikäinen, oli hänen aika kokea myös hieman aikuisempi muodonmuutos.

Raskauden iloja!