Avatkaa silmänne ja nähkää: 3. sukupolven viimeinen osa, sillä ensiosasta (tai, tämän osan toisesta puolikkaasta lähtien) on tiedossa jo 4 sukupolvi WOOT! Viimeosan lopussa Andrew, Juliet ja Ben pakkasivat kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtivät tutustumaan ylioppineisiin ihmisiin.
91 kuvaa!

Ei mennyt aikaakaan, kuin kolmikko sai itsetodeta sen ristiriitaisuuden, minkä yliopisto-opiskelu piti sisällään. Toisaalta heidän odotettiin opiskelevan lakkaamatta, oli kello mitä hyvänsä, ja toisaalta heitä ympäröi vallattomien kanssaopiskelijoiden kirjo. Eräät heistä saattoivat jopa ilmestyä alasti asuntolan aamiaiselle.

(Tämän iloisen ilmeen teille tarjoaa - EA Games)

Asuntolassa lymyilevät opiskelijat olivat kuin vieraalta planeetalta ilmestyneitä, verrattuna Forkshiren naapuruston siloposkisiin naapureihin. Jotkut heistä jopa näyttivät siltä, että olisivat juosseet seinääpäin, eivätkä koskaan parantuneet iskusta. (= unohdin poistaa valmis-simit yliopistolta, hups!)

Oli kuitenkin eräs, johon epäonnistunut romantiikkasimimme Andrew oli iskenyt silmänsä. Daisy Greavesista kuoriutui oikea sulotar pienen muodonmuutoksen jälkeen.

Andrewn näytellessä Casanovaa ja Julietin luodessa ystävyyssuhteita jokaiseen simiin, joka vain sattui tytön läheisyyteen eksyvän, Ben oli se sama Ben, joka hän oli aina ollut. Vaikka hän ei pistänyt seuraa pahakseen, opiskelu ja oppimisen ilo oli kaikki, mitä hän tuntui tarvitsevan.

Watching TV is serious business.

(Huomatkaa tyylikkäät ja ah, niin amatöörimäiset sensuurini!)

Viimein opiskelijamme olivat päättäneet nähneensä tarpeeksi, ja päättivät, mitä aikoisivat havitella tulevaisuudessa. Andrew valitsi pääaineekseen draaman, sillä logiikka, karisma ja kunnon kohotus tulisivat tarpeeseen urheilun parissa työskennellessä. Ben halusi maailmankuuluksi juristiksi, joten (oikeus)historian opiskelu tuntui hyvältä valinnalta. Juliet, joka ei havitellut elämältä mitään muuta kuin kasoittain mammonaa, valitsi valtiotieteet pääaineekseen.

Juliet oli alkanut viettää aikaa mystisen paljon puhelimessa. Vaikka tytön ilme muuta kertoisikin, puhelut olivat kuitenkin mieluisia, ja hän lupasikin sukulaisilleen pyytää uuden tuttavuuden asuntolaan pian vierailulle.

Muistatteko 'Suloisimman pelin generoiman townie aikoihin! :3'? Näyttää siltä, että herra on hyvää vauhtia matkalla kohti Merriotien sukupuuta!

Suloisimmalla pelin generoimalla towniella on myös nimikin! Se on Serdar Louie, Serdar Merriot asap!

(:D:D:D:D Pysäytin pelini ja aloin pohtimaan "Missäköhän Andrew on?" ja zoomasin... ja tipuin! Nauroin  rehellisesti varmaan 20 minuuttia! :D That's Andrew for you folks!)

Andrew ja Daisy olivat olleet kuin paita ja peppu koko opiskeluajan, joten he päättivät yhteistuumin ottaa uuden sitoutuneemman askeleen eteenpäin kohti yhteistä tulevaisuutta.

Asuntolan naiskauneutta.

Ben oli päättänyt, että hänenkin oli aika saada hieman rakkautta yliopistoelämässään ja iski silmänsä tähän (asuntolan ainoaan yhä vapaaseen) neitoon.

Myös Juliet ja Serdar kihlautuivat romanttisissa tunnelmissa. Mikään ei saa rakkautta roimuamaan, kuin pyjamat, rikkaruohot ja mädäntyneet kukkaistutukset!

Ja näin Merriotien kolmas sukupolvi on virallisesti ylioppineen epäpätevä!

Valmistuminen tarkoitti myös paluuta oikeaan maailmaan. Mikä tarkoittaa neljättä sukupolvea!

Kuka heistä on se onnetonllinen, joka saa perijän tittelin ja palaa Samanthan, Jayn ja Joshuan luo kotitontille?
Sen ja paljon muuta saat tietää ensiosassa!

Kysymyksiä ladatuista? Hyvää tahtoa? Moitittavaa? Linkkejä omiin tarinoihinne/legacyihinne? Elämän suuria filosofistisia kysymyksiä?
Kaikkea otetaan vastaan!