Pienen säikähdyksen jälkeen omistan useamman photobucket- tilin ja osien päivittäminen voi jatkua.. Vanhat osat tosin pysyvät lukemattomissa jonkin aikaa, sillä minulla ei riitä malttia kaiken uudelleen linkittämiseen. Jos laskee yhteensä 22 osaa + n.100 kuvaa/osa, linkitettäviä kuvia tulisi n. 2200... NO THANK YOU! :D

Viime osassa kurkistimme Olivia ja Chris Merriotin yliopiston aikaisiin kommelluksiin. 5.sukupolven lapsista vanhempi, eli Chris valittiin perijäksi.
Tässä osassa 94 kuvaa, ja taustamusiikiksi suosittelen tätä. En juonen kannalta, vaan sen takia, että se soi repeatilla osaa kirjoittaessani.

Tässä perijämme, viidennen sukupolven Chris Merriot. Itse olin suunnitellut hänelle morsioksi Emmaa (mustahiuksinen simlady edellisestä osasta), mutta Chrisin mielessä oli aivan toinen nainen, Larissa Simons. Ja kun romantiikkatavoitteinen sim haluaa kihloihin jonkun kanssa, kuka minä olen häntä kieltämään!

Merriotien talossa kaikki sujui tavanomaiseen tapaansa. Tara oli mitä vekkulein kissa, Bastian yhä smoking hot ja Molly tuntui lopettaneen täysin maineestaan huolehtimisen ja kuljeskeli ympäri pihapiiriä alusvaatteisillaan.

Merriotit saivat viimein tarpeekseen hovimestareiden aiheuttamista tulipaloista. Kukaan perheenjäsen ei ollut sytyttänyt hellaa tuleen vuosiin. Molly tosin raskausaikoinaan sai räjäytettyä mikron- useaankin otteeseen.

Kun Chris oli viimein totutellut kotona-asumiseen, päätti hän lähteä tapaamaan sydämensä valittua stadiin.

Saanen esitellä, elokuvateatterin työskentelijä Merriot, joka on kerännyt muutaman extrakilon ja joutunut salamaniskun uhriksi.

Niin. Lähellä.

...tämähän on legacy, mitä muuta te oikein odotitte?

Meet Larissa Simons, asap Larissa Merriot.

Larissa ja Molly tulivat loistavasti toimeen keskenään (, mutta saivat minun epäilemään simieni mielenterveyttä...)

Bastianilla oli enää yksi ylennys ennen uransa huipun tavoittamista ja elämäntavoitteensa täyttämistä.

?!

Jos teillä ei vielä ole tätä yhteisötonttia pelissänne, hankkikaa se. Paras lataukseni aikoihin!

6 sukupolvi, täältä tullaan! Kaikesta päätellen Larissan ja Chrisin rakkauden leikit sängyssä, autossa, valokuvakopissa, poreammeessa sekä sovituskopissa olivat tehneet tehtävänsä.

Pandan kuolema oli jättänyt tyhjän aukon perheen elämään. Sitä aukkoa täyttämään hankittiin uusi karvapallero, joka sai nimekseen Bambi.

(Tämä olisi ollut eräs pelini suloisimmista kohtauksista, "Raskaana oleva nuori kotiäiti saa rakkauskirjeen aviomieheltään". Mutta sitten Molly tuli ja pilasi kaiken.)

Larissa toivoi onnellista elämää- ikuinen platinamieli on saapunut jäädäkseen!

Pieni Lucas Merriot peri äitinsä geenit. Vaaleansiniset silmät, ruskettuneen ihon (pisamilla maustettuna) ja punaiset hiukset.

Jossain välissä Molly oli ehtinyt muuttua vanhuksesi! Hän on elänyt platinamielen kanssa suurimman osan aikuisikäänsä, joten hänen elinvuotensa tulisivat vielä olemaan runsaat.

Perijät 2. sukupolvesta 5.sukupolveen.

. . . . .

Viimeosan kommenteissa joku kysyi, mitä CAS- kasvoja käytän. Olen käyttänyt näitä kasvoja, enkä ole löytänyt niitä parempia korvaavia mistään. Suosittelen lämpimästi!
Asennusohje löytyy modista, mutta jos englanti ei suju, .rar puretaan siis ihan normaalisti downloads- kansioon. Ladatut kasvot vaikuttavat vain pelin generoimiin simeihin, eivätkä siis vaikuta jo olemassa oleviin tai aiemmin generoituihin simeihin.

Kommentteja tai kysymyksiä, minä vastaan kyllä! :)