Varoitus: Taapero-späm alkakoon!
Kuvia 90 kappaletta.

Tähän jäimme viikon 18 loppuessa. Larissa ja Chris olivat menneet naimisiin ja pieni Lucas Merriot, suvun 6. sukupolven edustaja syntyi maailmaan.

Ei mennyt aikaakaan, kun vanhukseksi kasvanut Molly sai Bastianista itselleen ikäistä seuraa. Mies koki pienen ulkoisen muodonmuutoksen, mutta vanheni arvokkaasti.

Larissa oli jälleen raskaana! Sekä Chrisin, että Larissan toinen tavoite on perhe, joten jälkikasvun saaminen oli jatkuvasti kummankin toiveissa.

(Onko kyseessä joku bugi, vai kirjoittavatko simit tosissaan päiväkirjaansa veitsellä? Siltä se minun silmiini ainakin näyttää :D)

Meet Lucas Merriot, vakava pieni kiukkupussi, joka ei todellakaan ole siitä siistimmästä päästä.

Ikuinen platinamieli 3/4! Enää Chris jäljellä, jonka jälkeen tämä perhe on jälleen täynnä ikuisesti onnellisia simejä!

Pieni Lucas sai itselleen veljen, joka nimettiin Markiksi. Mark jatkoi veljensä jalanjäljissä, perien täydellisen kopion äitinsä geeneistä.

I see platinum!

Larissa pääsi vihdoin palaamaan takaisin työelämään. Hän saikin napattua pian itselleen ylennyksen, siirtyen varaston puolelta respaan, jossa hän huolehti asianajotoimiston puhelinlinjan toimivuudesta.

...?

o__o

D:

...:3 Älä huijaa Tara, tiedän että rakastat halailua!

Syntymäpäivien aika!

Kuten näkyy, Mark on kuin kopio Lucasista. Larissan geenit näkyvät vahvasti tässä sukupolvessa!

Jotkut piirteet näkyivät periytyneen vahvasti sukupolvelta toiselle.

Chris heitti hyvästit joka suuntaan törröttävälle hiuspehkolleen keski-iän saavuttamisen kunniaksi!

Murhatun sumopainijan tarina, kirjoittanut Molly Merriot.

Sekä Larissa, että Chris olivat toivoneet saavansa vielä yhden lapsen seuraksi Lucasille ja Markille. Heidän kova työnsä näytti viimein tuottaneen tulosta, sillä Larissa oli jälleen raskaana!

Työpaikat- niinkin upeat, kuin cocktailjuhlat, joihin Chris osallistui työkseen- olivat kuin pieniä tautipesäkkeitä. Pian koko perhe sairasti flunssaa, jonka Chris oli tuonut tuliaisiksi töistä.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Muuten perin harmiton flunssa oli liikaa Larissalle, joka oli valmiiksi jo heikossa kunnossa vaikean raskautensa takia.

Tässä lepäävät Larissa Merriot sekä vauva Merriot, joita jäädään syvästi kaipaamaan.

. . .

Kyllä, Larissa KUOLI, en voi itsekkään uskoa sitä! Yleensä olen niin hirveä natsi simejä ohjaillessani, ettei tällaista käy. Koskaan! Asiaan on taatusti vaikuttanut myös hack, joka tekee sairauksista realistisempia (=vaikeampia nujertaa). En muistanut edes ladanneeni sitä, mutta näin oli näemmä päässyt käymään. D:

Kommentteja/ ehdotuksia/ kuulumisia? :)