Noniin, tämän osan kuvat ovatkin odotelleen koneellani jo viikon verran sitä, että saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja esiteltyä teille Merriotien uudistunutta taloa! Talo ei ole arkkitehtuurisesti muuttunut laisinkaan, ja jotkin asiat ovat tismalleen samalla lailla, kuin ne olivat perheen 4. sukupolven muuttaessa taloon.

Pidemmittä puheitta, olkaatte hyvät! Kuvia 54, jotka on otettu seuraavan osan tapahtumien aikaan. Eli spoiler alert!

Merriotin perhe asustelee Violet Hillsin naapurustossa, aivan hiekkarannan tuntumassa. Vertailun vuoksi voitte kurkata Viikon 15 puolelle, jos tahdotte muistella miltä talo näytti aiemmin!

 

1 KERROS

Pääsisäänkäynti.

Pääoven vasemmalla puolella on pieni televisio/pelinurkkaus, jossa perhe voi viettää yhdessä aikaa suosikki sarjojaan katsellen, tai mahdollisesti FIFAa pelaten.

Toisella puolella alakerran aulaa on kaksi ovea, joista pääsee talon tärkeimpään osaan- keittiöön sekä ruokailutiloihin.

 

2. KERROS

Toisen kerroksen aula toimii eräänlaisena oleskelutilana, jossa vanhemmat voivat surffailla tai lueskella suosikki romaanejaan. Samalla he voivat kuitenkin helposti pitää silmällä piirrustuspöydän ääressä leikkiviä pienokaisiaan.

Loput toisesta kerroksesta onkin makuuhuoneita.

Chrisin taianomainen makuuhuone.

Victoria on vastannut hänen ja Markin makuuhuoneen sisustamisesta. Naisen rakkaus etnisiin kuvioihin ja kirkkaaisiin väreihin näkyy myös makuuhuoneen sisustuksessa.

Toisesta kerroksesta löytyy myös vauvojen/taaperoiden huone, joka on pysynyt sisustukseltaan samana jo muutaman vuosikymmenen.

Makuuhuoneiden yhteydessä ovat myös kylpyhuoneet, jotka ovat kuitenkin kaikessa valkeudessaan ja puhtaudessaan kovin tylsiä ja mielikuvituksettomia.

 

3 KERROS

Kolmannen kerroksen aula on suunniteltu ajamaan vain ja ainoastaan yhtä asiaa- taitopisteiden kerryttämistä. Läheskään kaikki perheen urapalkinnoista eivät tilaan ole kuitenkaan mahtuneet, vaan ovat varastoituna milloin kenenkin.. noh, reppuun. :D

Kolmannesta kerroksesta löytyy myös lastenhuone, joka on tällä hetkellä sisustettu vastaamaan lapsiksi kasvaneiden Steven ja Anaïksen tarpeita.

Tämä, kovin mielikuvitukseton tila on tietenkin Lucasin ja Adelen makuuhuone. Pariskunta viettää suurimman osan ajastaan kirjastonpuolella, joten makuuhuonetta ei ole jaksettu sisustaa sen kummemmin.

Talosta löytyy myös yksi täysin asuttamaton tila. Siitä on määrä tulla toinen lasten huone, kunhan 7. sukupolvi saa lisää jäseniä.

 

PIHA

Puutarha

Terassi ja pöytäryhmä ulkona ruokailua varten.

Ja lopuksi vielä pihan suosikki paikkani- pieni lampi, jonka rannalle perheen rakas Tara-kissa on haudattu.

 

POHJAPIIRRUSTUS

Mitäs mieltä olette? Talo on aikamoinen sekametelisoppa monine makuuhuoneineen, mutta minkäs sitä tekee, kun simejä tuntuu olevan joka sormelle :D

.

.

.

Olisiko jollakulla suositella minulle korkealla olevia lamppuja, joidenka valo pelissä olisi LÄMMIN, ei kolkon kylmä, kuten useampien lamppujen? Kuten näette, kaikki huoneet tulvivat lamppuja, koska minusta tuntuu, etteivät huoneet muutoin saa yöaikaan tarpeeksi valoa kuvien ottamista varten... Matalissa lampuissa on myös se ongelma, että ne tuppaavat olemaan jatkuvasti tiellä, kuten tämän osan kuvissa. Pahoittelut siitä :D