Noniin, pääsemme seuraamaan 5. sukupolven yliopistoaikoja! Jos viime sukupolven kohdalla manailin sitä, kuinka paljon yliopistoelämää vihaankaan, tämä sukupolvi sai minut sitä rakastamaan. Ainoana erona taitaa kuitenkin olla se, että 5. sukupolvessa on vain 2 edustajaa, kun edellinen opetettava sukupolvi koostui kuudesta jääräpäisestä simistä...
Osa sisältää 83 kuvaa, ja vielä muistutuksena- käytän tätä yliopistoa. Ehdottomasti latauksen arvoinen, jos EAxisin kampukset alkavat tylsistyttämään.

Olivia Merriot, jonka teini-ikä jäi perin lyhyeksi, paljasti pian olevansa kiinnostunut muodista ja käsitöistä. Suosio/Mammona- siminä, hän pian asettikin tavoitteensa korkealle ja päätti joku päivä omistaa Violet Hillsin menestyneimmän vaatekauppaketjun.

Olivian huoneeseen hankittiinkin ompelukone, jonka avulla hän pystyi harjoittamaan kädentaitojaan opiskelun lomassa.

Chrisin huone koostui lähinnä, noh, parisängystä. Romantiikkasiminä hän antoi rakkauden ohjata häntä elämänpolulla, ja toivoikin että sille polulle eksyisi monta kaunista opiskelijatyttöä.

Vaikka Chris tutustui moneen naisopiskelijaan, hän tuntui olevan (sukunsa muiden romantiikkasimien tapaan) hyvin epäonnistunut romantiikka-sim. Mielummin herra lueskeli lehteä, kun flirttaili tontilla vierailevien tyttöjen kanssa.

(Unohdin, että olin ladannut hackin, joka arpoo elämäntavoitteen kaikista mahdollisista elämäntavoitteista. Olivia- raukka päätti sitten himoita juustoleipiä. Koko loppuelämänsä.)

Muistatteko Cordelia Backin, viimeosasta? Liekö Chris kuullut manailuni hänen epä-romantiikkasimimäisestä käytöksestään, mutta tästä eteenpäin hänen vuoteessaan tuntui olevan kuhinaa.

Woohoo #1 (3 salamaa)

Yliopistolla kaikki tuntui olevan sallittua. Tämäkin Olivian hyvä ystävätär käveli ympäri asuntolaa pelkkä pyyhe päällä päivät pitkät!

Tämä suloinen, omituiseen laama-asuun pukeutunut tyttö oli nimeltään Larissa Simons. Hän eli eräs niistä tytöistä, jonka Chris tapasi lehdenluku-reissullaan.

Woohoo #2 (2 salamaa)

Chrisin maine tuntui vetävän puoleensa jopa hieman aikuistuneempia simneitoja.

Tämä naishenkilö kantoi nimeä Emma Holland, ja sai kunnian olla Chrisin Woohoo #3 (3 salamaa).

Veljensä hurmaillessa naisia naisten perään, Olivia oli päättänyt ryhtyä luomaan ystävyyssuhteita muiden opiskelijoiden kanssa. Hän oli kuullut huhua, että laama-pukuiset simit olivat hyvin vaikutusvaltaista väkeä, joiden kanssa oli hyvä olla hyvää pataa.

Ujo cheerleader, Asherah Kersey lämpesi vihdoin Chrisin hurmausyrityksille. Woohoo #4 (2 salamaa)

(Olen varma siitä, Chris on kuin magneetti simeille, joiden kanssa hänellä on kemiaa...!)

Viimein oli sisarusten aika valita pääasineena. Olivia valitsi omakseen taloustieteet, josta olisi taatusti hyötyä omaa yritystä pyörittäessä. Chris (jonka ajatukset tuntuivat olevan aivan muualla, kuin opiskelussa) ei valinnut pääainettaan laisinkaan, minkä takia yliopisto päätti sen hänen puolestaan. Filosofia se olkoon siis.

Myös Olivia oli (selkäni takana!) kehitellyt itselleen pientä sutinaa. Brook Moore asui Merriotien sisarusten kanssa samassa asuntolassa.

(Tämän kaunokin kanssa Chrisillä ei ole lainkaan kemiaa... miksi?!)

Victoria Wells, Woohoo #5

Viimein Olivian toive toteutui ja hän pääsi salaseuran jäseneksi! Jäsenyydestä oli hyötyäkin, sillä hän hakkeroiden korotti 3.6 GPA:taan pari pykälää ylöspäin.

Kaikesta päätellen myös Chris oli ystävystynyt  pelehtinyt niin monen salaseuralaisen kanssa, että hänetkin hyväksyttiin seuran jäseneksi.

Etenkin Larissa tuntui olevan erityisen iloinen siitä, että Chris oli päässyt osaksi salaista liittoa.

Ja viimein 5.sukupolven sisaruspari valmistui yliopistolta hyvin arvosanoin! (Chris 3.7 ja Olivia 3.6)

Perijäksi valitsin Chrisin! Pystyttekö arvaamaan, kuka herran yliopiston aikaisista valloituksista pääsee miehen kanssa Merriotien perintötaloon?