Hei kaikki! Missed me...? ;) Tämän osan pelaaminen & tekeminen on ollut yhtä.. noh, helvettiä. Anteeksi kielenkäyttöni.
Olen uudelleenasentanut pelini noin 1000000000x kertaa ja pelini on kaatuillut jatkuvasti... täysin tuntemattomasta syystä! Koneeni on n. kuukauden vanha, eli ongelman on pakko olla itse pelissä. Suurimpana ongelmana on se, etten saa klikattua mitään pelitilassa, enkä näin ollen myöskään ohjailtua simejäni laisinkaan. Ainoa, jonka on poistanut ongelman (noin puoleksi tunniksi kerrallaan) on pelin uudelleenasennus...
Olen erittäin turhautunut.

Tämän osan kuvat ovat hyvin epätyydyttäviä. Melkein purskahdin itkuun, kun n. 3 viikon taistelun jälkeen olin saanut tämän osan kuvat otettua ja tajusin, että olin ottanut ne vahingossa mitä surkeimmilla asetuksilla. Eli kuvat ovat suoraan sanottuna moskaa verrattuna siihen, mitä ne yleensä ovat. ARGH! Viimeiset 30 kuvaa ovat kuitenkin tuttujen, turvallisten asetusten kanssa otettuja.

Toivottavasti pystytte nauttimaan osasta kaiken tämän vuodatuksen jälkeen! :) Olen onnellinen siitä, että sain sen vihdoin jaettua kanssanne! Toivottavasti seuraavaan osaan mennessä olen saanut ongelmani selvitettyä!
Kuvia 134 kappaletta.

Suosittelen lämpimästi edellisen osan selailua ennen tämän osan lukemista!

Adele oli alkanut odottaa lakkaamatta esikoisensa syntymää. Hän hiippaili usein lasten huoneeseen leikkimään Anaïksen sekä Steven kanssa unelmoiden siitä, että saisi pian pitää sylissään omaa pientä vauvaansa. Hän oli myös lopen kyllästynyt jatkuvaan väsymykseen, lihaskipuihin ja pahoinvointiin aamuisin.

Jos Adele olisi jutellut Markin kanssa, hän olisi kuullut, ettei lasten kasvattaminen ollut niin mukavaa, kuin miltä se vaikutti. Mies oli jatkuvasti pahantuulinen, sillä ainoa tapa saada hieman vapaata lastenhoidosta oli lemmikkien ulkoiluttaminen sekä töissäkäynti.

(Lucasin alienkaappaus #29301972498482374872394... eikä vieläkään vihreitä vauvoja :()

Uh... tuota, Adele? Tuo ei näytä kovin turvalliselta minusta...

"Pikkuinen...? Haluaisitko jo pikkuhiljaa tulla ulos sieltä äitisi vatsasta?"

Seuraavana päivänä Lucas pääsi todistamaan esikoisensa syntymää. Pikku mies nimettiin Eddieksi (virallisemmin Edward.)

Vain muutamaan tuntia myöhemmin seuraavat huudot täyttivät talon. Myös Victorian synnytys oli käynnistynyt! Kaksoset saivat sisaren, joka nimettiin Stephanieksi ("Stephie")

Ketäs nämä kaksi lapsukaista ovat? Tietenkin Anaïs ja Steve, jotka heittivät viimein vaipoille hyvästit!

"Mitäköhän sille pitäisi tehdä...?"
Vaikka Lucas oli useasti auttanut veljeään lasten hoidossa, sekä Adele että Lucas tuntuivat välillä olevan hieman neuvottomia, mitä tuli lastenhoitoon. Tietotavoitteiset simit...

Chris oli kaikessa hiljaisuudessa saanut käytettäväkseen vitivalkoisen kaavun. Jos vanhusta katsoi oikein tarkasti, saattoi hänen kasvoillaan erottaa jopa muutaman kimalteen.

...............................................................

BDAY TIME!!

Maailman suloisin poikataapero Eddie <3 (joka mielestäni muistuttaa jostain syystä hieman 2. sukupolven Samanthaa? Myöhemmissä kuvissa samannäköisyys on mielestäni hieman paremmin nähtävillä.)

Sekä, Stephie...joka näyttää huomattavasti paremmalta pienen muodonmuutoksen jälkeen, heh!

Adele ei ehtinyt olla työelämässä paria päivää pidempää, kun huomasi jälleen olevansa raskaana.

(You little...)

Vaikka Eddie olikin oikea ihanne napero, sai hän jopa Lucasin kärsivällisyyden loppumaan aika-ajoin.

Serkkuhali!

Adelen raskaus tuntui olevan edeltäväänsä pahempi. Naista tuskin näki muualla, kuin makuuhuoneessa tai keittiössä.

Eddie on yhä maailman lutuisin<3

Myös Stephie kasvoi, näyttäen yhä enemmän isältään ja sedältään.

Vihdoin ja viimein oli Adelen synnytyksen aika. Pieni tyttö sai nimekseen Elisen.

Victorian & Markin lapsikatras

Jos en tietäisi paremmin, voisin vaikka veikata, että tässä on Lucas lapsena. Mutta ei- sehän on tietenkin Stephie, joka (kuten aiemminkin jo mainitsin) on perinyt hyvin vahvasti 6. sukupolven piirteet.

Eräänä päivänä perhe havahtui siihen, että yhäkerran aulassa ei enää kaikunut pieni, niin tutuksi käynyt ininä. Bambi oli jossain vaiheessa menehtynyt, ja hovimestari, joka oli yrittänyt säästää Merriotin lapset sydänsuruilta, oli haudannut mamsterin perheen takapihalle kaikessa hiljaisuudessa.

Lucasin alienkaappaus vol. miljoona. Eddie-raukka ei oikein osaa arvostaa isänsä harrastuksia.

 

Näihin tunnelmiin lopettelemme viikon 23 parissa! Suosikkikuvia? Mietteitä? Apuja ongelmani ratkaisemiseksi? Entä kuka on suosikkilapsesi Merriotin konkkaronkasta?

Ja suurkiitos edelliseen osaan kommentoineille, olette parhaita! :)