Hellurei! Kuten viimeosan lopulla paljastinkin, tämän osan myötä Merriotit siirtyvät asumaan aivan uuteen asuintaloon, sillä vanhan talon on vallannut oikea bugien armeija. (En sitten tiedä, auttaisiko pelin uudelleen asentaminen mitään, mutten millään jaksaisi pelleillä tallennusten siirron tms. kanssa.)
Osassa 127 kuvaa (innostuin! :D), ollos hyvä! Sivun lataamisessa voi mennä pieni hetki kuvamäärän vuoksi.

Tämä keltainen luomus (noh, voiko tuota laatikkoa edes siksi kutsua...) oli talo, jonka Juliet ja Serdar lopulta valitsivat perheen päämajaksi. Muuttokaan ei ollut vaivalloinen, sillä talo rakennutettiin aivan vanhaa perintötaloa vastapäätä.

Myös paria sukupolvea palvellut mamsteri pääsi asustelemaan uuteen taloon perheen kanssa. Eihän rakasta lemmikkiä tohtinut jättää jälkeen, etenkin kun se oli pysynyt hengissä ihmeellisen pitkän ajan, vaikka sekä marsun sekä hamsterin optimaalinen elinikä oli alle 10 vuotta.

Hmm, haistan 5. sukupolven tekevän tuloaan!

Juliet oli löytänyt eläkepäivillään itselleen uuden harrastuksen- auringonoton. Vanhus tuntui menevän aivan sekaisin auringosta.

(Pakko sanoa- mä RAKASTAN Bastiania! Se on  ilmiselvästi korvannut jonkun aukon mun sydämessä, jonka Jay ja Joshua jättivät kuolla kupsahdettuaan... Sniif!<3)

Vaikka yleisesti ajateltiin raskauden kaunistavan, Molly ei ollut laisinkaan tyytyväinen vatsantäyteiseen ulkomuotoonsa. Hän oli sisäisesti ja ulkoisesti businessnainen ja hänen mielestään raskauskilot vain murensivat hänen arvovaltaansa ja auktoriteettiaan.

Sekä Juliet ja Serdar olivat aktiivisesti harrastaneet puutarhurointia vuosikaudet. Olikin vain sopivaa, että Juliet soitti eräänä päivänä paikalle puutarhakerhon edustajan, joka suoritti pienen arviointi kierroksen perheen puutarhassa.

Ihme tapahtui! Rikkaruohoista ja moitesanoista huolimatta Juliet otettiin avosylin kerhon jäseneksi!

Vain, VAIN Molly onnistuu sytyttämään koko mikron tuleen lämmittäessään nuudeleita. Oikea taiturikokki!

Merriotin arkea piristivät satunnaiset sukulaisten vierailut. Richard ja Alice asuivat lähellä, ja työttöminä ollessaan heillä oli paljon vapaa-aikaa käsissään.

It's baby time! (Älkää olko huomaavinanne Bastiania, jonka mielestä sänky on pedattava, ennen kuin on sopivaa avustaa vaimoa synnytyksessä. Siistit simit...)

En ole pitkään aikaan innostunut sim-eläimistä, mutta ovathan ne aika lutuisia... Ehkäpä Merriotitkin saavat Tassun tai Maukun joku kaunis päivä!

Bastian oli ylennyt niin korkealle armeijan hierarkiassa, että hänen oli korkea aika heittää hyvästit pidemmälle hiustyylilleen, joka katsottiin hänen ammatissaan hieman pahalla.

(Jos en tietäisi paremmin, voisi luulla Bastianin olevan perhesim, sillä hän on jatkuvasti leikittämässä tai syöttämässä Chrisiä, kun silmäni vain välttää!)

Kaiken onnen ja onnistumisen keskellä, perhe kohtasi myös vastoinkäymisiä. Molly otti aina työnsä tosissaan ja eräänä päivänä päätti töissä antaa vaistojensa ajamana äänensä eräälle amatööribändille yleisön suosikin sijasta- saaden sen siitä hyvästä potkut!

Chrisistä kasvoi mitä suloisin taapero! Poika oli tullut piirteiltään vahvasti isäänsä (mikä ei tosin ole huono asia, ei sitten laisinkaan!)

.

.

.

Viime osan kommenteissä joku tarkkasilmäinen olikin jo huomannut, etten kertonut laisinkaan Vanessan kohtalosta, joten nyt pääsemme vielä kurkistamaan Vanessa Merriotin elämään!

Vanessa muutti aivan Merriotin perintötalon kulmilla sijaitsevaan rivitaloon. Hän ihastui niistä keskimmäiseen, tuohon vaaleanpunaiseen, jonka vuokrasi yhdessä yliopistorakastettunsa, Maurice Grovesin kanssa.

(Niille, jotka eivät ole sitä vielä päätelleen aiemmista osista, Nessahan on ehdoton suosikkini kaikista Merriotin 4. sukupolven lapsista. En osaa tarkemmin eritellä miksi, mutta se nyt vaan on!)

(Älkää häiriintykö tuosta täysin sisustukseen kuulumattomasta keittiötäsosta, joka on hyvin epäloogisessa paikassa. Kaikesta päätellen peli laskee nimittäin myös asunnoissa olevat kynnykset (vai miksi niitä nyt voisi kutsua) aidoiksi, eli seiniksi. Tämäntakia en voi käyttää laisinkaan asuntoon rakentamaani keittiötä, sillä se on eristetty ruokailutilasta kynnyksellä...)

Pariskunnan talo ei ollut kummoinen, mutta kotoisa, ja siihen oli heidän heikon rahatilanteen takia tyytyminen. Asunnossa oli myös toinen makuuhuone, jonka he jättivät vielä tyhjäksi. Tulevaisuudessa se saisi palvella lastenhuoneena.

Mauricen ja Nessan naapureihin kuului tämä urheiluun hurahtanut herra, joka ei tehnyt mitään muuta, kuin heitellyt koripalloa päivät pitkät. Heidän toisena seinänaapurina asui toinen hieman sekopäinen mies, joka keinui takapihallaan olevassa keinussa päivät päästään.

Vanessa työskenteli ala-asteen opettajana, ja oli saanut kolleegoistaan hyviä ystäviä. Tämä blondi naishenkilö oli ystävistä läheisin ja se, jolle Nessa kertoi aina koulun kuumimmat juorut.

Saanen esitellä, Mr. & Mrs. Groves!

Ei mennyt aikaakaan, kun Vanessa sai huomata odottavansa esikoistaan! Aviopari ei olisi voinut olla onnellisempi, sillä he kummatkin olivat toivoneet perheen lisäystä jo pitkään.

Näin lopetamme viikon 15 parissa! Seuraavat pari osaa tulevat olemaan erittäin kuvarikkaita, joten niiden ilmestymisessä saattaa mennä muutama päivä normaalia ilmestymistahtia enemmän. :)
Mitä mieltä olitte Merriotien uudesta talosta? Entäs Nessan elämästä? Mikä oli suosikki kuvanne?

Seuraavaan osaan!