Koska tuulet puhalsivat oikeaan suuntaan ja olinkin tehnyt tämänkin osan kuvat valmiiksi, saatte nauttia uudesta osasta hieman etuajassa!
Kuten lupailinkin, viikko 14 tulee vielä venymään kolmanneksikin osaksi! Tässä osassa pääsemme kurkistamaan 4. sukupolven nuorten yliopiston jälkeiseen elämään ja paljastan osan lopuilla myös perijän ja hieman perijän alkutaipaletta sukutalossa.
Ollos hyvä, 103 kuvaa at your service!

Ensimmäisenä kurkistamme kuopuksen, Brandon Merriotin elämään. Brandonista ei upeista geeneistä huolimatta tullut perijää, vaan hän muutti kolmioon, Violet Hillsin laitamille.

Vähitellen alkoi myös selvimään syy sille, minkä takia Brandon ei ollut koskaan kiinnostunut niistä opiskelijatytöistä, joihin oli tömännyt yliopistolla ollessaan. Hän olikin kiinnostunut samasta sukupuolesta (joten taitaa olla onni, etten valinnut Brandonia perijäksi.. :D)

Brandon oli tottunut suureen sisarusparveen ympärillään, joten pian asunnon hiljaisuus alkoi käydä kolkoksi. Onneksi apu oli vain lehti-ilmoituksen päässä. Pian hänelle jo sateli kiinnostuneita viestejä, joissa udeltiin vuokrattavana olevan huoneen hintaa.

Ridley Jenkins oli se onnekas, joka sai kunnian ryhtyä Brandonin kämppikseksi. Miehet tulivat erittäin hyvin toimeen keskenään, joten minkäänlaisia ongelmia asumisjärjestelyissä ei syntynyt.

Helloou there townie! Taidankin laittaa sinut korvantaakse ja jos hyvin käy, pääset joku sukupolvi vielä liittymään tähän legacyyn...!

Vaikka Brandonin ja Ridleyn aikataulut eivät usein menneetkään yksiin ( Ridley työskenteli päivisin opettajana, kun taas Brandonin työ oli pääasiassa iltapainotteista), he tuntuivat jotenkin löytävän aikaa yhteiselle tekemiselle.

Jossain vaiheessa väistämätön tapahtui- Brandon ja Ridley huomasivat rakastuneensa toisiinsa, ja heidän yhdessä asumisensa saikin aivan uudenlaisen sävyn.

(Brandon on ilmiselvästi jättänyt jotain kertomatta...)

Ja näihin tunnelmiin jätämme Brandonin ja Ridleyn ja siirrymme sisarusparvessamme eteenpäin...

...nimittäin Maxxieen! (Tiedän, monet teistä toivoivat Maxxiesta perijää, mutta minulla oli jo kauan ollut toisia suunnitelmia ;))

Maxxie osti itselleen tontin Hamilton Roadilta, jolle rakennutti pienen talon, johon kuului keittiön lisäksi neljä huonetta. Talo itsessään ei ollut kummoinen ja kalustuskin oli hädin tuskin tyydyttävä, mutta siihen oli tyytyminen. Max oli jo pitkään unelmoinut urasta politiikan parissa ja toivoi sen poikivaan pankkitililleen simeleonin jos toisenkin.

Romantiikka siminä Maxxie ei jahkaillut kauaakaan, ennen kuin päätti alkaa katsastamaan kaupungin naistarjontaa.

(Laurel oli yhä kuvioissa... tosin väliaikaisesti.)

Romantiikka simit...

Vaikka Violet Hillsillä oli tarjota naisia Maxxien joka sormelle, tämä tumma kaunotar oli se, johon Max iski silmänsä pysyvämmin. Lily työskenteli paikallisessa sairaalassa, ja haaveili pysyvämmästä urasta lääketieteenparissa.

Lily pienen muodonmuutoksen jälkeen.
(BTW, kaikesta päätellen myös Maxxie oli -yllättävää kyllä- valmis sitoutuneempaan parisuhteeseen, sillä hänen muistonsa kihloista oli POSITIIVINEN?!)

Maxxie ja Lily rakastivat yhteistä elämäänsä, mutteivät suunnitelleet naimisiin menoa vielä aikoihin. Lily, joka oli luonteeltaan kovin rahan perässä, halusi edetä jonkin aikaa urallaan ennen kuin edes harkitsi lapsien hankkimista ja paikoilleen asettautumista. Maxxiekin oli enemmän, kuin tyytyväinen heidän tilanteeseensa, ja etsiskeli yhä töitä politiikan saralta.

Tämä säälittävä hökkeli oli se, jonka Alice ja Richard saivat rahoillaan aikaiseksi.

Richard ja Alice olivat kuin vanha pariskunta oltuaan yhdessä niin monta vuotta. Alice etsiskeli töitä tieteiden parista, sillä hän oli valmistunut pääaineenaan kemia. Työpaikat olivat kuitenkin laman takia vähissä, joten Alice keskittyi täysin taitojensa kerryttämiseen, kuten tietotavoitteisen kuuluukin.

Richard ei saanut koskaan aikaiseksi kertoa Alicelle syrjähypystään tämän sisaren kanssa. Mies oli tullut siihen tulokseen, että mitä Alice ei koskaan saisi tietää ei voinut myöskään satuttaa häntä.

Richard oli myös löytänyt itselleen ystävän Lilystä, joka tosin tuntui välillä pitävän miestä pilkkanaan.

Kysymys kuuluukin, kumpi heistä saa perijän tittelin?

Onko se Vanessa, perheeseen keskittynyt nuori neito, joka kihlautui viime osan lopuilla yliopistolla tapaamansa Mauricen kanssa?

Vai onko perijä sittenkin Molly, perheen rämäpäinen poikatyttö, jonka unelmissa on ansaita tolkuton määrä mammonaa?

Merriotien talolla Juliet ja Serdar olivat tehneet päätöksensä.

Ei mennyt kauaakaan, kun Molly oli jo hankkinut teinivuosiensa aikaisen työpaikan takaisin.

Molly päätti juhlistaa perijäksi valitsemistaan romanttisilla treffeillä kihlattunsa Bastianin kanssa downtownissa. (Unohditteko jo, että Mollykin oli kihloissa...? ;))

Pimpelipom! ...tämähän on legacy, eikös?

Selvä on Bastian, toiveesi on lakini!

Pienen muodonmuutoksen kokenut Bastian Merriot, joka on vaimonsa tavoin hyvin rahaan keskittynyt henkilö. Hän haaveilee urasta armeijassa, ja toivoo ylenevänsä aina armeijan johtoon saakka.

Myös Molly sai kokea pienen muodonmuutoksen.

 

Näin loppuu (vihdoin) viikko 14! Ensiosassa tapahtuu paljon muutoksia, sillä perhe joutui bugien hyökkäyksen takia tekemään taktisen perääntymisen kokonaan uuteen taloon!
Mielipiteitä- niin hyviä kuin niitä pahojakin otetaan vastaan! Mitä mieltä olet Bastianista? Entä Mollyn valitsemisesta perijäksi?
Let me know!