Viimeksi tapahtunutta: Legacyn aloittaja, Colin Merriot kotiutui Forkshiren naapurustoon, jossa hän yritti koota hökkelimajoituksesta ihkaoikeata taloa. Työskenneltyään jonkin aikaa poliisina, hän sai unelma-alaltaan töitä koehenkilönä. Hän tapasi Jeannien, jonka hän vei kaikessa hiljaisuudessa vihille. Pari aloitti yhteisen elämänsä aivan viime jakson lopulla.

59 kuvaa!

Koska Jeannie on niin mahtava, hän toi heti ensimmäisenä virallisena työpäivänään mukanaan ylennyksen ja tukun rahaa.

Eikä Colin jäänyt kihlatustaan juuri jälkeen. Paitsi muutaman sata simeleonia.

Jeannie toi mukanaan myös lukuisia ystäviä, jotka olivat välttämättömiä ylennyksiä silmällä pitäen.

Tässäkään Colin tuskin jäi Jeanniesta jälkeen, tosin herran juttukumppaneisiin kuului vain pari vanhusta sekä hänen punatukkainen faninsa, jonka hän oli hurmannut upealla rap- esityksellään.

Toisen sukupolven aika!

Raskaus puki Jeannieta. Nainen oikein hehkui terveyttä ja hyvinvointia.

Colin.. oli taas oma ailahtelevainen itsensä. Toisaalta, kyllä minuakin suututtaisi syödä vihreää, löyhkäävää neliönmuotoista lättyä, jonka ainoa lisuke olivat sen ympärillä pörräävät kärpäset.

RAHAA!

Jeannien raskaus alkoi päivä päivältä käydä raskaammaksi, eikä nainen lopulta voinut tehdä muuta, kuin valittaa. Hänen päivänsä kuluivat syödessä, vessassa ravatessa ja nukkuessa, eikä hän ehtinyt edes ajatella hauskanpitoa, kun taas jokin näistä tarpeista vaati hänen huomionsa.

Kaikesta tästä sekä Colinin työstressistä huolimatta parin suhde ei olisi voinut olla parempi. Tieto ensilapsen syntymästä sai heidät varautumaan jo hyvissä ajoin, ja ostamaan kaikenlaista vempainta aina syöttötuolista kehtoon.

Synnytyksen lähestyessä myös avioliitto kävi yhä ajankohtaisemmaksi. Koska Merrioteilla ei ollut vielä suurtakaan tuttavien tai sukulaisten klaania ympärillään, he päättivät suorittaa seremonian upouudessa lastenhuonessa. Seinät oli maalattu sinisiksi, sillä Colin toivoi heidän esikoisestaan poikaa.

Vain päivän hiljaiselon jälkeen alkoi tapahtua, kun Jeannien supistuksen alkoivat keskellä ruokailutilaa.

Colin avusti henkisesti synnytyksessä...

Colinin ennustuksista huolimatta pienen, sinisen huoneen uusi asukki olikin tyttövauva, joka nimettiin Samanthaksi (Sam lyhyemmin).

Koska Sam nukkui suurimman osan päivästä, Jeannie nautti uudenlaisesta vapaudestaan ulkoilemalla, lukemalla kirjoja...

Ja syömällä roskaruokaa. Se oli tapa, josta oli hankala päästä raskauden jälkeen eroon.

Merriotien elämä pyöri täysin Samanthan ympärillä. Nuori äiti ja isä miltei palvoivat maata pienokaisensa jalkojen alla.

Kenties Sam kaipaisi veljen tai sisaren seurakseen?

Debbie (Colinin fanityttö) oli yhä kuvioissa ja hänestä oli vuosien saatossa tullut Colinin läheisin ystävä. Colinilla tosin on hieman erikoinen tapa osoittaa kiintymystään.

Päivät lensivät kuin siivillä ja pian vietettiin jo Samanthan syntymäpäiviä.

Samanthasta kasvoi suloinen ja vekkuli nuori neiti, joka oli ulkonäöltään tullut ihoa lukuunottamatta täysin isäänsä.

Perheen (yhä vähäisillä) varoilla oli hankittu maalausteline, sillä Jeannie oli jo pitkään haaveillut tavasta toteuttaa luovuuttaan.

Luovuudenpurkaukset tosin saivat jäädä lyhyiksi, sillä Samantha vaati vanhempiensa herkeämätöntä huomiota lähemmäs 20 tuntia vuorokaudesta.

Ja kyllä, Jeannie oli jälleen raskaana. Näinollen hänellä oli mahdollisuus olla päivisin kotona lepäämässä ja siinä ohessa pitämässä huolta esikoisestaan.

Voi mikä ihana pikku...

..niin mitäköhän olin sanomassa. Samanthan lutuisen ulkomuodon alla piili oikea monteri.

Opettaja...? Olenko ainoa, joka ei pysty kuvitella Colinia opettamasta luokallista lukioikäisiä? 8D

Jeannien toinen synnytys ei ollut sen mukavempi, kuin ensimmäinenkään.

Colinkaan (edes keski-iän muodonmuutoksen koettuaan) ei osannut olla vaimolleen avuksi, vaan tyytyi kauhistelemaan prosessia käsiään dramaattisesti heilutellen.

Tällaisen pienen nyytin Merriotin perhe sai lisäyksekseen. Saiko Colin vihdoin kaipaamansa poikalapsen..?
Se selviää ensiosassa!

 

Kysymys: Olenko ainoa, vai onko kuvieni laatu heikohko? En tiedä johtuuko se .jpg- muodosta, vai lukuisista käsittelyprosesseista (paintshop pro + photobucket) ennen tänne lisäämistä. Mielipiteitä, apuja ja ehdotuksia laadun parantamiseksi otetaan lämmöllä vastaan! :)