Hiphei, nyt on yliopiston aika!
Varoitan jo etukäteen, että tämä osa tulee olemaan huomattavasti lyhyempi, kuin normaalit osani (vain 40+jotain kuvaa). Tämä johtuu siitä, että olin vahingossa ladannut
modista yliopiston lyhennyshackeista sen lyhyimmän, joka lyhentää lukukauden 24 simtuntiin. Mikä on VÄHÄN. Tämän vuoksi Merriotin lapsikatras tuskin ehti tehdä muuta, kuin kerätä taitopisteitä & kerryttää opintopisteitään.

Samoin te, jotka olette odottaneet Merriotejen nuoruuden rakastettujen jatkavan tarinassa, joudutte pettymään, sillä yrityksistäni huolimatta Nerissaa tai Jeffiä ei löytynyt yliopistoon lähetettävien teinejen luettelosta laisinkaan?! Tämän vuoksi Sam ja Josh joutuvat uuden haasten eteen- mistä löytää uusi rakas?

Vaikka asuntoloissa asuminen olisi ollut yhtä sosiaalista juhlaa, Merriotien lapset päättivät laittaa stipendirahansa yhteen ja vuokrata pienen asunnon yliopistolta. Siellä he voisivat rauhassa kerryttää taitojaan ja elää opiskelijaelämää, ilman julkisia vessoja ja loputonta meteliä.

Joshua, Sahara ja Samantha. Merriotien toisesta sukupolvesta kasvoi oikein hyvännäköinen joukkio!

Kaikki kova työnteko palkittiin, kun kaikki perheen opiskelijanuoret pääsivät jatkamaan yliopistolla toista vuottaan, saatuaan ensimmäisellään vain huippuarvosanoja.

Toisen lukuvuoden jälkeen perheen jäsenet saivat mahdollisuuden vaihtaa tavoitettaan. (Heitin arpaa vaihtoivatko he vai eivät.)  Vain perheen esikoinen, Samantha pääti vaihtaa romantiikkatavoitteensa uuteen, hieman laiskempaan elämäntyyliin- nautintoon. Samanthasta ei kyllä ollut kummoiseksi romantiikkasimiksi, jos minulta kysytään.

Pian ajankohtaiseksi tuli myös pääaineiden valinta. Joshua, jonka elämäntavoite oli saada 20 hyvää ystävää, päätti lukea valtiotieteitä. Hän koki uran politiikan parissa tavoitteelleen sopivaksi, sillä poliitikkojen tuli pitää yllä hyviä suhteita muihin kaupunkilaisiin. Samantha, joka unelmoi urasta journalismin parissa, valitsi pääaineekseen kirjallisuuden. Sahara, joka ei havitellut mitään tiettyä uraa (hänelle riitti, kunhan siitä saisi kahisevaa- ja mielellään paljon), valitsi filosofian omaksi pääaineekseen.

Vaikka opiskelu oli yksinäistä puuhaa, saattoi kampuksella välillä törmätä aivan uusiin tuttavuuksiin. Etenkin Samantha oli läheisissä suhteissa erään Jay-nimisen punapään kanssa.

Awww<3

Kun Samantha kieltäytyi valmistamasta enää yhtään ateriaa sisaruksilleen toisen lukuvuoden jälkeen, Merriotit olivat päättäneet siirtyä pelkkää-pizzaa-ruokavalioon. Opiskelujen loppupuolella se alkoi näkyä myös yhden jos toisenkin vyötärölinjassa.

Vihdoin ja viimein (Todellakin! Huh!) yliopistoaika oli ohitse ja kaikki perheen lapsista valmistui päälle 3:n keksiarvolla.
Kuka heistä olisi Merriotien perheen perijä? Sen saatte tietää ensiosassa!