Moikka! Aikatauluni on näemmä hieman joustavaa sorttia, lupailin tätä osaa jo maanantaille, mutta julkaisu venyikin sunnuntaihin. Heh! Töitä on tällä hetkellä niin paljon, että sitä pursuu jo korvistakin ulos! Onneksi olen kuitenkin löytänyt hetken jos toisenkin myös Merrioteille, ja seuraavakin osa on jo kokonaisuudessaan pelattu.
Viime osassa 8. sukupovlen perijätär, Cassie Merriot, matkasi yliopistolle! Tämä osa kertookin hänen kommelluksistaan kampuksella.

Kuvia 109kpl (.png)! Olkaatte hyvät!

Cassie Merriot luuli muuttavansa aivan tavanomaiseen asuntolaan kampuksen laitamille, mutta saikin yllättyä positiivisesti. Hänen isänsä (itse rokkijumala Eddie, jos muistatte ;)) oli tehnyt avokätisen lahjoituksen yliopistolle, jolla oli hankittu upouusia luksusasuntoloita yliopiston varakkaammille oppilaille.

Asuntolassa asui Cassien lisäksi kolme muuta opiskelijaa. Vicky Wells ja Erin Evans, jotka kummatkin olivat Cassien isoisoisän Chrisin entisiä heiloja (erittäin hyvin säilyneitä sellaisia...!) sekä herra Antonio, joka oli pahamaineisen salaseuran jäsen.

Cassie ei ollut koskaan ollut sitä sosialisoivaa tyyppiä, joten viihtyikin hyvin asuntolan rauhassa, jossa hän pystyi harjoitella maalausta tai opetella muita yliopistolla vaadittavia taitoja.

Antonio ja Vicky olivat onnistuneet kehittämään pienimuotoisen romanssin keskenään. Parilla oli paha tapa julkistaa rakkautta asuntolan yleisissä tiloissa, Cassien kauhuksi.

Cassie päätti pian, että tahtoi tehdä taidetta myös ammatikseen. Koska Merriotit olivat kovin varakkaita (ja perijättärenä Cassie tulisi saamaan oman osansa mammonasta), ei ollut minkäännäköisiä paineita menestyksestä taidealalla.

Ensimmäisen lukukauden jälkeen tuttu naama ilmestyi asuntolaan! Niles Jarves, Cassien ensirakkaus oli pitänyt sanansa ja liittyi muiden opiskelijoiden seuraan!

Ei mennyt aikaakaan, kun pari löysi jälleen yhteisen sävelen.

Niles valitsi pääaineekseen psykologian. Hän oli lapsesta saakka unelmoinut ammatista poliisina (tai, noh, supersankarina, mutta sellaiset haaveet olivat vain lapsille... vai olivatko?)

Pikkuhiljaa Cassielle oli tullut epäilyksiä hänen ja Nilesin tulevaisuudesta. Cassie piti Nilesista, paljonkin, mutta enemmänkin parhaana ystävänä, kuin rakastajana. Cassie-raukka ei vain tiennyt, kuinka ottaa asian puheeksi poikaystävänsä kanssa. Kaiken lisäksi asuntolan Antonio tuntui iskeneen silmänsä häneen, mikä tuntui tekevän tilanteesta entistä vaikeamman.

(Nilesilla ja Cassiella ei ole laisinkaan kemiaa... Se yksi salama, joka heillä oli teini-iässä on aikuistumisen myötä kadonnut kuin tuhka tuuleen... Harvoin laitan sim-pariskuntiani naimisiin edes kahden salaman kemialla, saati sitten yhdellä salamalla.)

(Tämän herran nimi on Giles "Gil" Richards. Muistatteko hänet viikolta 25?)

Gil ja Cassie tulivat juttuun paremmin kuin hyvin (2 salamaa kröhöm!). Herra ei tuntunut edes hätkähtävän Cassien intohimoista rakkautta kummitustarinoihin.

Tilanne tuntui pikkuhiljaa lähtevän täysin käsistä. Niles oli paikalla todistamassa Cassien syrjähyppyä, mutta ei vain suostunut hyväksymään sitä tosiasiaa, että Cassie tahtoisi mielummin olla jonkun toisen kanssa, kuin hänen. Olihan hän jättänyt (lupaavan?) myyjän uransa Violet Hillsissä ja lähtenyt yliopistolla ollakseen ensirakkautensa kanssa.

Nilesin ja Cassien viettäessä vuosipäiväänsä trooppisessa ravintolassa Stadissa, Cassie pystyi viimein ottamaan tunteensa puheeksi ja kertoi haluavansa erota. Niles-raukka ei ottanut uutisia kovin hyvin vaan teki ison kohtauksen keskellä vilkasta keskustaa.

Tuli pian selväksi, etteivät Niles ja Cassie voineet enää asua saman katon alla. Niinpä Cassie pakkasi tavaransa ja muutti samaan opiskelija-asuntoon, jossa hänen isoisänsä Lucas tovereineen oli asunut opiskeluaikoinaan.

Cassien viimeinen opiskeluvuosi sujui kovin rauhallisissa merkeissä. Hän piti kovasti pienestä asunnostaan, jossa hän kirjoitti ahkerasti lopputyötään ja hoiti muita askareitaan. Hän jatkoi myös Gilin tapailua, johon oli korviaan myöten ihastunut. Toisinaan hän ajatteli Nilesia, mutta antoi miehen ottaa itse yhteyttä, jos halusi olla yhteydessä tulevaisuudessa.

Eräänä keväisenä päivänä Niles viimein saapui vierailulle. Hän kertoi ajatelleensa asioita ja oli kovin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa. Pitkän juttelun jälkeen he päättivät Cassien kanssa pysyä yhä ystävinä, kaikesta tapahtuneesta huolimatta.

Cassien valmistumisen kunniaksi Gil ja Cassie menivät kihloihin! Cassie itse oli kovin tyytyväinen valintaansa, eikä malttaisi odottaa, että saisi esitellä kihlattunsa perheelleen.

Valmistujaiset!

Gil sopi perheeseen, kuin nappi silmään, vaikka hän olikin kovin hämmentynyt perheenjäsenten jatkuvista rakkaudenosoituksista. (Lucas ja Adele eivät muuta tehneetkään, kuin kiehnänneet keskenään..:D)

Juhlien jälkeen Cassie hyppäsi taksin kyytiin, joka Violet Hilssin sijaan viiletti aivan toisaalle! ...kyllä, tämä perhe muuttaa ihka uuteen naapurustoon. Siitä lisää seuraavassa osassa!

...

Te, jotka piditte Nilesista, EI HUOLTA! Herraa tullaan näkemään myös tulevaisuudessa, sillä hän vaihtaa naapurustoa perheen mukana. :)

Jos ihan totta puhutaan, en ollut suunnitellut Cassien miehenvaihtoa lainkaan. Tuntui vaan kovin inhottavalta pakottaa Niles ja Cassie naimisiin, jos heillä ei ollut mitään todellisia tunteita toisiaan kohtaan. Nileskaan ei edes hätkähtänyt, kun Cassie pelehti poreammeessa Antonion kanssa.. D:

Mutta kommenttia? Kysyttävää? Huomautettavaa? Neuvoja, poliittisia kannanottoja tai muita mielipiteitä? ;D