Noniin, pienen tauon jälkeen saatte pienen väli-osan! Tämä osa kertoo Merriotien perheen 14:sta viikosta - tarkemmin sanottuna ajasta ennen yliopistoa. Osa 2 keskittyy sitten yliopistoon ja koska pystyn, osaa 2 seuraa vielä osa 3, jossa paljastan 4. sukupolven ei-perijöiden tulevaisuutta sekä itse perijän. (Ellen sitten yhdistä osaa 2 ja 3.. We'll see!)
Tiedän, monet varmasti odottivat pääsevänsä jälleen äänestämään omaa suosikki lasta perijäksi, mutta olen pelannut nyt sellaiseen vaiheeseen, että päätin perijän kylmästi itse. :D Taisi muuten olla hankalin valinta IKINÄ...

Kuvia säälittävät 66 kappaletta! Varoitus: Brandon-painotteinen!

Muistatteko Royn? Mollyn suhde pojan kanssa oli alkanut pikkuhiljaa lämpeämään, ja he jakoivatkin ensisuudelmansa Merriotien talon takana, piilossa Mollyn sisarusten uteliailta silmiltä.

Suurperheessä syntymäpäiviä vietettiin harvasen päivä ja eräälle maanantaille niitä sattui kolmet samanaikaisesti.

Maxxiesta kasvoi nautintoa rakastava nuori hurmuri. Hän päätti jo nuorena tähdätä korkealle, ottaen iso-setänsä tavoin tavoitteekseen päästä Violet Hillsin pormestariksi.

Vaikka Merriotien perintötalossa oli neliöitä vaikka muille jakaa ja maata talon ympärillä rutkasti, alkoi suurperheeltä loppua huoneet kesken. Vanessa oli vuosien saatossa tottunut siihen, että hänen ullakkohuoneessaan vallitsi ainainen rauha verrattuna muun talon meluun ja melskeeseen. Maxin astuessa teinin saappaisiin siihen oli kuitenkin tultava muutos, sillä pojan oli määrä jakaa huone sisarensa kanssa.

(Syy, minkätakia miespuolinen perijjä voisi tulla kyseeseen... ;))

Jopa yön pimeydessä Merriotien talon edustalla oli vilkasta.

...milloin joku teinityttöjen kosijoista toi lahjoja...

...milloin joku perheen teineistä oli pahanteossa.

Maxxiekin tahtoi nautinto/romantiikka- siminä saada oman osuutensa sutinasta, mutta turhaan. Tämä punapää ei lämmennyt pojan hurmausyrityksille laisinkaan.

Richard (Alicen poikaystävä) oli yhä hyvää pataa kaikkien Merriotin tyttöjen, etenkin Vanessan kanssa. Vanessa, joka näytteli taitavasti parhaan kaverin roolia oli tosiasiassa korviaan myöten ihastunut Richardiin. Perhe-siminä Nessa kuitenkin vannotti pysyvänsä kaverius-asteella Richin kanssa myös yliopistolla, jonne he kaikki olivat muuttamassa seuraavaksi lukuvuodeksi. Julietin ja Serdarin kanssa kotiin olisi jäämässä vain Brandon, jolla oli vielä muutama simipäivä ennen teiniksi kasvamista.

Perheen vanhempien lasten lähdettyä yliopistolle Juliet ja Serdar löysivät jälleen aikatauluistaan aikaa toisilleen (vaikka lasten määrästä päätellen sitä oli ollut aiemminkin vaikka muille jakaa...) Brandon oli erittäin helppo lapsi, joka viihtyi hyvin leikkien itsekseen huoneessaan vanhempiensa viettäessä romanttisia hetkiä alakerrassa.

Viimein oli Brandon Merriotin, 4. sukupolven nuorimmankin aika kasvaa teiniksi ja liittyä sisarustensa seuraan kampukselle!

Brandonille arpoutui veljensä Maxxien tapaan tavoitteekseen nautinto. Hän haaveilee 100 000 simeleonin ansaistemisesta.

.

.

.

Pieni yliopisto-teaser ennen muodonmuutoksia! Kuten huomaattekin Richard on liittynyt poppoomme seuraan yliopistolle!

 

Mielipiteitä? Kysymyksiä? Kommentteja? Lempivärisi? Let me know -> ;)