Uskokaa tai älkää... UUSI OSA! :D

Tämä taitaa olla henkilökohtainen ennätykseni, sillä edellinen osa tuli EILEN. Eli jos et ole vielä ehtinyt lukemaan sitä, lueppas ensin tämä. En vaan millään malttanut olla julkaisematta tätä osaa. Olkoon nyt vaikka sen kunniaksi, että tänään olen virallisesti aloittanut uudessa työssäni! :)

Kuvia 139 kpl (.png), eli antakaa koneidenne ladata rauhassa sivua ennen lukemisen aloittamista :)

Cassien käyskennellessä kampuksella, muun perheen elämä jatkoi samaa vanhaa arjen kiertokulkuaan. Lucas ja Adele nauttivat eläkepäivistään, Eddie nautti artistina saamastaan suosiosta ja rokkijumalan tittelistään. Juliana havitteli yhä arkkitehtuuri- uran korkeinta jakkaraa samalla kun perheen pienin, Colin, kävi ahkerasti koulussa.

Kyllä, tämä on perheen uusi naapurusto Sardine (heh, en sillä hetkellä keksinyt parempaakaan:D). Perhe oli kaiken muuttotohinan keskellä myös rakentanut itselleen uuden talon! Tehkäämme pieni kierros!
(En olisi halunnut luopua perheen vanhasta talosta, mutta rantatontteja ei pysty muuttamaan naapurustosta toiseen...)

Takapiha & tonttia

Eteinen ja alakerran aula

Olohuone

Lucasin ja Adelen makuuhuone

2. kerroksen aula

Keittiö ja ruokailutila

Lastenhuone (tällähetkellä Colinin käytössä)

Tulevan 9. sukupolven huone

Eddien ja Julianan makuuhuone sijaitsee kolmannessa kerroksessa.

3. kerroksen aula/ Kirjasto.

Cassien ja perheeseenliittyneen Gilin makuuhuone.

Lisäksi talossa on kuusi vessaa, joista ei ole tämän parempaa kuvaa. Talo on vielä kovin keskeneräinen, mutta tulee saamaan paremman ulkomuodon, kunhan perhe ensin kotiutuu uuteen ympäristöönsä.

Perheeseen muuttanut Giles "Gil" Richards sai ainakin tällä erää heittää hyvästit rakkaalle hatulleen! Mies paljastui kovin ujoksi ja vakavaksi tapaukseksi- aivan kuten kihlattunsakin. Hän on tietotavoitteinen neitsyt, joka haaveilee urasta oikeustieteiden parissa.

Cassieta lykästi. Hän löysi ensiyrittämällä töitä omalta alaltaan. Hän joutuisi aloittaa matkamuistomyymälästä, mutta oli päättänyt joku päivä perustaa uuteen naapurustoonsa pienen taidegallerian. (Sardinen naapurusto on siitä erikoinen, että siellä on tällä hetkellä enemmän yhteisötontteja, kuin asukkaiden taloja. Olen rakennellut jos jonkinmoista rakennusta tunti toisensa perään, simieni iloksi.)

Perheeseen tutustumaan tullut naapuri pääsi kauhistelemaan perheen huonoja ruokatapoja. Ruokaa lenteli milloin minnekkin perheen täyttäessä vatsojaan.

Olen tullut siihen tulokseen, että jos perheen aiemmat kissat olivat aika hassuja tapauksia, niin Tommy on täysi idiootti! :D

Lucas ei rakastanut ketään yhtä paljon, kuin Adelea- oli tällä huono rakko tai ei. Vanhukset saattoi löytää milloin mistäkin pussailemasta tai halailemasta, kun kukaan ei ollut katsomassa.

Perheen sopeutuminen uuteen naapurustoon ja tonttiin oli käynnistynyt hyvissä merkeissä, kunnes eräs päivä perhe koki suuren järkytyksen.

Kaikkien rakastaman isoäiti Adele Merriot oli kaikessa hiljaisuudessa menehtynyt. 6. sukupolven puoliso, sinua tullaan kaipaamaan. :( Voi Lucas-parkaa!

Edwardin elämä sai kokea myös toisen järkytyksen. Hän oli pitkään nauttinut saamastaan suosiosta, muttei ollut huomannut sen hitaasti hiipuvan. Hän sai pian huomata saaneensa huomattavan alennuksen takaisin studioartistiksi. Ed joutuisi kilpailemaan suosiostaan ja ylennyksistä uusien, nuorten lupaavien artistinalkujen kanssa saadakseen vanhan statuksensa takaisin.

Keski-iän kriisistä kärsivä Eddie päätti tarttua haasteista helpoimpaan- kilojen karsimiseen paikallisella salilla.

(Aivan kuten kerroinkin, Nileskin muutti uuteen naapurustoon Merriotien mukana. Lisää herrasta ja hänen elämästään ensiosassa!)

(Colin, uskoisin että kiipeilytelineissä tehdään jotain muutakin, kun roikutaan lihasta liikauttamatta tunti toisensa perään...?:D)

Lucas oli eläkkeellä ollessaan aloittanut toisen työn paikallisessa koulussa. Hetkessä hän oli ylennyt jo sijaisopettajaksi!

(Julianaa näkyy tässä osassa jostain syystä erittäin vähän.. rouva on yhä elossa, ei huolta! :))

Kaikki perijöistä maalatut maalaukset olivat tuhoutuneet perheen muuttaessa uuteen naapurustoon. Taiteilijana Cassie otti tehtäväkseen maalata ruokasalin seinille uudet taulut kertomaan perheen pitkästä historiasta.

Eddie oli jo jonkin aikaa käyttäytynyt erikoisesti. Herra oli viettänyt monta salamyhkäistä tuntia tietokoneella, suostumatta kertomaan, mitä oikein puuhasteli.

VIIMEIN! Juliana oli viimein saavuttanut uransa viimeisen ylennyksen aina Sardinen viralliseksi kaupungin suunnittelijaksi.

Perhe sai pian kuulla muitakin ilouutistia! Yhdeksäs sukupolvi oli jo matkalla tähän maailmaan. Ei menisi aikaakaan, kun uusi talo täyttyisi pienten jalkojen tepastuksesta.

Pian Eddien salamyhkäisyyskin sai selityksen. Se on tämä rakennus! Tämä pikkuruinen talo on Edwardin ensimmäinen yritys, ravintola nimeltään The Merriot's.

Ravintolan pyörittäminen oli rankkaa hommaa. Eddiellä oli vielä opeteltavaa siinä, mistä asiakkaiden kanssa saattoi puhua ja mistä vaieta.

The Merriot's sai heti hieman suosiota, sillä se oli pienen naapuruston ainoa ravintola kirkon tarjoaman hääruokailun sekä keilahallin pikaruokalan lisäksi.

Aivan kuten aiemmin jo kerroinkin, Colinista tuli romatiikkaa tavoitteleva nuori mies! Kovin isänsä näköinen, sanoisin.

Loppuun vielä hieman romantiikkaa. :) Eddiekin näytti viimein päässeen yli keski-iän kriisinsä!

...

Seuraavassa osassa pääsemmekin sitten jo YHDEKSÄNTEEN SUKUPOLVEEN! :O :D Ihan uskomatonta...

PS: ARGH!! Tämä vuodatuksen uusi teksti editori näyttää pilaavan sivupohjani värit + fontit jne ihan kokonaan.. toivottavasti saan asian korjattua.