Tervetuloa lukemaan Merriotin perheen legacyn alkutaipaletta!
Olen pelannut useita legacyjä kyllästymiseen saakka, mutta pitkästä aikaa olen jaksanut innostua ihan perus-pelin pelaamisesta ilman sen suurempia suhdekiemuroita. Eli ainakin näillä näkymin tämä LC tulee perustumaan ihan siihen olennaiseen- eli simejen elossa pitoon.


Tämä osa käsittää lähemmäs 60 kuvaa ja jonkinverran tekstiä. Valitan keskeneräistä ja epäsymmetristä ulkoasua, en ole koskaan ollut haka tällaisissa asioissa...
Lukemisen iloa ja kommentit ovat ihania. :)

Tällaisesta pienestä hökkelistä keskellä tiheästi asutettua Forkshiren naapurustoa tarinamme alkaa. Herra Merriotin vähäisten säästöjen takia talon lattialle ei saatu edes halpaa muovimattoa. Sisätiloihin saatiin hädintuskin WC sekä kovapatjainen sänky pakottavia tarpeita varten.

Saanen esitellä Colin Merriot. Colin on suosiotavoitteinen ja on ollut kiinnostunut tieteestä jo lapsuudestaan saakka.
Hänen unelmissaan hän työskentelee joku päivä omassa laboratoriossaan kuin hullu tiedemies konsanaan! Tällaisten unelmien saavuttaminen on tällähetkellä kuitenkin vielä kaukana.

Jos jotain hyvää pitää sanoa Colinin kivisestä alusta, ainakin hänen on onnistunut ostaa tontti rauhaisalta omakotialueelta, jossa hänen tulevan perheensä on taatusti mukava asustaa. Naapuritkin tuntuvat olevaan siitä sosiaalisemmasta päästä (keskustelun tasosta en tosin ole niinkään varma, kun katselee Colinin ilmeitä).

Valitettavasti tiede-uralta ei löytynyt vapaita työpaikkoja, joten Colin tyytyi vapaana olevaan vartijan pestiin. Vaikka työvuorot olivatkin öisin, hän ainakin tienasi kohtuullisesti- ainakin verrattuna koehenkilöiden peruspalkkaan.

Koska rahasta oli pulaa, Colin päätti ryhtyä tienaamaan räppäämällä tien vieressä. Kun päivä muuttui illaksi, hän oli jo saanut itselleen fanin punapäisestä neidosta.

"Rakas päiväkirja, tämä vihreä pilvi seuraa minua päivä päivältä sakeampana. En tiedä kauanko enää kestän ilman juoksevaa vettä..."

Onneksi hätä keinot keksii!

Koska Colinin asumus oli säälittävä hökkeli, mies vietti kaiken vapaan aikansa ulkosalla, toivoen jonkun suloisen neitokaisen sattumalta kävelevän talonsa ohi.
Tuloksetta. Kaikki ohikulkijat olivat joko eläinkunnan edustajia, väärää sukupuolta tai vanhuksia.

Ahkera työnteko alkoi tuottaa tulosta, kun Colin saapui kotiin eräänä päivänä ylenyksen kera!

I HAZ SHOWER!!! :D :D

Colinin tuuri ei ollut kuitenkaan tarttunut naisrintamalle. Tällainenkin suloinen ilmestys käveli Merriotin talon ohi juuri kun Colin raatoi poliisiopistolla.

Raataminen tuotti kuitenkin toivottua tulosta ja pian Colinin hökkeli alkoi jo muistuttaa ihan oikeaa taloa.

Vihdoin! Saanen esitellä "Geenit, jotka haluan legacyyni!"

Kaikesta päätellen myös Colin haluaa nämä geenit legacyynsä. Nainen esittäytyi Jeannie Grundstromiksi.
(Josta tulee pian Jeannie Merriot muhaha!)

<3

Jeannien tapaaminen tuskin muutti Colinin päivärytmiä.
Aamut hän käytti sotkuisen poikamiesboksinsa kuuraamiseen, päivät hän kulutti uuvuttamalla itsensä töissä ja illat kotona Jeannien kanssa.

Colin alkoi vähitellen olla jo kurkkuaan myöten täynnä poliisin opintoja ja fyysistä rasitusta. Päivien surffailun jälkeen hänen onnistui löytää ilmoitus avautuvasta työpaikasta koehenkilönä. Jonka hän tietenkin otti vastaan riemusta kiljuen. Ei enää turhauttavia työpäiviä alalla, joka ei Colinia voinut vähempää kiinnostaa!

Koska tämä on legacy (ja koska Merriotin perheen varat olivat Colinin työpaikan vaihdoksen jälkeen nollilla), Colin päätti eräänä hämyisenä syysiltana kosia Jeannieta.

Jeannie Grundstrom on suosiotavoitteinen sim, joka haaveilee kokonaisesta pörröisten ystävien armeijasta (20 hyvää lemmikkiystävää). Valitettavasti tiedän jo nyt, että naisraukan tavoite jää täyttämättä, sillä en jaksa hääriä simien lemmikkejen kanssa, kuin pienen hetken kerrallaan.

Mikäs sen mukavampi tapa juhlistaa kihlautumista & yhteen muuttoa, kuin toisen sukupolven alulle laitto...? ;)

Colinin ja Jeannien talo sai kokea pienen muodonmuutoksen Jeannien 8,000 simeleonin ansiosta. He rakennuttivat itselleen oman pienen lemmensoppen (makuuhuoneen) erikseen muusta huoneista, jonne voisivat vetäytyä viettämään romanttisia hetkiä kahden kesken.

Pariskunnan yhteiselämä alkoi sujuvasti, vaikka Jeannie sai useinkin huomata joutuvansa hoitamaan kotitöitä Colinin vain lörpötellessä puhelimessa ystäviensä kanssa.

 

...Siinähän se sitten oli! Kuten huomata saattaa, olen kohtuu laiska kirjoittaja ja annan enemmänkin kuvien puhua puolestaan.
Nauttikaa aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä, niin minäkin teen! Seuraavan osan kuvat on jo otettu, mutta julkaisussa saattaa kestää muutaman päivän. :)