Noniin, palatkaamme jälleen Merriotien perheen legacyn pariin!
Kuten sanoin jo teaserissa, tämä osa tulee olemaan hieman kokeilevampi kuvien muodon suhteen. Kommentit kuvien lataamisajasta, laadusta, mahdollisista muutoksista sekä parempaa että huonompaan otetaan ilomielin vastaan!
Tämä osa käsittää 106 kuvaa ja on tähän astisista osista pisin.

Eräänä pimeänä yönä Merriotien talolle palasi yhden henkilön sijasta kaksi! Perheen perijäksi pääsi perheen esikoisen Samanthan lisäksi myös toisen sukupolven ainoa poika- Joshua. (Heh, en osannut päättää eli valitsin tuplaperijät jo tässä vaiheessa legacya... Hups!)

Money money money...

Koska yliopistolla nuoret olivat päästäneet kuntonsa hieman rupsahtamaan, lähtivät Merriotit koko perheen voimin läheiselle kuntosalille hankkimaan teräksisiä vatsalihaksia ja mahtavia muskeleita. Colin tosin valitti olevansa liian raihnainen liikkuakseen ja päätyi makoilemaan sisääntulon vieressä olevalla sohvalla koko visiitin ajan.

Nyt, kun perheessä oli 4 tienaavaa simiä ja jonkinverran säästöjä, sai heidän töllinsä kokea jonkintasoisen muodonmuutoksen.

Myös Colin pääsi lopulta kuntoilun pelostaan ja esitteli uutukaista timmimpää vartaloaan ilolla.

Why so happy, Samantha?

Muistatteko Jay Don? Nyt, kun Samanthan opiskelut eivät enää vieneet neidon kaikkea aikaa, hän oli valmis tapailemaan, mikä sopi Jaylle paremmin, kuin hyvin. (Heillä on 3 salamaa.)

Joshuakin päätti lähteä vaimonmetsätykseen nyt, kun hänen sisarensakin oli löytänyt itselleen sulhoehdokkaan.

Hetken etsimisen jälkeen herran pokeripöytään istahti tämännäköinen neito, joka sai Joshuan sydämen pomppailemaan tuhatta ja sataa. Hän esittytyi Deirdre Kalsoniksi (Dee lyhyemmin).

Koska Joshua oli oikea hurmuri, ei hänen tarvinnut suostutella Deetä treffeille kauaa.

Koska tämä on legacy, sekä Dee että Jay muuttivat Merriotejen legacytaloon alta aikayksikön. Heistä kuoriutui kaksi ROMANTIIKKATAVOITTEISTA (:O) simiä, jotka rakastivat sosiaalisia kanssakäymisiä ja leikkejä. (Tämä ei tiedä hyvää...)

Enää yksi ylennys ja Colin on saavuttanut tiede-uran huipun ja täyttänyt elämäntavoitteensa!

Tuleva Jay Merriot, saanen esitellä.

Samanthan ja Jay kihlauduttua vaatimattomasti kotona, Joshua vei Deen romanttiselle hummeri-illalliselle, jossa esitti tärkeä kysymyksen. Dee vastasi tietenkin myöntävästi.

Colin kärsi yhä ihmeellisistä raivokohtauksistaan, sillä hänen ilmeestään huolimatta, hänestä ja Jaystä oli tullut mitä läheisemmät ystävykset.

Jeannie oli ottanut tehtäväkseen maalata muotokuvat perheen jäsenistä. Hänen ensimmäiset uhrinsa olivat Colin ja hän itse.

Koska nyhväilyä ei Merriotien talossa sallittu, Jay oli aloittanut opiskelun poliisiakatemiassa. Toisaalla Deestä oli paljastunut huippu-urheilija. Hän pelasi paikallisessa naisten joukkueessa jalkapalloa tienaten mahtavan summan rahaa päivittäin.

Deestä kuoriutui varteenotettava lisä Merriotin perheeseen. Hän oli vähintän yhtä ärhäkkä ja suorasanainen, kuin perheen muutkin jäsenet ja tuli loistavasti toimeen, etenkin Samanthan kanssa.

Deetä ja Samia yhdisti jonkin muukin asia, kuin ilkeys- he olivat kummatkin hiljattain huomanneet olevansa raskaana!

"Kumarran yhteisen lapsemme edessä!"

It's wedding time!

Josh oli silmiinnähden hermostunut.

Samantha & Jay Merriot

Joshua & Deirdre Merriot

Joshua oli alkanut harjoittaa politikontaitojaan perheen sinisessä lastenhuoneessa, joka oli hiljattain remontoitu uusia tulokkaita varten.

Synnytys #1!

Andrew oli perinyt äidinsä ihonvärin, ruskeat nappisilmät, sekä vanhempiensa ruskeat hiukset.

Synnytys #2!

Perheen toisesta vastasyntyneestä kuoriutui suloinen tyttövauva, joka nimettiin Juliet Merriotiksi. Hän oli perinyt isänsä hiusten- sekä silmienvärin, mutta hänen pisamainen ihonsa oli äitinsä sävyä.

Huomatkaa taustalla seikkaileva hovimestari, josta oli tullut välttämättömyys perheen elämisen kannalta nyt, kun talossa asui kaksi vanhusta, neljä aikuista ja kaksi vauvaa. Voi sitä sotkun määrää!


Näihin tunnelmiin lopettelemme kuudennen osan parissa. Ennen ensiosaa (tai sen yhteyteen) liitän pienen tourin perheen laajennetussa talossa, jossa on tällähetkellä jo 3 kerrosta! Seuraavaa osaa saatte odotella muutaman päivän, mutta korkeintaan perjantaihin saakka. Kommentit ovat kultaa! :)