69 kuvaa, olkaatte hyvät! Viimeosassa Merriotin perheen nuorimmainen, Saharaksi nimetty tyttö kasvoi lapseksi, Colin liittyi vanhusten hataraluiseen kerhoon, Jeannieta tuskin näkyi lainkaan ja Samantha sekä Joshua pyrkivät kumpikin alallaan kokeilemaan teiniromanssin ihanuuksia.

Samantha oli pitkän (siis TODELLA pitkän) ajan jälkeen saanut Jeffin vihdoin lämpenemään flirttailulleen.

Koska Nerissa vietti jatkuvasti aikaa Merriotejen luona, hänestä ja Samanthasta oli kehittynyt parhaimmat kaverukset. Aina, kun Nerissaa ei löytynyt Joshin luota, hänen saattoi olettaa olevan Samin kanssa jossain tappamassa aikaa.

Vaikka perheen lasten välinen ikäkuilu oli todella iso (lähemmäs 10 vuotta), Saharasta tuli nopeasti osa perheen vanhempien lasten ystäväpiiriä.

Say woot, enää kaksi ylennystä jäljellä ja Colinin elämäntoive olisi toteutettu!

Jeannie on yhä perheen rahasampo. Perhe oli säästänyt jo jonkin aikaa Jeannien töistä saamia bonuksia, jotka he aikoivat käyttää johonkin hauskaan, yhteiseen tekemiseen.

Näin ollen perhe heitti hyvästit erikoiselle ja epämuodostuneelle hökötykselle, jota he kutsuivat kodikseen...

Ja suuntasivat kohti eksoottisempia maisemia!

Vaikka hotellikin tarjosi jos jonkinmoista ajanvietettä, päättivät Merriotit olla kunnon turisteja ja lähteä tutustumaan paikallisiin ihmeisiin.

May I present to you: Josh the Ninja!

Illantullen perhe palasi hotellille viettämään kukin aikaa tyylillään.

Sahara oli niin uupunut pitkän ja jännityksen täyteisen päivän jälkeen, että hänen passitettiin suoraan sänkyyn.

Jeannie ja Colin, jotka eivät olleet aikoihin viettäneet aikaa yhdessä, päättivät lähteä romanttisille treffeille lasten ollessa omissa puuhissaan.

Seuraava päivä oli aivan yhtä helteinen, kuin aiempikin. Jeannie ja Sahara lähtivät yhdessä helikopteriretkelle, tutkimaan matkakohdettaan ilmasta käsin...

...jonka jälkeen koko perhe lähti yhdessä uimaretkelle läheisen hotellin uima-altaalle, koska heidän omastaan ei sellaista löytynyt.

Aurinko näytti pökerryttäneen Colinin täysin, sillä herra otti liudan kuvia hotellin seinästä sen sijaan, että hän olisi kuvannut rakkaita uima-altaassa polskivia lapsiaan tai kaunista vaimoaan.

Perheen lepomatka oli kiitänyt ohi, ja pian olikin jälleen kotiinpaluun aika.

Kotiinpaluu ei ollut kuitenkaan kaikille katkera, sillä kotipuolessa oli yksi jos toinenkin odottamassa maailmanmatkaajia...

Jeannienkin oli aika heittää aikuisuudelle hyvästit ja alkaa nauttia harmaasta hiuspehkosta!

Viimeinen katsaus Saharan pyöreisiin lapsenkasvoihin, sillä pian...

Saharasta kasvoi mammonaa rakastava teinityttö!

Ja näin Merriotien viimeinenkin lapsonen oli kasvanut aikuiseksi.
Ennen kuin kukaan ehti huutaa HEP, tämä lapsikatras aloitti matkansa kohti yliopistoa, josta lisää seuraavassa osassa! ;)